Hayırlı eş için birlikte dua edelim

C cansu_tr (Cansu)-okundu.
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute rudecute (Gizem)
hmbg hmbg -okundu.
esoss88 esoss88
ebruli-- ebruli-- okundu.
Nara87 Nara87 (Gülnar)
@Minik peri (Leyla)-okundu.
@Hazal
demlikbardakcay demlikbardakcay -okundu.
@Seridina
orjinal19 orjinal19
miyomim miyomim -okundu.
@Yildiz5255
megos megos -okundu.

Yeni duamız başladı hanımlar. Tüm arkadaşlar adına niyetleniyoruz.

رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ
Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr(fakîrun)
(Rabbim! Doğrusu bana indireceğin hayra muhtacım.) Bu duayı 100 kere okuyoruz, isteyen daha fazla da okuyabilir.

Ayrıca ya vedud ya mucib 75adet ( 20+55=75 ebced değeri) okuyoruz. İsteyen daha fazla da okuyabilir.
Allah kabul etsin canlarım.

hmbg hmbg -okundu.
esoss88 esoss88 -okundu.
Nara87 Nara87 (Gülnar)
@Hazal
@Seridina-okundu.
orjinal19 orjinal19
miyomim miyomim -okundu.
@Yildiz5255
megos megos -okundu.

(Rabbim! Doğrusu bana indireceğin hayra muhtacım.) Bu duayı 100 kere okuyoruz, isteyen daha fazla da okuyabilir.

Ayrıca ya vedud ya mucib 75adet ( 20+55=75 ebced değeri) okuyoruz. İsteyen daha fazla da okuyabilir.

rudecute rudecute (Gizem)-okundu.
hmbg hmbg -okundu.
esoss88 esoss88 -okundu.
Nara87 Nara87 (Gülnar)
@Hazal
@Seridina-okundu.
orjinal19 orjinal19
miyomim miyomim -okundu.
@Yildiz5255
megos megos -okundu.

hmbg hmbg -okundu.
esoss88 esoss88 -okundu.
@Seridina-okundu.
miyomim miyomim -okundu.
megos megos -okundu.

Hanımlar bir önceki mesajimda ismini etiketledigim arkadaşlar geri dönüş yapmadılar. Bu güzel günleri kaçırmamak adına daha fazla beklemeyelim diyorum. Yeni listemizde olmak istemeyen varsa lütfen yazsın ki zaman kaybetmeyelim.

Ne okuyalım, var mı bir fikriniz?

hmbg hmbg -okundu.
esoss88 esoss88 -okundu.
@Seridina-okundu.
miyomim miyomim -okundu.
megos megos -okundu.

Hanımlar bir önceki mesajimda ismini etiketledigim arkadaşlar geri dönüş yapmadılar. Bu güzel günleri kaçırmamak adına daha fazla beklemeyelim diyorum. Yeni listemizde olmak istemeyen varsa lütfen yazsın ki zaman kaybetmeyelim.

Ne okuyalım, var mı bir fikriniz?
Katilmayi düşünüyorum canim bu arada benim.nikah tarihim alindi 24 mayis o zamana kadar aranizda olmak istiyorum

C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)
hmbg hmbg
esoss88 esoss88
ebruli-- ebruli--
@Minik peri (Leyla)
demlikbardakcay demlikbardakcay
@Seridina
miyomim miyomim
megos megos

Sevgili arkadaşlar , miyomim arkadaşımız bir öneride bulunmuş. Acaba bu turda herkese bireysel dua mı okusak diyor. Bence de okunacak sayı makul olduktan sonra uygulanabilir. Tabi bunun için her gün ya da süre bitince bildirim şart, yoksa isteksizlikler başlar. Lütfen fikir belirtin veya onaylıyorsanız begenebilirsiniz.

kuzum ben uyarım neye karar kılarsanız . Ne okuyalım dersiniz ?

1062 adet ya fettah ya bais okuyabiliriz evlilik ve kismet açılması icin okunuyor .
kuzum bence olur sayıda çok fazla değil :KK200: . kuzucum nikah tarihinde hayırlı olsun :nazar:canım benim Rabbimm mutluluk huzur, afiyet versin inşallah yeni hayatında:nazar::nazar: :KK200::KK200:

kuzum bence olur sayıda çok fazla değil :KK200: . kuzucum nikah tarihinde hayırlı olsun :nazar:canım benim Rabbimm mutluluk huzur, afiyet versin inşallah yeni hayatında:nazar::nazar: :KK200::KK200:
İnsallah canim inan o kadar yoruluyorum ki evimizde tadilata baslandi duvar kaziyacagiz eski parkeleri sokecegiz tuvalet banyo mutfaktaki fayanslari kıracağız :) kimse yapmiyor böyle amelelik isi mecburen biz yapacagiz inşallah hersey olacak temmuza kadar .( Nikah mayista düğün temmuzda kafa karismasin ) inşallah daha güzelleri daha iyileri daha hayirli insanlar burada benimle birlikte dua eden bütün arkadaslarima nasip olur insallah

İnsallah canim inan o kadar yoruluyorum ki evimizde tadilata baslandi duvar kaziyacagiz eski parkeleri sokecegiz tuvalet banyo mutfaktaki fayanslari kıracağız :) kimse yapmiyor böyle amelelik isi mecburen biz yapacagiz inşallah hersey olacak temmuza kadar .( Nikah mayista düğün temmuzda kafa karismasin ) inşallah daha güzelleri daha iyileri daha hayirli insanlar burada benimle birlikte dua eden bütün arkadaslarima nasip olur insallah
aminn kuzum .Rabbim güç kuvvet versin işlerinizde ,kuzucum Rabbim kolay getirsin inşallah huzurlu yuvanız olsun :dua::KK200::KK200:

1062 adet ya fettah ya bais okuyabiliriz evlilik ve kismet açılması icin okunuyor .
Hımm olabilir canım. Bir de yanına aşağıdaki ayeti 41 kez okuyalım mı ?
Duhan suresi 54.ayet
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ (Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin)
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.

C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)
hmbg hmbg
miyomim miyomim

Kızlar listeyi baştan yapıyorum. Kim katılıyor kim katılmıyor belli değil. Katılmayacağım bile demiyorsunuz. Kimse kusura bakmasın. Bildirim yapmayanları listeden çıkarıyorum. Yeni listemizde herkese ayrı ayrı okuyacağız. Büyük ihtimal 1062 ya Bais ya Fettah ve 41 kez duhan 54.ayet okunacak. Yarın filan başlarız inşallah kızlar. İsimlerinizi isterseniz yazarım yine yukarıdaki gibi.

Back
X