Hayırlısı

Hey allahım yaaa.. Kuzu niye yanlız kalasın.. Fazlasıyla mütevazi birisin.. Kalp kırmaktan korkan, allah için güzel kızsın.. Heryerin fındık gibi :)) seni hakeden biri çıkar inşallah karşına, verdiğin değerin karşılığını görürsün.. Asıl o (onlar) düşünsün böyle kızınerden bulucaz diye...!

Annen istesede bn istemiyorum artik seni demelisin yaptiklari cok ayip.

İlerinide karşına çok daha iyi birisi çıktığında iyiki dersin sadece iyiki :) herşeyde bir hayır vardırr unutma sakın Rabbime sığınn o kuluna kaldıramayacağı yükü vermez unutma

Teşekkürler kızlar. Çok haklısınız.

Fındık gibiyim demek. Napsam şımarsam mı beğenildim madem.

İnşallah çıkar. Bunu aratmasından korkuyorum işte artık.

2 yıl süren berbat,sürüncemeli bir ilişkiyi bitirmek aldığım en doğru kararmış.Bunu zaman geçtikçe daha iyi anladım.

İyi ki de bitmiş dedim.Çok şükür diyorum hep. Sen de diyeceksin inşallah.

Benimki de 2 yıl sürmüştü. Bir yıldan biraz daha fazlası rüya gibi, son ayları da işte burada yazdığım şekilde geçti. Darısı başıma canım ya. Çok mutlu olalım istiyorum.

Benimki de 2 yıl sürmüştü. Bir yıldan biraz daha fazlası rüya gibi, son ayları da işte burada yazdığım şekilde geçti. Darısı başıma canım ya. Çok mutlu olalım istiyorum.

Allahın izniyle olacaksın.Sen o kötü düşünceleri at kafandan.Ben mutluluğu hiç beklemediğim anda buldum.Rabbim gözyaşlarını tebessüme çevirsin.

Ablamin düğüne 2 gün kala bitti çeyiz bile gitmişti ama bi tartisma kavga herşeyi bitirdi . bitti ama içinde bitiremedi sonra ablami aramis bize gel demiş yani kaç manasında ablam o zaman anlamiski bu benim onurumu gururumu düşünmüyor hic ailem verdi güzellikle yapmadi simdi herşey bozuldu bana kaç diyor bu ne demek dedi sonra soğudu o mesaj da senin soguman için bi bahane olmuş bence

Ahhh canım bu mesaja kadar daha neleri var soğumam için aslında. Soğumak sorun değil ama işte duygusal bir anıma gelince saçmaladığım oluyor. O üzüyor beni.

Canım çok üzüldüm duruma, bilmiyorum belki sorunu aşmışsındır şimdi ama seni rahatlatmak adına yazmak istedim.
Benim de bir durumum vardı istenmeyen insan konumuna düşmüştüm. Ama sonunda baktım uğruna biçok şeyi göze aldığım insan benim arkamda duracak kadar güçlü değil; ben de yol verdim gitti. Ve şimdi o kadar rahatım ki zihnen. Aileme durumu anlatınca bana hak verdiler. Kısacası herşey olacağına varıyor ve iteleye iteleye ilerlemiyor bişeyler. Olacak olan her halükarda oluyor zaten. Sen içini ferah tut canım.

Aynıymış demek durumumuz canım. İnşallah hep iyi insanlar çıkar bundan sonra karşımıza. Teşekkür ederim yorumun için.

Aynıymış demek durumumuz canım. İnşallah hep iyi insanlar çıkar bundan sonra karşımıza. Teşekkür ederim yorumun için.

Evet Allah kötü insanlardan uzak etsin. O kadar zor ki. Canın acıyor diye sakın hata yapma, düşünsene ömrünü paylaşacaksın bu insanla. İstediğin zaman yazabilirsin bana.

Evet Allah kötü insanlardan uzak etsin. O kadar zor ki. Canın acıyor diye sakın hata yapma, düşünsene ömrünü paylaşacaksın bu insanla. İstediğin zaman yazabilirsin bana.

Teşekkür ederim eklemişsin zaten. Görüşürüz inşallah.

fındııık ne demek hiç yüzüm gülmezse, ne demek zavallı olmak hiç sana yakışmıyor! Maşallah çok güzelsin, kalbin de keza öyle çok güzel zaten yumuşaklığından geliyor başına gelenler. Üzme kendini, senin gibi ayrılık hikayesi olanlar ilerde çooook çok daha mutlu olacağı kişilerle tanışıyorlar çevremden hep gördüğüm bu. Ben de geçen sene terkedildim, her gün ölcek gibi nefes alamıyordum ama şimdi atlattım sanki o acıları hissetmemiş gibi iyiyim şuan. Hayatımda kimse yok ama benle ilgilenenler var bu bile kendimi yeterince iyi hissettiriyor iyi ki ayrılmışız diyorum, göremediklerimi acım bittikten sonra ancak farkedebildim. Burdan o merhametsize teşekkür ediyorum yeri gelmişken

yaşadığınız karışıklık normal :)
bende de olmuştu doğru yaptığıma adım gibi eminken bi anda bir düşünce beliriyordu, yumuşama belirtisi.. iyiyken bi an da aklına gelip kötü olmak...
çok kızıyordum kendime ama geçiyordu uzun sürmüyordu.
siz mantık yönünden doğru yaptığınızı bildikçe geçecek diye inat ettikçe bunun sıklığı azalıyor, git gide daha iyi hissedeceksiniz inşallah.
o kötü düşünceler de geçecek , inanın, umut edin :)

Çok teşekkür ederim canım yorumun moral verdi. Darısı başıma ya kendi yaşadıklarını anlatan herkes gibi umarım ben de pişmanlık duymayacağım gibi iyi ki yapmışım, geri dönmemişim derim. Sizinle mutluluğumu paylaşmak için can atıyorum.

Aynen öyle işte ben de çok kızıyorum. Buradakiler olmasa ben çoktan aptal gibi affetmiş, hatta kendim özür dilemiştim. Affetmek doğru bir kelime değil, af dileyen yok çünkü. Hala burnundan kıl aldırmayan, hala adım atmayan, hala benim için hiçbir çaba göstermeyen biri var.

Whatsappta durum mesajında gün sayıyor sürekli. Haziran 1'e kadar tekrar düşünmemi istemişti. O günü bekliyor son 9 falan diye. O gün ne diyeyim onu da bilmiyorum. Hiç konuşmasam mı acaba her zamanki gibi.

Fındıkcm konunu basindan beri takip ediyorum yazamadm hic ama hep haber var mi diye bakiyorum. Yazdiklarindan seni cok samimi buldum bu sekilde hitap etmemi mazur gör lütfen. Bu erkek ailelerinde neden boyle bir tavir var anlamiyorum bazen bakiyorm en seker insanlar gorumce olunca degsyor.sasip kaliyorum...sen en doğrusunu yapmissn bence...zaten anladgim kadariyla senin aileni sucluyor surekli kafani yikadiklarini filan dusunuyor soyluyor evlenince de uzak tutmak isterse canin sıkılır. Aci sanci cekiceksin ama sonu guzl olucak ins

o kendi lehine döndürmeyi iyi biliyor.. hırs mı var nedir. geri adım atmak istemiyor olabildiğince.
ben taviz vermeyin derim.
bunu yapınca da sizi suçlayacak yer arayabilir yine hatta, bu kadar kolay mı bak ben gene uğraştım vs.
öyle bi hali var ama tabi iyice düşünüp taşınırsa bilemiyorum. değişen insan çok nadirdir. günü gelir yine aynı şeyleri yaşarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…