- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.981
Canım bu ne halkizlar selamun aleykum. su an halimi gormelisinz evime geldm tek basimayim. musa esyalarini toplams : ben artik bittim şok oldm yatagm dolaplar hepsi darmadaginkti. evi talan etmis belli kirik camlar copte fotograflar icki siseleri izmaritler kirik vazolar bardaklar... bu evde suan salonda yerde oturuyorm sigara ustne sigara ictim. agladm bagira bagra agladm. gelmicem diye de msj atti. ailesiyle ilgilenmeyiymis suan beni gormek pek de umrunda degilmis zaten.. ablasi dogurcakmis bu hafta bni gormk istemiyolarmis. hic bu kdr tukenmemistim.. olseydim de bu eve gelmeseydm. mezar oldu bana bu ev
kizlar selamun aleykum. su an halimi gormelisinz evime geldm tek basimayim. musa esyalarini toplams : ben artik bittim şok oldm yatagm dolaplar hepsi darmadaginkti. evi talan etmis belli kirik camlar copte fotograflar icki siseleri izmaritler kirik vazolar bardaklar... bu evde suan salonda yerde oturuyorm sigara ustne sigara ictim. agladm bagira bagra agladm. gelmicem diye de msj atti. ailesiyle ilgilenmeyiymis suan beni gormek pek de umrunda degilmis zaten.. ablasi dogurcakmis bu hafta bni gormk istemiyolarmis. hic bu kdr tukenmemistim.. olseydim de bu eve gelmeseydm. mezar oldu bana bu ev
kuzu ne desem sana eksik kalacak cümleler sadece dua ediyorum Allah sıkıntılarını gidersin tez zamanda Rabbim eşini yuvana döndürsün ıslah etsin ailesini de ıslah etsin Rabbim sana da bu süreçte sabır versin bol dayanma gücü versin sürekli içinden La havle ve la kuvvete İlla billahil aliyyül azim de ki Rabbim sana güç kuvvet versin
Canım benim dua ettikçe kötüleşiyor deme, bizim için hayırlı olanı biz bilemeyiz ki Allah bilir, bence bişeyi illa istememek lazım, hep hayırlısını istemek lazım, belki sana ağır geliyor, çok zor geliyor ama bana sorarsan illa eşimle barışayım diye etme dualarını, Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip et, diye dua etmeye çalış, Allah'ım yar ve yardımcın olsun, sıkıntılarını gidersin, gönlüne ferahlık versin inşallahkizlar demin aglaya aglaya yuksek sesle dua ettim :'( uluya uluya hatta napcam nasi uyucam burda blmiyorm. mahvoluyorm sanki dua ettikce kotulesiyor :'( ya hic umudum kalmadi hic :'''( napcam Allahim ben. suskun sultanin dualarbi okudum onun icin taha suresiyle bir suru salavati serif cektm tespih ona keza 100kadar da esmalardan okudum aklima gelenlerden. Allah guzel yazi yazsin insallah :'(
kizlar selamun aleykum. su an halimi gormelisinz evime geldm tek basimayim. musa esyalarini toplams : ben artik bittim şok oldm yatagm dolaplar hepsi darmadaginkti. evi talan etmis belli kirik camlar copte fotograflar icki siseleri izmaritler kirik vazolar bardaklar... bu evde suan salonda yerde oturuyorm sigara ustne sigara ictim. agladm bagira bagra agladm. gelmicem diye de msj atti. ailesiyle ilgilenmeyiymis suan beni gormek pek de umrunda degilmis zaten.. ablasi dogurcakmis bu hafta bni gormk istemiyolarmis. hic bu kdr tukenmemistim.. olseydim de bu eve gelmeseydm. mezar oldu bana bu ev
Canlarım bu gece cuma gecesi dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden, hepimiz için yasin okuyup tek tek dua edip uyuycam Allah'ın izniyle, hepinize hayırlı geceler
Arabaya gerek yok canım, sen de bana dua et yeterkız Aybirgen varya dualarım gerçekleşirse dile benden ne dilersen:) yani kredi çekip sana araba bile alırım:)
Günü olan kişiye 41 tane Salat-ı Tüncina ve Allah'ın 99 isminin tamamını okuyalım (anlamlarıyla birlikte okursak çok daha güzel olur.), bir de günü olan dua kardeşimiz için içten bir şekilde dua edersek çok güzel olur, dua kardeşlerim günü olan kardeşimiz onun için nasıl dua edeceğimizi 1 gün öncesinde bize belirtirse dualarımız daha anlamlı olur.
YENİ LİSTEMİZ
1)Aira-10.09.2013
2)Golge1004-11.09.2013
3)Suskun_sultan-12.09.2013
4)Aybirgen-13.09.2013
5)Minigmanig (Duygu)-14.09.2013
6)Rainbyte-15.09.2013
7)Esrazambak-16.09.2013
8)I34anbul-18.09.2013
9)Esmeralisa-19.09.2013
10)Yaslikiz-20.09.2013
11)Saskinn-21.09.2013
12)Asinaz-22.09.2013
13)Umutdolu-23.09.2013[/QUOTE
canım benim yeni niki yaparmısın kuzum minig eskisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?