- 2 Ağustos 2013
- 843
- 1.308
- 313
- Konu Sahibi Evreka1800
Bu aslında çok basit, çünkü her insanın beklentisi, anlayışı, sabrı.. vs farklı oluyor.Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
Yani sence senin için hayırlı olmayan eş kimse için mi hayırlı değil? :) belki bu adam seni mutlu edemezdi evlilikte, ya da sen onu. Ama başkasını elbette mutlu edebilir. Örneğin benim eniştem ablam içim hayırlı biri. Benim için hayırlı olur muydu? Hemde hiç :) ve bu her konu için geçerli.. bunu ama şeyle karıştırma. Ben haketmiyorum ya da ben kaybediyorum olayı değil aslında. Olsaydı eğer mutlu olamazdın. İş için de aynısı geçerli. Belki çok iyi bir pozisyon, çok iyi bir maaş. Ama olmadı almadılar seni. Kaybettiğini düşünüyorsun ama belki işi alınsaydın kimse ile anlaşamayıp dışlanacaktın. Hayırlısından kastımız bu