Hayırlısı

siz cevap vermiyorsunuz diye dahada mı tutuşuyor acaba. komik oluyor :)
onun ki gibi soğuk ve sert bir ifadeyle tek bir şey yazın sonra susun tekrar, onun gibi bu son diye tekrar tekrar yazmıcaksınız. ya da hiç bi şey yazmadan gönderin gitsin, umurumda değil tarzında.
daha bekletmeye konuşmaya değmez bence.
hatta gönderdikten sonra deyin, mesaj atma ihtimalin olan başka bir konu varsa söyle şimdiden diye
daha mesaj atmayım diye silmiştir belki, son kozlarını oynuyordur yada sizi konuşturmak için :) ondan bundan aldım numaranı falan da diyebilir. gülesim geldi valla.

Son düzenleme:

Yok öyle bir mesaj atarsam gurur yapar bir daha atmaz. Ben keyif alıyorum benle konuşmaya çabalaması ihtimalini düşündükçe. Bir de o sinir olsun giderayak. Aklıma kardeşinin mesajlar atıp ben cevap vermeyince eşşek gibi döndüğümüzü düşünme demesi geldi. :)

Sorma sorma bana da hep öyle yapardı. Bir tartışma anında ben sakin kalıp alttan aldıkça uzatırdı, en sonunda beni çıldırtıp ağzımdan kötü bir laf çıkınca da ne kadar kabasın diye küserdi. Çok güzel beceriyor insanı çileden çıkartıp sonra masum rolü oynamayı.

Konu bulursa hafızasında canlanır numaran merak etme:)

Aman diyeyim canım bu saatten sonra yumuşama, belli olmaz sana bir şans daha veriyorum falan der yüksek egosuyla, aman diyeyim..

Canım valla dualarımda bile pişman olsun yalvarsın ama ben hiç yumuşamayayım diyorum. İnşallah kabul oluyordur ne diyeyim. Siz de yine aklınıza geldiğimde dua edin de bana. :26:

ailecek sinir oluyorlar sanırım bu tavrınıza

böyle olduğu belli :))

neyse gönderin siz bakalım eşyaları napacak...

Canım valla dualarımda bile pişman olsun yalvarsın ama ben hiç yumuşamayayım diyorum. İnşallah kabul oluyordur ne diyeyim. Siz de yine aklınıza geldiğimde dua edin de bana. :26:

Tabi ki ederim canım, sen onun bu kışkırtmalarına cevap verme yeter. Kargo gelsin o zaman da 2-3 mesaj atar. Sonrasında da 2-3 son veda mesajı. Eğer hiç cevap vermemeyi başarırsan kız buldum diye mesaj da atabilir. Sen duruşunu bozma yeter, dur bakalım sular durulsun aklı başına gelsin daha abi-kardeş birbirlerine bile girebilirler.

canım bütün sayfaları okuyamadım yorumum alakasız olursa kusuruma bakma.bence nişanlının ailesinin senden başka düşündüğü biri vardı.ve bu takı olayı bahane oldu gibi hissettim.üzülme ama yakın zamanda evlenirse şaşırma derim.ve eğer evlendiğini duyarsan sakın üzülme çünkü seni zerre kadar sevmemiştir

Fındıkçım gece baya mesai yapmışsınız kızlarla :)demek vazgeçmiş birini buluyormuş numaranı siliyormuş ne tuhaf acımasız adam ya ne yapmanı bekliyor hala ...sen de tepki vermeyince daha bir kuduruyorlar ohhh olsun birazda onlar çatlasın:) senin tavrın bence çok doğru tepkisizlik aslında ona en büyük tepki bütün kızlar doğru tespitler yapmışlar senden cvp bekliyor kıskandırmak istiyor canını yakmak ve belkide söylediğini yapmak ..biraz senin için çabalasaydı ne olurdu sanki değersizmişin gibi davranıyor taş kalpli sen bu duruşunu korursun inş. Allah yardımcın olsun

Surekli senden adim atmani bekliyor, adim kadar eminim ki numaran onun hafizasinda ve son kez yaziyorum diyen adam daha cook yazicak. Bunlari hepimiz yapmadik mi? O da taktik yapiyo iste kafasinca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ailecek sinir oluyorlar sanırım bu tavrınıza

böyle olduğu belli :))

neyse gönderin siz bakalım eşyaları napacak...

Bu sabahki son saçmalığı kızlar...

Whatsapp durumuma geçer elbet falan yazmıştım, ona yorum yapmış kendince. Geçer meçer diyorsun bizi bu hale getiren sensin, bu ilişkiyi mahveden sensin falan demiş. Hemen kaldırdım durumu:) Ama cevap vermedim.
Bu ilişki birazdan ben babama söyleyince kesin olarak bitecek, söylemek istediğin bir şey varsa söyle. Ben yüzüğü takmıyorum, senin tek başına takman bir şey ifade etmiyor. Kargo fikrine de katılmıyorsan kuzenine söyleyeyim onunla gönder ne göndereceksen demiş. Kuzenimle aynı kurumda çalışıyorlar. Ben artık yüzüğü bahane ederek altınları istediğini düşünüyorum. Açıkça söyleyip altın derdinde olan adam durumuna düşmek istemiyor bence. Ama o ailesi dürtüklüyordur onu altınların üstüne yattı o kız diye. Evdeki çöpü bile toplayıp gönderince umarım utanırlar.
Yine cevap vermedim, vermeyeceğim. Kuzenime de mesaj attım o gerizekalı senden bir şey isterse asla kabul etme, aracı falan da olma ben kargoyla neyi varsa göndereceğim ama ona söylemiyorum meraklansın diye dedim.

