- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #16.061
Canım inşallah işlerin rast gider. Hayırlısi ile sonucu da zaferle neticelenir. Allah yardım etsin.Bu duada da Rabbim nasip ederse sizlerleyim canlar. Bu arada perşembe günü banka mülakatına gidiyorum dualarınıza nacizane beni de katarsanız çok memnun olurum. Rabbim hayırlı eşin yanı sıra hayırlı rızık kapıları açsın hepimize.
Canım inşallah işlerin rast gider. Hayırlısi ile sonucu da zaferle neticelenir. Allah yardım etsin.
canım Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruzBu duada da Rabbim nasip ederse sizlerleyim canlar. Bu arada perşembe günü banka mülakatına gidiyorum dualarınıza nacizane beni de katarsanız çok memnun olurum. Rabbim hayırlı eşin yanı sıra hayırlı rızık kapıları açsın hepimize.
canım Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Okudum kuzumhmbg (Hatice)
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)
sl_12 (Seval)
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79
@Selma bakar
Aramıza yeni katılanlara da hoşgeldin diyelim:) Umarım atladığım yoktur ve umarım herkes katılıyordur.
Yeni duamızda yine hepimiz adına niyetleniyoruz canlarım. İlk olarak 100 adet tevbe istiğfar duası okuyoruz ve ardından 313 adet ayetel kürsi okuyoruz. Rabbim hayırlısı ile niyetlerimizi kabul eylesin. Hayırlı evlilikler nasip etsin.
Çeşitli tevbe duaları var. Ben birini yine de aşağıya kopyalayım.
Estagfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh.)
Anlamı:Kendisinden başka ilah olmayan, hakikî hayatla diri olan Hay, her şeyi ayakta tutan Kayyum olan büyük Allah’dan beni bağışlamasını istiyor ve -bütün benliğimle- ona tövbe edip, yöneliyorum.
Okudum canımKızlar ne güzel hepiniz sayfamızı idare etmeye çalışıyorsunuz. İmece usulü gibi, Allah razı olsun.
Şimdi eski duamızda @Mavi siyah @umut-16 kar ve @EbRuLi-- kaldı. Kızlar ne durumdasınız?
Bu arada yeni duamıza geçekoyalım isterseniz. Ben yine yeni listemizi oluşturayım birazdan. Yine elimizden geldiğince ortak devam ettiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?