Hayırlısı

Estağfurullah daha çok hoşuma gider samimiyet. Neticede tanımadığınız halde benim yararıma konuşuyorsunuz, tavsiyeler veriyorsunuz hepiniz. Çok teşekkür ederim yorum için.

Kendini çok değerli görüyor ve buna da sebep benim. Peşimden çok uzun süre koştu, onu kabul etmem için çok şey yaptı. Ama zamanla ben çok ilgi göstermeye başladım ve açıkçası tam anlamıyla tepeme çıkardım. E o da haklı olarak şimdi diyor ki peşinden o kadar koştuğum, gözümde büyütüp dünyalar güzeli gördüğüm kız bile bana karşı böyleyse artık istediğimi yaptırabilirim.

Değişmesinden geçtim, değişmeye dair en ufak bir ışık yok ki. Hala adam ben sana ayıp ettim öyle konuşmamalıydım özür dilerim demiyor. İleriye dair de bir daha böyle olmayacak bile demedi. Hatasını kabul etmediği gibi beni suçluyor içten içe eminim. O salak kardeşi de sürekli whatsapa bi şeyler yazıyor falan aklınca bana laf sokuyor. Hep görmezden geliyorum ama kızdan iyice nefret ettim bu kadar lüzumsuz olur insan. İşi gücü abisi ve biten ilişkisi.

hey allahım ya
ya sabır gerçekten sabır taşı olsa çatlardı herhalde
gereksiz görümcn ne yazıyo canım
abisi olacak insan görmüyor mu kardeşinin yazdıklarını
seni arıyor mu
bu arada son 9 yazmış demişsin
üzerinde baskı kurmaya çalışıyor dikkat et canım

Bu olaylarin ilk oldugu gun "haydi huzuru giyelim bayramlik niyetine." Yazdi. Hemen soyledim kardesinin durumuna bak diye. Yorum yapmamisti, son gun yuzugu verirken tekrar konusu acildi. O yaziyi o olaylar olmadan once sabah yazmis dedi. Ben adim gibi emindim cunku huyunu bildigim icin ozellikle o sirada actim baktim ne yazmis diye.

Sonra benimle konustugu gun de "kendi kizinin mutlulugunu istemeyen anneler var." Yazmisti. Annemle konusmustu eski nisanlim o gun. Bir yumusama, peslerinden kosma emaresi goremedigi icin annem bizi ayirmis durumda onlarin gozunde.

Iki gun once "mutluluga birkac adim kaldi" yazdi. Kucuk gorumce de "heyecanla bekliyorum ve cok mutluyum" yazdi.

Bugun de " nasip kelimesini kullananlarin kendi nasipleri icin cabalamamasi ne tuhaftir." Yazdi. Bir oncekini bilmem ama bu lafin bana geldiginden eminim diyebilirim. Cunku onlara gore benim cabalamam gerekiyor. Cok ilginc karsiliyorlar nisan atilmasina karsi savasmamami. Daha evvel kuzeninin nisanlanip ayrilmis esinden "normal bir kiz degil o zaten" diye bahsettigine sahit olmustum.

Ben de bugun sinir oldum artik ve kendi durumuma "biz en son lisedeyken yapardik konusamadigimiz insana durum iletisiyle laf sokma isini." Yazdim. Ama sonra dusundum ben olu taklidi yapinca bunlar daha cok kuduruyor, sildim saniyesinde. :)

hiç içimizden geldiği gibi sevip samimi davranamayacağız.. hep dikkat etmek gerekiyor sanırım
ama bi yerlerde değecek birileri vardır belki de :)
son yazdığınızı da okudum ileti ile mesaj göndermeyi, valla çocuk gibiler
asıl şüpheyi onlar düşürdü sizin aklınıza hallerine bak...

hey allahım resmen çocuk bunlar ya
kafan karışmış olabilir ama şimdi bunları yaşıyorsan
allah korusun evlensen neler olur ya
gencecik insansın kimbilir karşına kimler çıkacak
ama bence eski nişanlın kardeşine bian önce koca bulsun
gerçek şu durumda zor ya hadi neyse
sen hiçbi zamansaygını hanımefendiliğini bozmadın
iyi sabrettin
hiç bunları düşünme gez,dolaş
ailenle zaman geçir ve bunlardan kurtulduğun için sadaka ver

Değecek insan kesinlikle böyle hak ettiği muameleyi görmez. Hayat işte ya çok acımasız. :)

Onu ben de ima etmiştim ama benim kardeşimi beğenen yok mu demek istedin, isteyenleri var onun diye çıkışmıştı bana. :)

İnşallah pişman olmam ya en korktuğum şey bu. Bunun için dua edeceğim hep. Sizler de edin lütfen.

