Hala yazıyor şu an. Yüzüklerimizin bir fotoğrafı vardı watsapp profilimde. Onu da fotoğraf makinemizde yer kalmadığı için kardeşinin telefonuyla çekmiştik ve o atmıştı bana. Ben sırf onu değiştirmek için bakmayayım diye değiştirmiyordum profil resmini. Kendim görmediğim için aklıma da gelmiyordu açıkçası. Şimdi bana mesaj atmış demiş ki arkasından konuştuğun, iftira attığın, hakaret ettiğin insanın çektiği ve sana attığı fotoyu profil fotosu yapacak kadar karaktersiz ve seviyesizsin. Nefret edilmeye bile değmezsin. Sen şeytansın. Helal süt emmiş bir kız bulup senden kurtulduğum her güne şükredeceğim. Akıl hocalarına da minnettarım bizi bu aşamaya getirdikleri için. Altınları gönder de diyebildi en sonunda. Derdinin o olduğunu anlamış bulunuyoruz. Onlar için yeniden bir araya gelinmesin, sizin çapsız planlarınızı yutacak değilim ben demiş.
haha cok guldum, yokluyor gercekten cocuk gibi baya :)
silmis bir de numarayi gorduk :)
yok artık o sözler o çocuğun ağzından çıkacak sözler değildir. tamamen doldurulmuş bir insan sözü o bence kızkardeşi bildiryor bu tür şeyleri adam daha yeni nişanlısından ayrılmış neden hemen altınlarıın derdine düşsün . nerden aklına gelir sizin plan yaptığınız falan. kızkardeşiin doldurduğuda şurdan belli iftira attğın hakaret ettiğin demiş muhtemelen o kızz bakıyor profiline ve abisine demştir bak bana ne iftiralar attı (ki iftira falan göremedik ya biz) hakaretler etti ama hala benim çektiğim fotoğraf var diye. ve seni kışkırtmaya çalışıyorlar. nişanlını senin üstüne salıp sen karşılık verincede hem sen saldırmış hakaret etmiş olacaksın hemde bu iş tamamen bitecek. bence onlarda farkındalar seninle barışmak istediğinin.
ne dnirki Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı ne ise o olssun.
Insallah rahatlarsin bende cok yasadim suan ablasina diyor nisanlimla muhatap olma kendi evliligine bak boze karisma diye artik kimseye laf soyletemiyor boyle yapicaksin o watsaptaki fotografida kaldir ben sana yasadiklarimin cogunu anlatsam siz asla olmaz derdiniz okadar vahimdi ama simdi daha sıki baglandik icini rahat tut canim bende ne laflar duydum neleer demisti bana ama suan birini diyebiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyice seviyesizleşmiş. Çünkü senden tepki alamıyor. Tepki vermen için daha da ileri gidebilir.. Sen sükunetini korumaya devam et...
Ayrıca şükret böyle insanlardan kurtulduğun için.. Sadaka falan ver.. Şu an bunu idrak etmen pek kolay değil ama zaman geçtikçe, kara bulutlar dağıldıkça neden böyle dediğimi daha iyi anlayacaksın...
Allah ferahlık versin... Sabır versin...
Kızlar bu arada az önce düşündüm de ne çok destek vermişsiniz bana onca insan... Az önce hepinizi arkadaş olarak ekledim. Çünkü düşünüyorum da siz olmasaydınız ben şu an çok farklı bir vaziyetteydim. Biraz olsun ferahlıyorum sizle konuştukça. Bir gelişme olunca koşa koşa size yazıyorum falan...
İnanıyorum ki bu başlıkta bana destek olan insanlarla mutluluğumu da paylaşacağım. Cidden çok duygulandım yazdıklarınızı okudukça.
Hala yazıyor şu an. Yüzüklerimizin bir fotoğrafı vardı watsapp profilimde. Onu da fotoğraf makinemizde yer kalmadığı için kardeşinin telefonuyla çekmiştik ve o atmıştı bana. Ben sırf onu değiştirmek için bakmayayım diye değiştirmiyordum profil resmini. Kendim görmediğim için aklıma da gelmiyordu açıkçası. Şimdi bana mesaj atmış demiş ki arkasından konuştuğun, iftira attığın, hakaret ettiğin insanın çektiği ve sana attığı fotoyu profil fotosu yapacak kadar karaktersiz ve seviyesizsin. Nefret edilmeye bile değmezsin. Sen şeytansın. Helal süt emmiş bir kız bulup senden kurtulduğum her güne şükredeceğim. Akıl hocalarına da minnettarım bizi bu aşamaya getirdikleri için. Altınları gönder de diyebildi en sonunda. Derdinin o olduğunu anlamış bulunuyoruz. Onlar için yeniden bir araya gelinmesin, sizin çapsız planlarınızı yutacak değilim ben demiş.
