- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.961
Tamam benide ekleyin kizlar yarine yetistiririm ben.
Aybirgen canim cok sevindim Rabbim hakinda hayirlisini versin
Allah kabul etsin Yasinini okudum canım, Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, tez zamanda yuvana kocuşuna kavuş. Amin amin aminguzel kardesleriiim ben geldim... Aybirgen aldigim en guzel dogum gunu hediyesiydi.
Allah olmuslerinin ruhuna hediye eylesin :) cok ozledim kocusumu ben ya :'( golgenun 20tuncinasi kaldi okucam smdi insallah siz de bana bolca okuyun bu adam bna gelsn
Allah kabul etsin Yasinini okudum canım, Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, tez zamanda yuvana kocuşuna kavuş. Amin amin amin
aybirgenim Allah ne muradin varsa versin kiz seni ben benim dayi ogluna mi alsam :) masallah ya yerim seni benkuzularim hastanin yolcunun hakki yenenin duasi kabul olurmus. yarin yola cikacagim ve insallah size bir suru dua edecegim Tez elden kabul olur insallah golge1004 kardesimin dualarini ettim. Allah magfiret etsin. sevdiginin ailesine merhamet versin ki rabbim de onlara merhamet etsin. vicdan ve ahlak versin. insallah kalplerini yumusatirlar ve bu Allah sevdali arkadasimdan daha guzel kalpli birini bulamayacaklarni anlarlar. Rabbim ol dese olur insallah gonlundeki hakkinda hayirlisi olur.maddi manevi ilmi acidan hem bu dunyada hem obur dunyada guzellikler katarlar birbirlerine. Allah kimseyi kimsenin ahiyla islah etmesin. o kardesimin de rizasi yoksa nisana baska bir kiz kardesimin gunahina girilmeden hayirli bir yola cikar insallah. Ne derdiniz varsa Rabbim siz of demeden derman versin. Allah sizi guzelliklerle sinasin sadece. Allahim artk bi mucizesini lutfetsin patir patir guzellikler anlatalim birbirmze saskin arkadasima da hergun dua ediyorm hepiniz gibi Allah kocasina vicdan ve ahlak lutfetsin. yuvasina simsiki baglansin.. kizlar simdi 1006 ya vedud cekcem size ve 500 zel celali vel ikram sizi seviyorm Rabbi'me emanetsiniz. suskun sultanim dualarni yolda edecegim bi iznillah
hayirli sabahlar gunaydinlar dua kardeslerim bugun hayirli cok sevincli en sevapli gunlerinizden olsun insallah
gece kocus mesaj atmis 'bir gun seni unutmak zorunda kalirsam askimin kucuklugunden degil caresizligimin buyuklugunden inan'' diye ay bi agladim bir kizdim ki Allahin yarattigi kula resmen kulluk ettiriyorlar caresiz birakiyorlar. oyle kizdm ki. adami oyle ikilemde birakmislar ki kim bilir neler diyolar da adam gece 2de boyle bi msj atiyor. Nasil bi vicdan bu evlatlarina neler ediyolar. Kizlari yok mu bunlarn yaBilmiyolar mi Rabbi'm kimseye yasattigini yasatmadan nefesini kesmezmiş.. Gece konustum teskin ettim biraz bosanmicam dedim. Canan artik neyle karsi karsiyayiz biliyorsun dimi bizi aştı bu durum dedi. Sadece yuzyuze konusalm gel dedm. eve cagirmadm baski altnda hissetme guzel bi otele gidelm dedim. cok cok az biraz yumusadi bakariz dedi. ama sabaha kadar belki 600kadar sukur elhamdurullah cektim Ama ahim var kizlar barisayim insallah esimle bundan sonra kim dost kim dusman ogrenms oldum. simdi suskun sultanin dualarini etcem insallah. Duyguş uyuyp kalmism gece tatlim Allah gelinligini tez vakitte giymeyi nasip etsin kuzum benim. yerim seni ben. Hayirli yuvalar kurasin insalalh hayirli kayinpederin kayinvaliden olur insallah. Amin amin amin
2)Golge1004:kızlar ben golge1004 benim de erkek arkadaşımın ailsei beni istemiyor ve onu bir kaç gün içinde başka biriyle nişanlamaya çalışıyorlar o istemiyor ama ailesi yüz çeviriyor zoraki o olmasa bile nişan yapacaklarını söylüyorlar eğer bu kişi hakkımda hayırlıysa o olsun kızlar yoksa rABBİMİ Peygamberimi bilen seven vicdanı merhameti olan Rabbimin emir ve yasaklarına uyan güzel ahlak sahibi her iki dünyadada cennetim olacak hayırlı bir eş istiyorum.
Golgee1004 canım dun yazmamısım yazdıgımı dusunuyordum. Dualarını okudum. artı hepimiz icin yasin, tebareke ve amme okudum.
ınsallah ayrıldıgın kısıyle hayırlısıyla birlesirsiniz, degılse eger kısa zamanda Rabbım ınsallah karsına "ıyı kı bıtmıs" dıyecegın hayırlı ınsanı cıkarır.[/QUOT
ALLAH KABUL EYLESİN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?