70'e yakın sayfa olmuş senin konunu kıskanıyorum valla her daim In
ne enterasan görümcen var yaaa vallahi sırf onun için bile bakıyorum ne action'lar peşinde diye
bu kez nasıl bir kafiye uydurdu diye

70'e yakın sayfa olmuş senin konunu kıskanıyorum valla her daim In
ne enterasan görümcen var yaaa vallahi sırf onun için bile bakıyorum ne action'lar peşinde diye
bu kez nasıl bir kafiye uydurdu diye

Hahahah ben çabalamıyorum ama arkadaşlar merak ediyor nerelerdesin diye. Cevap yazınca hortluyor konu. Zaten atraksiyonumuz bir türlü bitmedi ki. Her gün yeni bir saçmalık, her an yeni bir fitne. Hep böyle geçti en başından beri.

Görümcek üst mesajda yazdıklarımı döktürdü işte en son. Faceden de çıkardı beni yoksa oradan kimbilir neler söylüyor bakardım. Daha ziyade orada döktürüyor hünerlerini.

eski nişanlına göre hep ailesi haklı sen haksızsın
insan kardeşini susturamaz mı ya
haddini bil ne biçim şeyler yazıyorsun demez mi
gerçi kardeşi parmağında oynatıyor yazık
canım istediğin herşey gönlünce olsun
bide şöyle düşün nişanlıyken böyle yapanlar evliyken neler yapmaz
nişanlın malum ağızlarının içine bakıyo daha çok üzülebilirdin
dualarım seninle hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Değecek insan kesinlikle böyle hak ettiği muameleyi görmez. Hayat işte ya çok acımasız. :)

bi yandan biz değişip olgunlaşıyoruz bi yandan da doğru insana doğru yol alıyoruz belki de, daha iyi olsun diye her şey :)
aynen. ama biz acımasız olunca işlerine gelmiyor...

nişanlının bir zamanlar peşinden koştuğundan bahsetmiştin
seni elde etmek için yapmadığı kalmamış
neden değişti sence??
erkeklere değer verince değişiyorlar mı?
yada çok mu fedakarlık ettin?
nasıl oldu merak ettim
tabi cevaplamak istersen özel olmazsa :26:

Evet çok fedakarlık ettim açıkçası. Ama ona göre hepsi zaten olması gereken şeylerdi. Aile yapılarımız inanılmaz farklı en basitinden. Biz geleneksel bir Türk ailesiyiz diyebilirim. Onlar bir hayli muhafazakar. Örneğin yabancı birileri olduğunda haremlik selamlık oturulur. Kız kardeşleri kendi babalarının yanında bile başlarını açmazlar. Benim ailem abdestli namazlıdır ama bu saydıklarıma da şiddetle karşıdır. Ama ben çok uyumlu bir insanım ve sorun olarak görmedim bunları. Yapamayacağımı da düşünmedim. Bana göre bir sakıncası yoktu bunların yani. Fakat sorsan fındık bir dediğimi iki etmedi, hiçbir şeye itiraz etmedi fedakarlık etti demez. Onun aile yapısına normal gelen o olduğu için zaten olması gerekeni yaptı teşekküre gerek yok der.

Fiziki olarak da kendisi bile söylerdi kurumdaki kızlar fotoğrafımızı görünce bu kızı nasıl kandırdın diyor diye. Boy farkımız bile çok azdı mesela. Nişanımda azıcık fazla topuklu giydim, kardeşi hemen gelinlik altına converseler yapılıyormuş abimden uzun duruyorsun diye fellik fellik araştırmalara başlamıştı. İnsanların da çenesini tutamıyorsun. Kendisi de çok şeyi duydu, şahit oldu. Densiz insan çok... Ama ben her eleştiriyi ağızlarına tıktım insanların. Hep onun gururunu okşayacak şekilde davrandım, onu çok yakışıklı bulduğumu söyledim her fırsatta.

Sanıyorum ki o gururunu fazla okşadım, biraz üstün görmeye başladı kendini fiziki açıdan da. :)

Bir laf var ya "eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı zanneder." diye. Cidden öyle bence.

Son düzenleme:
her muhabbetin içinde ne işi var bu görümcenin ya. atasözleri ve deyimler sözlüğü mübarek. ben şu ''ayrılık kelepçesi takılmış.....''-' tam hatırlayamadım sözü ama - sözüne acaip gülmüştüm ya . sen gönder gerçekten şunun facesini en azından şikayet ederiz de sayfas kapanır ne olduğunu anlamaz :))) tabi şaka ama çok merak ettim görümceni nişanlından daha çok hemde

böyle kıskanç görümcelere sinir oluyorum bide inançlı bir insan anladığım kadarıyla. yuva yıkanın kendi yuvası da olmazmış. o sizin kurulacak yuvanıza engel olmuş bunun vebalini nasıl ödeyecek acaba ayrılmanız belki de en hayırlısı olmuş canım. annesinin kızkardeşinin lafıyla iş yapan insanla sürekli sorun yaşardın evlensen bile. boşver herşey unutuluyor herşey geçiyor...daha iyisini bulursun inşallah