Geri zekalı mandofon ineği diyesim geldi. .Çatlakyip patlayacak sen hee gönderecem demedin ya içine oturdu ..ne kadar altındi ki.
İki tane 22 gramlık bilezik vardı. Bir de abisi takmıştı ama onun kaç gram olduğunu bilmiyorum. Diğerlerini yanımda sipariş ettikleri için biliyorum. Bir de gelen misafirlerinden çeyrek altın takanlar vardı, onlar var.
Canim benim insan kotu gununde konusucak insan ariyor tek oldumu kafayi yeer :)
sen en kısa zamanda elindekileri gönder o adama(!) sonra ne diyecek çok merak ediyorum ama gönderiyorum fln deme kötü bi sürpriz olsun ona no.sunu değiştircek demişin merak etme o o zekayla bütün rehbere gönderirken sana da gönderir ya da kuzeni yeni no. dan msj yazar
Canim basindan sonuna o kadar hanimefendi davranmissin ki senin gibi birini kaybettigi icin hayati boyunca kafasini cok duvarlara vuracaktir hic merak etme. Insallah senin degerini bilen, baskalarinin lafiyla hareket etmeyecek kadar karakterli, duzgun bir insanla evlendiginde anlayacaksin ki boyle biriyle evliligi yurutmek seni cok uzer. Biliyorum emegin var sevgin var kiyamiyorsun simdi bunlara uzuluyorsun belki kapinda kole olsa affedeceksin ama bu asamaya geldiginde bu kisini seviyesizligini, hakaretlerini, yaptiklarini, ailesini unutma. Sonrasini da buna gore degerlendir. Ben inaniyorum ki iyi ve guclu insanlar kendilerine dogru hayatlar cizerler. Ve degerlerini karsisindakine de bildirirler. Boyle biriyle evlendigini guzel gunler yasadigini paylasacaksin bir gun bizlerle. Hep beraber simdiki adama yazik diyecegiz o gun. Sevgilerimle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cevap vermemen senin ruh sağlığın açısından en iyi yöntem kesinlikle.
şu eşyaları bir an önce göndermeni tavsiye ederim. sende durdukça ağır gelecek sana, göndermek daha da zorlaşacak. bir de gereksiz, gönder gitsin. bahanesi kalmasın bakalım o zaman ne yapıcak? hangi durumu kullanarak seninle iletişme geçmek isteyecek?
Yalniz edebiyat parcaliyor aklinca sakin vicdanina dokunmasin ben boyle biri miyimki diye aklindan bile gecirme modun dusmesin unutma herseyin sebepleri var senin yerinde kim olsa ayni davranirdi hatta daha da cirkeflesebilirdi bunlara karsi..
Ayy ne pislik ya gönder aman ne saniyor kendisini numaranı silecem diye msj aymtiyor ama hala whatsuptan takip ediyor..o kız kardeşinin içi rahat mi acaba çok merak ediyorum.
Ben tüm konuyu okuyamadim, çok uzun oldugu için fakat su bir gerçek, siz bir set takimi için fazla yüz göz olmusunuz.
Ben hem nisanda hem dügünde takilar ile hiç ograsmamistim, sonuçta hediye olacakti.
Haydi diyelim senin seçmelerini istiyorlardi, o zaman nisanlin ile gittiginde niye beraber almadiniz,
whatsapp ile felan ograsiyorsunuz? Yani bilemedim bu konuda biraz yalnis oldu gibime geldi.
Ha bu olaydan sonra olan olaylarda sen haklisin. Ne olursa olsun, bir erkek "benim annem kizmis ise haklidir, bu iliski bitsin"
dediginde o kisinin af edersin pek erkekligi kalmadi zaten. Yani sürekli görümceyi suçluyorsunda bu olayda o hiç suçlu degil,
kusura bakma. Evlenecek bir adam kendini koruyamazsa, dolduruslara gelirse, zaten dedigim gibi, adam degilmis.
Her gün okudum yazdıklarını öncelikle bunu diyebilirim sen aslında çok güçlü birisin onu sevmene ragmen onun ayagına gitmedin ve annenin yanında oldun.yaşadıgın seyler cok zor biliyorum ama inan bu günler gececek ve geriye baktıgında iyiki geri dönmedim diyeceksin.hayat suprızlerle dolu ve verecegini bilmıyoruz bu acı günlerin sonunda güneş senin sabahınada doğacak....
Bende öyle zor günler gecirdim ki 9 sene ziyan olup gitti ama allah ım bana öyle bir hediye verdiki herşeye geride bırakıp yeni bir hayatta merhaba demeye hazırlanıyorum...aynısı allah ım sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?