Hayırlısı

Beş para etmez adam için kendini üzmeye, göz yaşlarını akıtmaya değer mi ? Laflara bak hala vıdı vıdı yapıyor... Bu adam seni zerre kadar sevse bu aptal mesajları yazmaz, ayrılığınıza saygısı olurdu ama yüzsüzlükte ve edepsizlikte çığır açmış. Ömür boyu mutlu olamayacak kişiliksiz bir insan kusura bakma ama kurtulduğuna şükret böyle çirkin karakteri oturmamış bir adamla ömür geçirmekten kurtuldun. Gitsin evlensin, kendi gibi birini bulur da umarım birbirlerine dünyayı dar ederler. Çok sinirlendim gece gece

Ya ben anlamadım bu adam neden apartopar evlenmek istiyo?
Bence de gerçek bi'sevgi yokmuş aranızda bariz bahane ettiler yani takı olayını :/

Son düzenleme:

Yüzüğü götürüp vereceğim bir adam yok ki karşımda. Yüzyüze bir görüşme olmadı telefonda konuşarak bitirdik. Gelip almıyor, buluşma da yok. Eee ne yapacağım kargoya vermek kalıyor tek seçenek. Zaten ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama sadece yüzüğü değil şimdiye kadar aldığı ufak tefek maddi manevi her hediyeyi yollamayı düşünüyorum. O da benim için biraz zor olacak diye erteleyip duruyordum. Ben ne bileyim yüzük olmayınca nişan bitmedi sanıp takıntı yapmasını böyle tutturmasını.

Ben bir şeyler söyleyeyim de fındık tutuşsun diye düşünüyor olabilir.
Yok tam tersiyse cehenneme kadar yolu var yani.
Bu nasıl terbiyesizlik ya.
Gerçekten Allah kurtarmış.

LG-P710 Tapatalk

Son zamanlarda şöyle yaparım böyle yaparım diye tehdit savurduğunu hiç görmedim. Yaparım dediği her şeyi sırf tükürdüğünü yalamamak için yapmaya başlamıştı. Bu da onlardan biriyse.. Uff söylerken bile saçmalık akıyor insan inat olsun diye biriyle evlenir mi ya :26: Ben tamamen unutayım da öyle gitsin evlensin. Duyunca yeniden aşk acısı çekmek bunalım takılmak istemiyorum. Ulaşılmaz olunca iyice kıymete binecek.

Ben söyleyeyim.Satıp parasını yer.

El işlemesiydi yüzük ya. Tüm parayı da o işlemelerine ve markasına verdik. Altın olarak hiçbir değeri yoktu ki. Yani sattığına değmez. Cidden merak ediyorum ne yapacağını.

Bence de gerçek bi'sevgi yokmuş aranızda bariz bahane ettiler yani takı olayını :/

Benim fikrim bu adama çoktan yeni biri bulunmuş ya da kendi bulmuş takı olayınıda bahane yaptılar..adamın fındığı sevmediği mesajın her kelimesinden bariz..bunca zamanlık birlikteliğin ardından bu kadar duygu içermeyen bir mesaj atılabilir bence öncedende uyarmış nasılsa sonra milletten duyacak vayy serefsiz demesin diye.

İşte onu bir de benim kalbim anlasa. Hep aklıma yaptığı sürprizler, beni mutlu etmek için yaptığı fedakarlıklar geliyor. Kendimi de takı seti için rezalet çıkarmış bir nankör gibi hissediyorum.

Evlenmeyi ciddi manada istiyordu zaten. Ben onu ilk kabul ettiğimde biz daha kpss'ye hazırlanırken bile öğrenciyken öylesine girdiği kpss puanıyla tercih yapıp işe girmeye kalktı sırf işe gireyim de baban seni versin diye. O kadar evlenme meraklısıydı yani.
Ama herhangi biriyle bunu düşünüyor olması bana da çok tuhaf geliyor. İnat için diyeceğim, amacı sadece evlenmekti diyeceğim. Bilmiyorum ki her türlüsü çok saçma.