aman aman arkana bakmadan kaç o adamadan koca olmazmış zaten annesi ve kardeşi nin lafına bakan seni ezdiren bir erkek yarın evlense daha beteri olur örnekleri okadar çokki. gururunu ayaklar altına alma sakın dik dur boşveeeerrr bu da dertmi hayırlısı buymuş de. inanki ilerde buna ı üzüldüm diceksin kısmet nasip deyilmiş de başkada bişey deme. tek o adam yok ya dünyada başkası çıkar karşına inşallah çok zor tabi nişan lanıp ayrılmak ama geçer öyle bi geçer ki allah başka dert vermesin dünyada nenler neler var ne dertler yaşın ilerleyince anlarsın canım... şu düünyada hiçbişey için üzülmeye değmeyeceğini...sağlığın varsa gerisi gelir geçer allah hakkında hayırlı yazılar yazsın... olanad hayır vardır unutma sakın..........

Canım genceciksin güzelsin gül gibi kızsın gördüğüm kadarıyla maşallah. Kendi değerinin önce kendin farkında ol.

O nedenle diyoruz ya eski nişanlın hatasını anlamalı özür dilemeli senden ve ailenden, ama yok yok yani.

Sanki bunca hakareti başkası etmiş. Sen ona sana söylediği hakaretin onda birini desen neler olurdu acaba??

O 1 Haziran'a gün saysın ben olsam özellikle 1 Haziran'da konuşacağım varsa da konuşmazdım bilerek.

Utanmadan kendi kendine karar verip senin uygulamanı bekliyor, gün biçiyor.

Telefondan yazıyorum takip edemedim neoldu son gelismeler neler biri benden alinti yaparak yazsin merak ettim

Katılıyorum tatlım,bu yüzden erkeğe çok yüz vermemeli.Kendini hep ağırdan satmalı.Yoksa ucuz olunuyor.

Ayrılık kelepçesi vurulmuş bileklerimize. Yazılar şiirler falan yazıyor ama bir anlamı olmayan şeyler hep. İşte verdiğim örnekteki gibi değişik kelimeler kullanınca edebiyat olduğunu sanıyor.

Valla göstermek isterdim özelden ama sildim fotolarını. Nişanlımla nişan fotolarımız falan var ama duruyorlar hala.

Evet öyle. Baya dindar bir aileler. Öyle ki bizim aklımıza dahi gelmeyecek şeylere günah diye yaklaşmıyorlar. Takdir etmiyor değilim asılnda. İsterdim öyle yaşayabilmeyi. Ama işte bir yandan da dediğin gibi bir vebal var. O her şey olup bittikten sonra benden özür diledi barışın dedi ya attı o yükü omuzlarından. Elimden geleni yaptım o uzattığım zeytin dalını kırdı diyor şimdi.

Amin bu arada duan için. En sevdiğim kısım dua kısmı oluyor mesajlarda.

Amin arkadaşım çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar hep dik durmaya çalıştım ama bakalım zaman ne gösterecek.

Aynen öyle. Pişman desem, görmüyorum ki ona dair bir şey. İnsan bir özür diler diyeceğim, o affettirmez artık diyorum ama özür de yok. Bu kadar pişkin olunur. Kendine göre yüzde yüz haklı çünkü mağdur olan taraf o.

Telefondan yazıyorum takip edemedim neoldu son gelismeler neler biri benden alinti yaparak yazsin merak ettim

Canım bir gelişme falan yok. Merak eden arkadaşlar olmuş. Onlara cevap vermek için yazınca açığa çıktı konu yeniden. Beyefendi hala aynı kafada devam ediyor. Haziran'ın 1'ine kadar süre verdi bana düşünmek için. Onu sayıyor kendi kendine.

Katılıyorum tatlım,bu yüzden erkeğe çok yüz vermemeli.Kendini hep ağırdan satmalı.Yoksa ucuz olunuyor.

İşte o dengeyi kurabilsek ne güzel olacak da.

Takip ediyorum ara ara konunu.
Whatsap durumlarına uyuz oldum.

Nişanlın her şeyi b.k eden kardeşine hala müdahale etmiyor ya pes valla.
Sizin biten ilişkiniz, kavganız, barışmanız her şeyde kızın parmağı var yahu!

Ben abisi olacağım onun o telefonu kırarım o durumlardan teki yeter.

Ailesine, kardeşine saygın erkekler hoştur ama sana saygınlık sıfır. Korkutucu nokta bu..

1 Haziran gelince senden dönüş bulamayan bu insanlar nasıl daha da çirkefleşecek adım gibi eminim..

Kendini üzme, olacak olana istesen de engel olamazsın.
Olmayacaksa kendini tüketsen de boş dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…