Ha bir de en çok canımı sıkan kısmı söylemeyi unutmuşum. Annemden akıl hocan diye bahsetmiş. Bir de beni maddeye olan düşkünlüğüm, hatta taparcasına olan düşkünlüğümle itham etmiş. Sebebi de ne, takı seti alyans vs işte.

Takip ediyorum seni canim, cvp vermemekle en iyisini yapmissin baksana etekleri tutusmus :) burnundan kil aldirmiyor ama durumunu takip ediyor bi de buna alinip yorum yapiyor gecemez gecmeyecek demis gibi olmus :) sen de cvp verip tartisma yasayin istiyor bence boylece rahat rahat ustune gelecek kabul ettirecek suclu oldugunu, yuzuge takmis nerden biliyor senin yuzugu taktigini oyle dusunmek istiyor cunku, pisman olacak cok belli son pismanlik fayda etmeyecek ama sen sabret cvp vermemeye devam et..

Aynen öyle aptal ya durumumu uğraşıp bakmazsa göremez, bunu anlayacağımı düşünemedi sanırım. Yüzük konusunda da altınları kast ettiğini ama açıkça söyleyemediğni düşündüm ben.

O da olabilir tabi, zaten boyle dusunebiliyorsa seni gram tanimamis demektir kapisina gelen kargo da en iyi cvp olur ona.. Seni boyle seylerle suclayarak vicdanini rahatlatmaya calisiyor gibi geldi bana surekli ayni seyleri tekrarliyor, gonder altinlari bakalim ondan sonra ne yapacak? O zaman sesi kesilirse asil maddiyatci kendisidir.. Bence durum sicakligini korurken gondermelisin yana yakila istiyorken..

bütün sayfaları okuyamadım ama ailen ne düşünüyor ne diyorlar bu konuda durumdan haberleri var mı

nişanlına gelince bence çok pişman olacak ama iş işten geçecek gibi geliyor bana

bütün sayfaları okuyamadım ama ailen ne düşünüyor ne diyorlar bu konuda durumdan haberleri var mı

nişanlına gelince bence çok pişman olacak ama iş işten geçecek gibi geliyor bana

Beter olsun inşallah. Ailemden abim ve annem biliyor. Annem olaylar ilk olurken yanımdaydı ve tarafsızca dinleyince bana hak verdi. Annem cidden tarafsız dinler ve genelde bana kızar hatta. Ama bu defa benim bir suçum olmadığını ve özür falan dilememem gerektiğini söyledi. Bitti bitti deyip durdukça da sakın adım atma diye tembihledi beni. Sürekli teskin etmeye çalışıyor ve çok kızgın ona ve ailesine.
Abim de çok üzüldü çünkü kendisinin de nişanı yeni atılmıştı. Siz birbirinizi seviyordunuz neden böyle oldu takma kardeşini falan dedi ama olay kardeşini takmaktan öte artık.

Öyle yapacağım evet canım. Birazdan kıyafetleri makineye atacağım temiz göndereyim de utansınlar biraz.

Aferim kız cevap vermemekle iyi ediyorsun. .insanı en çok çileden çıkaran şey karşıdakinin tinlamamasi :) muhtemelen altınlar için huzursuz

Son düzenleme:

sessiz kadından korkun diye boşa demiyolar ya
susmuş kadınmıydı.. herneyse işte

nişanlınız evlenicem diyerek blöf yapıyo yada yapmıo... boşver... istedigini desin hatta gitsin yapsın.
umrunda olmaması gerek... cünkü adam seni hayatından cıkarır cıkarmaz başkasının kollarında solugu almaya ne kadarda meraklı...
civi civiyi sökmez... sökemezde ama ögrenicek kendileri...

kargoyla neleri var yok gönderde. bilezigi gönderme dicemde... aman boşver...içleri rahat etsin...
bide onun için sacmalamasınlar...
kargonun içinede koca bi taş koy. karşı ödemeli gönder. kendi adresini cok acık yazdırma ödemez falan
ha bide aldıgı ne varsa kıyafete kadar parcala koy

Aferim kız cevap vermemekle iyi ediyorsun. .insanı en çok çileden çıkaran şey karşıdakinin tinlamamasi :) muhtemelen altınlar için huzursuz

:) Aynı şeyi ben de hissettiğim için öyle yapıyorum işte. Konuşarak halledebileceğim bir şey yok çünkü kalmadı. Umarım o da sinirden deli oluyordur.

Aslında kıyafetleri parçalama fikri benim de aklımdan geçti. Çünkü o kız ne giysem ne alsam ayy çok güzel ben de alıcam derdi. İçlerinde beğenmediysen sorun değil ben çok sevdim bana verirsin en kötü falan dedikleri bile olmuştu. Muhtemelen onları giymek isteyecektir. Ona yar olmasın diye geçti içimden parçalayıp göndermek. Ama annem muhtemelen durduracaktır beni. Bir de bak görüyor musun saygısız falan dedirtmek istemiyorum arkamdan.

Sizden herkesin numarasini siliyorum. Yani evet silebilir, bilmenize gerek mi var ki. Sil gitsin degil mi neden aciklama yapiyor ki

bana çırpınıyor gibi geldi hani annen istemezse olmazdı beyefendi nolduuuuu?

çok komik çünkü zırt pırt seni yokluyor, yok evlenicem, yok şu an numaraları siliyorum ahahhahah

kafasında bitiren adam böyle yapmaz.

valla çok sevindim, seni de takdir ettim. sessizliğini koruyabildiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…