Hayırlısı


Ters tepme ihtimalini düşünmez mi hiç şu durumda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Canım ne desem bilemedim cok üzüldüm...
Hayirlisi olsun senin icin ya

Amin kuzum dua et olur mu? Hatırlıyorsun demi alyans konumu falan. Bak şimdi o alyans ne şekilde çıktı karşıma.


Aah ahh nerede... Bir görsem pişmanlıktan kıvrandığını. Dilek topiğine de hemen ışınlanıyorum. :) Kendim için başlayacaktım, bu şekilde daha kolay olur sanırım.


Evet aslında bu açıdan düşünmemiştim. Geri göndermememi bence bitmedi diyorum olarak yorumluyor sanırım. Göndereyim de o kıyafetlerim falan bir içine otursun, gözünün önünde dert üzüntü sahibi etsin onu. İnşallah tabi.
 
Ters tepme ihtimalini düşünmez mi hiç şu durumda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dusunmez cunku zamaninda ailesinin akliyla dusundu ve suan can havliyle ne yapacagini bilmiyor. Dusunebilen biri olssydi boyle olmazdi zaten.
 
Ters tepme derken :26:

Yani eğer bu taktikse diyorum sizin icin tamamen bi gözden çikarma durumuna yol açabileceğini de düşünmemiş midir ? Ama sonra arkadaş zaten düşünme eyleminde sıkıntı olduğunu vurgulamış : D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Çoğu zaman bana dersten başka hiçbir şeyi idrak edemediğini düşündürüyor zaten kendisi. :) Akıl var ama fikir yok işte.
 

ben olsam öyle davranırdım diye düşünüyorum. bir üyenin de dediği gibi sürekli mesaj atıp evliliği vs. dile getirmesi tutuştuğunu da gösteriyor olabilir, sizden adım bekliyor olabilir ama haksızlık yapılan taraf da sizsiniz...
ben hediyeleri gönderirken şöyle derdim sanırım; "beni bir türlü anlamadın ya da anlamak istemedin, ama olanlar şundan şundan ibaret(yada es geçebiliriz burayı), bir daha da açıklayamayacağım çünkü yoruldum, kırıldım. madem bu kadar kolay senin için her şey daha diyecek bir şey kalmıyor bana zaten, bir gün anlayacaksın belki de ama geç olacak. neyse, işte eşyaların."
tarzı bir şey, hatta daha keskin de olabilir. onun gibi soğuk bir tarzda. yani "ben değil sen bitirdin" hissini vermek gerekiyor.
ya da direk hiç bir şey söylemeden kestirip atın... çünkü mesajınız bile sevindirebilir onu amaç sadece kıskandırmaksa, öyleleri de var :26:
bir şey olur her şey düzelse bile gelecekte nişanlınızın bu kafa karışıklığı yüzünden sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum.
hayırlısı olsun inşallah...
 
Son düzenleme:
fındık nişanlına eşyaları topluyorum yüzükle göndereceğim diye mesaj atsana,blöf yapıyorsa belki anlaşılır
 
Çoğu zaman bana dersten başka hiçbir şeyi idrak edemediğini düşündürüyor zaten kendisi. :) Akıl var ama fikir yok işte.

Belki bunu da ders olduktan sonra idrak eder o zaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Ne kadar soğuk, sevimsiz bir mesaj atmış. İnan değmez canım, hele ki şu mesajından sonra sana çektirdiklerini düşün ve üzülmemeye çalış.

Ayrıldık bitti dedi, hala niye yüzük peşinde? Bir yandan da senin ağzını arıyor, kendini hatırlatıyor çaktırmadan. Senin durumun ne merak ediyor.

Sen de ne tutuyorsun yüzüğü yarın ver kargoya ne var ne yoksa bitsin gitsin. Bakalım o zaman ne konu bulup sana mesaj atacak??
 

