Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kuzucum okudum Rabbim kabul etsin inşallah, Rabbim tez zamanda hayırlı eşler nasip etsin ,
HAYIRLI CUMALAR

Furkan suresi 74.ayet

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali:Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Bu ayetii 41 kez okuyalım. (fırsat buldukça her zaman veya namazlarımızın arkasından okumamızda fayda var)
Yanına da ek olarak 180 defa es-semi c.c esmasını okuyalım
ES-SEMİ;Gizli açık,alçak-yüksek,küçük-büyük ,her varlığın bütün seslerini ve hareketlerini duyan,her sesi,her yalvarışı ve yakarışı dinleyip işiten.

hmbg (hatice) -okundu.
zeynep_1987 -okundu.
@denizinmavisi (selin)
@Mavi siyah
rudecute (gizem)
@umut-16 kardeşi
megos -okundu.
@Nilda Hatun (demet)

İsimlerimizi de hatırladığım kadarıyla ekledim. İsmen dua edilsin diye, eklemek isteyen söyleyebilir yazarım ya da adını yazılmasını istemeyen de söylesin silebilirim canlarım.

Kızlar kusura bakmayın bi süre girememistim İnternete ben de okumak istiyorum. Diğer listeye beni de eklerseniz çok mutlu olurum.

Okudum ben de. Rabbim bizlere hayırlı eşler ihsan etsin. Sonraki uygulamamız için bir fikrim var arkadaşlar. Hem denizinmavisi de dinlenmiş olur Birşey duymuştum. Eğer müminin kalbi, gecenin kalbinde, Kuranın kalbiyle buluştuğunda ettiği duası kabul olur diye. Kuranın kalbi Yasin suresi. Gece vakti, birbirimiz için niyetimizi alıp, 2 rekat teheccüt namazı kıldıktan sonra, teheccüt duası var kısa bir dua onu okuruz.(internette var arapçası Sonra hemen arkasından 1 Yasin okuyup birbirimize dua etsek nasıl olur? Hatta bunu perşembeyi cumaya bağlayan gece 3 te yapsak daha da etkili olur diye tahmin ediyorum. Çünkü duanın en makbul vakti diyorlar, cuma gecesi için.

Olabilir canım tabi fakat herkesin müsayitlik durumunu bilemiyorum açıkcası. Regl olan okuyamaz. Benim için uygun, ben katılırım.

Furkan suresi 74.ayet

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali:Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Bu ayetii 41 kez okuyalım. (fırsat buldukça her zaman veya namazlarımızın arkasından okumamızda fayda var)
ES-SEMİ;Gizli açık,alçak-yüksek,küçük-büyük ,her varlığın bütün seslerini ve hareketlerini duyan,her sesi,her yalvarışı ve yakarışı dinleyip işiten.

hmbg (hatice) -okundu.
zeynep_1987 -okundu.
@denizinmavisi (selin)
@Mavi siyah
rudecute (gizem)
@umut-16 kardeşi
megos (görkem) -okundu.
@Nilda Hatun (demet)

Olabilir canım tabi fakat herkesin müsayitlik durumunu bilemiyorum açıkcası. Regl olan okuyamaz. Benim için uygun, ben katılırım.
Evet o risk hep var :) Müsait olanlarımız cuma gecesi yapar, musait olmayan temizlenince ilk fırsatta yapabilir. Çok etkili olacağını düşündüğümden söyledim. Yarım saatimizi alır belki. Ama fikir benim ki. Zor olur denilirse başka fikirlere de açığız tabii :) Ama artık nokta atışı yapalım istiyorum. Düğün sezonu da açıldı malum. Bir davetiye de biz gönderelim artık sevdiklerimize :)

Ben de bitirdim canım.

Canım banada uyar hasta olmzsam kilarim insaAllah

İnşallahh bu güzel anları yaşarız biz de. Ben okurum inşallah bu perşembe gece, topluca niyetleneceğiz değil mi? Şimdilik sen , ben ve hasta olmazsa hmbg var. Bu perşembe dualarda buluşalım o zaman:)

Furkan suresi 74.ayet

@hmbg (hatice) -okundu.
zeynep_1987 -okundu.
@denizinmavisi (selin)
@Mavi siyah
rudecute (gizem)
@umut-16 kardeşi
@megos (görkem) -okundu.
@Nilda Hatun (demet)- okundu.

Bu aralar etiketlemelerde sıkıntı yaşıyorum. Ben mi beceremiyorum anlamadım ki

Furkan suresi 74.ayet

@hmbg (hatice) -okundu.
zeynep_1987 -okundu.
@denizinmavisi (selin) -okundu.
@Mavi siyah
@rudecute (gizem)
@umut-16 kardeşi
@megos (görkem) -okundu.
@Nilda Hatun (demet)- okundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…