Ve bahane konusunda da katılıyorum. Abisi dedi zaten olay takı seti değildi, şimdiye kadar yaşanan tüm güzelliklere senden vazgeçmememize rağmen senin takı seti yüzünden mutsuz olabilmen hala dedi.
Bana biraz da o kız vicdan azabı duymasın diye böyle söylüyorlar gibi geldi.

Ben de böyle düşündüm ama demek ki yedekte tutuyolardı birini çünkü barışma ihtimalleri de vardı hangi ara ayarlayacaklar birini.
Paso bi'karara bağlayın bilmem ne demişler zaten:26:
Ayrıca evet attığı mesaj okadar soğuk ki ne bi'üzülme, ne bi'acı duvar gibi resmen. İnsan aldatılınca bile kahroluyo ayrılırken de bu kadar taş gibi duramıyo bu adamın tavrı çok tiksinç

Ozaman yat kalk dua et canım böyle bi'adamla evlenip napacaksın. İnsan özel olduğunu hissetmez bi'kere. Resmen Ayşe olmazsa, Fatma olur kafasında. Hayatımda ilk defa böyle bi'erkek gördüm o da senin bu adam Evliliği bu kadar basit görüyo demek ki...
Aileyi bilmem de nişanlının tavrı çok kötü hiç nişan bozuldu diye üzülmemiş sanki. Gönder gitsin her şeyini

Ayrılmayı bile beceremeyen,saygısı olmayan,daha yeni ayrıldığı kıza böyle acımasızca ve terbiyesizce mesaj atan bir kişi için aşk acısı çekmek?
Yapmayın lütfen.Nesi kıymete binecek bunun değer mi?

LG-P710 Tapatalk

Nazını, gülüşünü sevdiğim... Üzülmesine dayanamadığım, ağlamasına fırtınalar estirdiğim sevgilim.

Bak böyle girmiş bu kavgalardan önceki son mesajlarından birine. İki mesaj arasında birkaç hafta var ve aradaki farka bak. Ne acı ya gel de bunları hatırladıkça kahrolma işte.

fındık sen de mesaj yaz,senden gelen ufak tefekleri topluyorum yüzükle göndermek için,o nedenle gecikti,de

Son düzenleme:

Yahu aldattı mı anasına babasına küfür mü etti ne biçim bir mesaj bu..insan bunca yaşananın hatrına iyi dileklerini sunar..sanki asker arkadaşına mesaj atmış..

Kayınpeder gösterişten hak geçmesin diye pastane ikramlarını yemiyor ama bir genç kızın hakkını süper yediler..

Belki aile şöyle biri var falan diye çoktandır sölüyolardır bununda resimde falan görüp hoşuna gitmiştir aman erkek milleti herşey beklenir...hiçbir erkek sırf evlenmek için beğenmediği birşey hissetmediği bir kadınla evlenmez..

Birde fndk mesaj attı ya geçen gün iyice elde edilir yem oldu beyefendi biliyorki ne zaman dönsem fndk cepte iyice saygısı kalmadı..

Ona açıkçası ihtimal vermiyorum. Diğerlerini bilmem ama babası bana hayrandı resmen. Hayatında ben varken öyle bir laf etse alnını karışlayacak bir adamdır.

Ya sen kendini suçlu hissetme sen sonuna kadar haklısın sen evlenseydin çok pişman olcaktın allah seni kurtardı..

Bak esmerimsin daha evlenmeden buraya konular açıyodu adam gerçek yüzünü göstermişti sevgiliyken herkes yapma etme dedi evlendi şimdi mutsuzluktan ölüyo,uzatmaları oynuyo büyük ihtimalde boşanıcak..

Bu kadar insan böyle diyorsa birşey vardır..kendini üzme senin karşına öyle biri çıkacak ki buraya yazacaksın "haklıymışsınız iyiki onla olmamış" diye..sabret güzelim

Orada çevreleri çok geniş ve etraflarındaki herkes nişanlı olduğunu biliyor. Kim ona nişanlıymışsın ama bak benim de şöyle bir kızım var bir köşede dursun der ki?
Ayrıldıktan sonra birini bulmaları çok kolay bence ama daha öncesinde yapacaklarına ihtimal vermiyorum.
Bunu da onları savunmak olarak algılamayın. Yaptıkları konusunda ben de böyle düşünüyorum, evet hakkımı yediler hem de kendi kızlarının da olduğunu hatırlamayarak çok rahat yediler. Fakat böyle bir şey de yapmış olamazlar. Zaten nişanlım da gelip bana sürekli seni kurumdaki kızlara gösterdim hepsi nasıl kandırdın bu kızı diyor diye gelip anlatan, sanki dünyanın en güzeliymişim gibi beni abarta abarta bitiremeyen biriydi. Böyle düşünüyorken kız araştırıp da güzelmiş diye beğeneceği pek mantıklı gelmiyor.

