- 23 Mayıs 2017
- 27
- 57
- 3
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #16.041
Ayetel kursinin çok faydalarını gördüm canım ben hayatimda cok seviyorum okumayi. Herkes ayrı ayrı bile 313tane okuyabilir bence nasılsa süre sıkıntımız yok. Yanına ne olur bilemedim açıkçasıArkadaşları beklerken, yeni okumamızı araştırmaya başlasak mı? Ya da fikri olanlar yazsın.. Bence evlilik duasından önce, geçmişten kalan üzerimizdeki negatif enerjilerden temizlenmek için koruma ve arınma niyetli bir dua okunabilir. 313 âyetel kürsi mi bölüşsek? Âyetel kursiyle başka birşey okunuyor mu? Bilen yapan var mı acaba? Bence 1 arınma korunma duası yapalım, ardindan 1 evlilik duası yapalım. Tövbe istiğfar da duanin kabulunde çok önemli mesela. O da okunabilir. Şimdiden konuşalım ayarlayalım inşAllah. .
Güzel olur canım iyi düşünmüşsün.Evet denizinmavisi aslında 313 kilit sayı. Yani herbirimiz bu kadar okusak çok güzel olur. Bir de diyorum ki başında 100 seyyidul istiğfar mi okusak? Fazla olur mu? Bence yeterince vakit veriliyor zaten, yetiştiririz inşAllah..Bir de dua grubumuz kalabaliklaştı. Kimin kime duası kabul olur bilinmez...Istigfar kendi günahlarimiz için olur...Ayetel kursi ise hem kendimize hem arkadaşlara tesirli olur kanısındayım.
Bende katılmak istiyorum dualara Arkadaşlar....hmbg (Hatice) -okundu.
zeynep_1987 (Zehra) -okundu.
denizinmavisi (Selin) -okundu.
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem) -okundu.
N Nilda Hatun (Demet)-okundu.
Namaria (Almıla)- okundu.
@msls123 (Seval) -okundu.
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)-okundu.
Kahlofrida (Gamze) -okundu.
Yeni duamıza bismillah diyoruz canlarım. Herkes devam ediyordur diye düşünüyorum.
Duhan Suresi 54.ayeti 1136 kez okuyoruz.
Duhan/54 : Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları irisiyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.
Nezamana kadar okuyacağızhmbg (Hatice)
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)
@msls123 (Seval)
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79
Babygirlll
Aramıza yeni katılanlara da hoşgeldin diyelim:) Umarım atladığım yoktur ve umarım herkes katılıyordur.
Yeni duamızda yine hepimiz adına niyetleniyoruz canlarım. İlk olarak 100 adet tevbe istiğfar duası okuyoruz ve ardından 313 adet ayetel kürsi okuyoruz. Rabbim hayırlısı ile niyetlerimizi kabul eylesin. Hayırlı evlilikler nasip etsin.
Çeşitli tevbe duaları var. Ben birini yine de aşağıya kopyalayım.
Estagfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh.)
Anlamı:Kendisinden başka ilah olmayan, hakikî hayatla diri olan Hay, her şeyi ayakta tutan Kayyum olan büyük Allah’dan beni bağışlamasını istiyor ve -bütün benliğimle- ona tövbe edip, yöneliyorum.
Tamam canım keşke başka dua belirleseydik, biraz aceleci davrandım sanırım bekleme olmasın diye. Seni pasife alıyorum o zmn canım bu listede.denizinmavisi canım bu okumalık beni dahil etmeyin daha yeni 313 Ayetel kursi okumamız bitti diğer başlığımızda üst üste ağır gelir bana
Herkes bitirinceye kadar bekliyoruz canım, belirli bir süremiz yok.Nezamana kadar okuyacağız
hmbg (Hatice)
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)
@msls123 (Seval)
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79
Babygirlll
Aramıza yeni katılanlara da hoşgeldin diyelim:) Umarım atladığım yoktur ve umarım herkes katılıyordur.
Yeni duamızda yine hepimiz adına niyetleniyoruz canlarım. İlk olarak 100 adet tevbe istiğfar duası okuyoruz ve ardından 313 adet ayetel kürsi okuyoruz. Rabbim hayırlısı ile niyetlerimizi kabul eylesin. Hayırlı evlilikler nasip etsin.
Çeşitli tevbe duaları var. Ben birini yine de aşağıya kopyalayım.
Estagfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh.)
Anlamı:Kendisinden başka ilah olmayan, hakikî hayatla diri olan Hay, her şeyi ayakta tutan Kayyum olan büyük Allah’dan beni bağışlamasını istiyor ve -bütün benliğimle- ona tövbe edip, yöneliyorum.
Kuzum Rabbim yardımcın olsun insaAllah ,hayırlı haberle dönersin insaAllah canım duamdasinBu duada da Rabbim nasip ederse sizlerleyim canlar. Bu arada perşembe günü banka mülakatına gidiyorum dualarınıza nacizane beni de katarsanız çok memnun olurum. Rabbim hayırlı eşin yanı sıra hayırlı rızık kapıları açsın hepimize.
Kuzum Rabbim yardımcın olsun insaAllah ,hayırlı haberle dönersin insaAllah canım duamdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?