- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.564
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #16.081
Allah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun canım
hmbg (Hatice) -okundu.
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin) -okundu.
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)-okundu
umut-16 kardeşi-okundu.
megos (Görkem) -okundu.
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)(bu listede yer almayacak)
sl_12 (Seval) -okundu.
ebruli-- -okundu.
K Kelebek_131 (Neslihan)-okundu.
Kahlofrida (Gamze)-okundu.
OMRUM79 -okundu.
@Selma bakar
Yeni duamızda yine hepimiz adına niyetleniyoruz canlarım. İlk olarak 100 adet tevbe istiğfar duası okuyoruz ve ardından 313 adet ayetel kürsi okuyoruz. Rabbim hayırlısı ile niyetlerimizi kabul eylesin. Hayırlı evlilikler nasip etsin.
Çeşitli tevbe duaları var. Ben birini yine de aşağıya kopyalayım.
Estagfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh.)
Anlamı:Kendisinden başka ilah olmayan, hakikî hayatla diri olan Hay, her şeyi ayakta tutan Kayyum olan büyük Allah’dan beni bağışlamasını istiyor ve -bütün benliğimle- ona tövbe edip, yöneliyorum.
Canim yukarida yaziyor suanda tevbe istigfar ve ayetel kursi okumasi var.Baslamadan listedeki isimlere de niyet eďerek okumani yapiyorsun ona gore bize bildiriyorsun. Seni istersen bir sonrakine ekleyelim bunu da oku yine de ama cogu kisi okudugu icin seni buna eklemeyelim. Aramiza hos geldinSelam arkadaşlar.. bu topiğe yeni geldim, aranıza katılmak istiyorum. napmam lazım nasıl yapmam lazım? mesela suanda napıyoruz en güncel :) yardımcı olursanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim şimdi anladım, lütfen bir sonraki listeye beni de ekleyin :) bunu da okuyacağım ben yine de, sevgiler.Canim yukarida yaziyor suanda tevbe istigfar ve ayetel kursi okumasi var.Baslamadan listedeki isimlere de niyet eďerek okumani yapiyorsun ona gore bize bildiriyorsun. Seni istersen bir sonrakine ekleyelim bunu da oku yine de ama cogu kisi okudugu icin seni buna eklemeyelim. Aramiza hos geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?