İşte o kişinin çıkmasına izin veremeyeceğim diye korkuyorum. Dedim ya, daha bir hafta dolmadan beni bir isteyen çıktı ve ben bana bakışlarından bile rahatsız oldum. Aldatıyormuşum hissi ne zaman geçecek acaba çok korkuyorum uzamasından bu durumumun.
Bir de onu düşünüyorum, adam ne kadar rahat ya hemen cart diye kız bulmak evlenmek ne demek. Yanlış yazılan bir yazıyı silmek yerine karalayıp üzerine yazı yazmaya benziyor. Bilmiyorum ne kadar doğru oldu benzetmem.

Sen varken olmamıştır zaten ama ayrıldığımızı "herkese duyurdum "demiş adam..ee önermişlerdir birini

Ayrıca hangi erkek sevgilisine sen cok cirkinsin ben sende ne buldum der ki? Hepsi öyle diyor cok güzelsin en muhtesem sensin fln bunları geç canım bunlar biriyle sonsuza kadar birlikte kalmak için geçerli sebepler değil

Benzetmen cuk oturdu bence..o çok pişman olucak senin gibi temiz,iyi niyetli bir insanı kaybettiği için ama o zamanda senin umrunda olmıcak..

Ayrıca 1 haftada heralde aldatıyomuş gibi hissedersin ben ayrılalı bir ay oldu hala öyle hissediyorum..ama eninde sonnda alışcaz,geçicek...herkes gibi bizde atlatıcaz..

Bizim bir dilek duası başlığımız var son kişi eksik istersen oraya gel..herkesin dileği adına 1 haftada 4444 salat ı tefriciye okuyoruz?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714069

çok boş konuşuyor, ne yapmışsanız artık. Allah kurtarmış gibi görünüyor.
var öyle herhangi biriyle birlikte olup sevip aşık olup evlenebilecek kişiler. biri eski erkek arkadaşımdı.
hiç bir özelliğin yok, özel değilsin. ayşe olduğun için bir özelliğin yok. ayşeyi çekip yerine fatmayı koysalar al bu kız da iyidir diye olur deyip onu da sever.
birini unutmak için yeni birini bulmakta iğrenç geliyor bana, ne kadar gerçek olacaksa o halde yaşadığı...
hiç bir şey yoksa kıskandırmaysa bile kötü(tabi en iyi ihtimal, ama çocukça geliyor ve ben orada ya gerçekse diye büyük bir kıskançlık, acı çekerken hiç hoş değil. ayrıca bir daha söylediklerine inanmakta güçlük çekerim). bilmiyorum ben sevmiyorum en azından kıskandırma vs. bu şekilde biri soğutabilir beni.. ama en iyi ihtimal elbette...
bence şu dk tüm hediyeleri vs. geri gönderin, ne varsa. şuan hala barışmak istediğinizi düşünüyor ve cepte görüyor olabilir. beklemiyorsa şaşırsın. keskin tepkiler verin, bence bunu istiyor.

Ikidebir evlenmekten bahsetmesi neden diye hic dusundun mu? Yani nisanlisini unutmus, umurunda olmayan biri boyle konusmaz sadece yapmak istedigini yapardi. Ama ikidebir kiz bulmaktan evlenmekten bahsediyor buraya dikkat.

Tahminimce nisanlin hala seni istiyor fakat ailesine cevresine kimbilir neler soylediyse geri adim atamiyor ve senden israrla barisma talebi gelmesi icin (fndkfndk israr etti ondan baristim yoksa beni biliyorsunuz hesabi) hirslandirmaya calisiyor, hani kiskanirsin yolundan cevirmeye calisirsin falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…