Simdi sana hayatimdan bi kesit anlatayim sekerim. 16 yasimdayken mahalleden biriyle sevgiliydik, onun yasi 24 tu. Ve evlenmek istiyodu ama ben daha lisedeydim ve cok disiplinli bi babaya sahiptim. Onunla gorusmemem icin beni okuldan alir yine de vermezdi. Bu yuzden korkuyordum ve evlilige sicak bakmiyordum. Aslinda deliler gibi seviyordum ama babamdan daha cok korkuyordum. Neyse ben evlilige yanasmayinca benden ayrildi ve saclarini bile kazitti uzuntuden. Bense oluyordum onsuz olmaktan. Bu ayriliga 3 gun dayanabildim, el mahkum gelin isteyin dedim. Haa bu arada sadece bi yuzuk takalim ciddi oldugumuzu herkes bilsin sonra sen ne zaman istersen o zaman evleniriz, ben seni 30 yil bile olsa beklerim diyordu. Ben de el mahkum grlin isteyin beni o zaman dedim. Geldiler ve saka gibi babam tamam dedi. Dunyalar benim olmustu. Bi sure sonra 30 yil bile beklerim diyen adam 2 hafta bile bekleyrmedi ve evlenelim hemen dedi. Tabi ailemde bende kabul etmefik. Sinuc: yuzukler atildi. Sonra o ne yapti? Kapi komsumla nisanlandi gizumun inunde yapildi nisan, o sirada ben ne mi yapiyordum? Öluyordum ask acisindan, e ergenlikte var tabi kapi gicirtisi bile muzik gibi geliyodu ve deli gibi agliyodum surekli. Geceleri bazen uyanirdin, sonra aklima ayrilfigimiz gelirdi ve birdaha uyuyamazdim. Sigarayada o donem baslamistim. Cektigim acinin tarifi yok, ama ne kadar surdu dersin? Sadece 3 ay:) simdi fiyorum ki iyikide evlenmemisim, yoksa ne uni okuyabilirdim ne de canimdan cok sevdigim esim ve kizim olurdu. Her ser de bir hayir vardir sakin unutma, ve kaderinde varsa zaten yasiyacaksin. Hic bir sey yapma, disari cik arkadaslarinla bol bol vakit gecir, kendinle ilgilen canim. Ve sana soz veriyorum kesinlikle gececek


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Yine mesaj atmış. Ailemdeki herkesin ve benim numaralarımızı siliyormuş şu dakika. Sen de beni rahatsız etme bir daha dedi. Halbuki mesajlarına cevap bile vermiyorum.
Bir de daha evvel konusu geçmişti, gelip almak istemiyorum illa da göndereceksen kargoyla gönderirsin demişti. Adres yollamış bir daha bunun için sormama gerek kalmasın diye. Ama ailesinin adresini vermiş.
Ben oraya göndermek istemiyorum. Burada gözünün önünde dursun o ikimizin birlikte aldığı, benim kokumun sindiği eşyalarım istiyorum. İçi cız etsin görünce istiyorum.
Ailesinin evine gönderirsem onlar icabına bakar birilerine falan verir eşyalarımı beni hatırlatmasın diye.
 

Dur bakalım daha ne konu bulacak mesaj atmak için..
 

Kırmızıyla işaretlediğim yere katılıyorum en çok da. Ben onun için uğraştım ve konuşurken yüzük atma lafını ağzıma almamaya gayret ettim. Sakinleşince vicdan azabı duymasını istiyorum. İnsan duygusallaşınca ne düşüneceğini şaşırıyor. Belki o da yalnız kalınca bu düşünceler içinde bulur kendini diye umuyorum.

fındık nişanlına eşyaları topluyorum yüzükle göndereceğim diye mesaj atsana,blöf yapıyorsa belki anlaşılır


Yok canım cevap vermeyeceğim. Gerçekten göndereceğim o zaman alması gereken cevabı alır. Şimdi ne cevap versem tartışma çıkacak. Bir de her mesajın sonuna bu son mesajımdır bir daha beni arama tarzı uyarılar ekliyor kan beynime sıçrıyor. Sanki ben onu mesajla taciz ediyormuşum gibi bir havalar...




Bu defa da gönderdiklerim hakkında yorum yapar belki. :) Yada gerçekten derdi zoru sadece yüzüktür, zarf atmıyordur bana. Kimbilir ne hesabı var bilemiyorum ki.


Aahh ahh canım inşallah benim de bu kadar kısa sürer. Tarif ettiklerini ben de yaşıyorum, o yüzden anladığını umuyorum. Cidden uykudan uyanıp olanları hızlıca aklına getirmesi çok kötü oluyor insanın.
 

Tatlım sizin bir ilişkiniz oldu tek paylaşımınız eşyalar mı ki eşyalarını görmeyince seni hatırlamasın? O kadar basit mi sanıyosun ..
Ben gidip ex nişanlını parçalamak istiyorum cidden sinirlerimi bozdu benim
 

Özelden hemen adres yazayım ister misin. :)
 
Birde sanki sen sürekli ona mesaj atıp arayıp taciz ediyomuşsun gibi bir havaya girmiş ne kafasız bir çocuk bu ya ..çakacaksın terliği ağzının ortasına bak bakalım birdaha sesi çıkıyor mı aaaaa beni salon kadını çizgimden çıkardı valla :))

Sevila kendine gel sen ciddi ve keskin yorumlarınla tanınıyorsun bu ne hal
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…