- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.801
Çok teşekkür ederimKızlarmegos arkadaşımız bayram telaşı nedeniyle nete girememiş ama yine de katılmak istiyor. Okumaya başlamış olup megos için niyetlenmeyen arkadaşlar duanızın sonunda bu arkadaşımıza da niyetlenmeyi unutmayın.
Sayımız değişti. Sizler 1.714 adet ihlas okuyun, ben 1.716 adet okuyacağım.
Toplamda 12.000 ihlas okumuş olacağız. Rabbim kabul eylesin.
hmbg
zeynep_1987
denizinmavisi
M Mavi siyah
rudecute
umut-16 kardeşi
megos
Merhaba benim.annem bilmez okumayı ben yapsam olur mu bir de telli baba daki adaginiz tuttu mi yazarsanz sevinirimMerhaba kızlar, epeydir katılamıyorum dualara, sorumluluğu yerine getiremem diye, ama bu arada arayışlar devam ediyor :))
Geçen gün yeni aldığım bir kitapta evlilik için Taha suresini 21 kez evlenmek isteyen kişinin ebeveyninin okuması gerektiğini öğrendim, annem başladı, hayırlısı bakalım, ben de 70 bin Kelime-i tevhid okumaya başladım, Sarıyer"de bulunan Telli Baba türbesine gidip sevabını hediye edip adakta bulunacağım inşallah, neticelerini yazarım buradan artık :))
Daha önce hiç ziyaret etmedim bu türbeyi, açıkçası biraz önyargım vardı, batıl mıdır, gerçekten veli bir zat mı diye. Ama bahsettiğim kitaptan okuyunca aklıma yattı. Kitabın yazarı Muzaffer Özak 25 sene sonra çocuk sahibi olduğunu yazmış, ki bu zat Tuğrul İnançer'in hocasıymış, bana makul geldi, tabii ziyaret adabı ve ritüeli var ayrıntılı anlatmış, kitap bölümü 3 sayfa okumak isteyenler için, şöyle :
https://tr.scribd.com/document/55956544/TELLi-BABA-Risalesi-ve-turbe-ziyareti
Herkese hayırlı kısmetler, Allah dualarımızı hayırlısıyla tez zamanda, kolaylıkla karşımıza çıkarsın..
Bunu ne için okuyorsunuz ben tefriciyeye başladım keşke önceden haberim olsaydı yaCanım adetli iken zikir maksadıyla ezberden sureler okunur diye duymuştum ama ben de net bilmiyorum istersen ara ver, adetin bitince devam edersin.
Allah kabul etsin1714 adet ihlas okudum . Allah kabul etsin . Sizlere ve kardeşime güzel Bahtlar eylesin Rabbim .Amin
Evet canım . Denizinmavisi düzenliyor ona soralım istersen .Allah kabul etsin
Canım bunu hayırlı eş için mi yaptnz bitti mi ben de yapsam bana da dua etseniz olmaz mi
Arkdaslar iyı akşamlar bende katılmak istiyorum. Tekrardan duayı ne zaman yapacaksınız?
Tamam teşekkür ederimEvet canım . Denizinmavisi düzenliyor ona soralım istersen .
denizinmavisi arkadaşımız listeyi düzenliyor. Dediğim gibi ona sorunuz . Yeniden düzenleme mutlaka olacaktır. Takip edin lütfen
Canım bu duamiz bitsin yeni listeye eklerim seni inşallahArkdaslar iyı akşamlar bende katılmak istiyorum. Tekrardan duayı ne zaman yapacaksınız?
Canım hayırlı bir eş amacıyla bu listedeki kişiler için niyetlenip topluca dua ediyoruz. Aramıza katilabilirsin istersenAllah kabul etsin
Canım bunu hayırlı eş için mi yaptnz bitti mi ben de yapsam bana da dua etseniz olmaz mi
Hadi bakalım:)) amin inşallahBenimde az kaldı devam ediyorumdenizinmavisi ,Allah kabul etsin :)
Amin insallah , ağzınıza sağlık1714 adet ihlas okudum . Allah kabul etsin . Sizlere ve kardeşime güzel Bahtlar eylesin Rabbim .Amin
MerhabaHadi bakalım:)) amin inşallah
Olur ben şimdi başka dua yapıyorum ama ucundan katılmak isterim toplu dua kesin kabul olur ne okumam lazımCanım hayırlı bir eş amacıyla bu listedeki kişiler için niyetlenip topluca dua ediyoruz. Aramıza katilabilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?