Takip ediyorum ara ara konunu.
Whatsap durumlarına uyuz oldum.
Nişanlın her şeyi b.k eden kardeşine hala müdahale etmiyor ya pes valla.
Sizin biten ilişkiniz, kavganız, barışmanız her şeyde kızın parmağı var yahu!
Ben abisi olacağım onun o telefonu kırarım o durumlardan teki yeter.
Ailesine, kardeşine saygın erkekler hoştur ama sana saygınlık sıfır. Korkutucu nokta bu..
1 Haziran gelince senden dönüş bulamayan bu insanlar nasıl daha da çirkefleşecek adım gibi eminim..
Kendini üzme, olacak olana istesen de engel olamazsın.
Olmayacaksa kendini tüketsen de boş dediğin gibi..
İşte o tepkinin binde birini görsem epey ferahlayacağım. Bir de aileden kimse benimle konuşup ortalığı karıştırmasın diye tembihlediler hepsini düşün. Öyle olunca herkesle farklı konuşuluyormuş her kafadan bir ses çıkıyormuş hepsine sakın aramayın demiş abisiyle ikisi. Ama bu kız bana defalarca kez tutamadı kendini mesaj attı. Bu yazdıklarını da mesaj olarak göndermiyor olması bana yazmadığı anlamına gelmez aslında. Ama yok yani yok hala tepelerinde kız, hala da benim biten ilişkimin içinde.
Bu arada durumunda 10-9 diye gün sayan beyefendi bugün "Kapanan kapıların yerine başka bir yol açan rabbime şükürler olsun." yazmış. Ya birini buldu yada beni kıskandırmaya çalışıyor.
Onun bulduğu birini kıskanmak mı? :)
İnsan sadece üzülür kızcağız için..
Bu arada durumunda 10-9 diye gün sayan beyefendi bugün "Kapanan kapıların yerine başka bir yol açan rabbime şükürler olsun." yazmış. Ya birini buldu yada beni kıskandırmaya çalışıyor.
Ufff bune böyle yaa çocukmu bu ne saçma şeyler bunlarcanımm sen kurtulduğuna şükret bence bu adamdan ne köy olur ne kasaba evlenicek olgunlukta değillki :26:
Şükret ayol,bu ne böyle ergen style...
bu söz bana eskiden olan bi olayı anlattı 17 yaşında iken nişanlanmıştım bi konudan tartıştık blof yapmak için bitsin falan demiştim oda bana birşey demeden gitmiş ailesine ayrılmak istediğimi söylemiş ayrılma sürecimiz 1 aya yakın zaman almıştı düğün içinde herşey tamamdı 2 ay sonrada düünümüz vardı. herneyse ayrılma süreci uzayınca anneannesi bize geldi ayrılacaksan ayrıl artık oğlumuzun yaşı geldi de geçiyor başka kız bakmaya gideceğiz dedi. bu lafın üstüne hemen yüzüğü gönderdim onun için okulu bırakmıştım okumama izin vermiyordu ertesi yıl sınava girdim ve üniyi kazandım. başka bir sevgilim oldu 6 yıldırda birlikteyiz vede çok mutluyuz.Bugün de bana gelmiş kibar kibar mesaj atıyor hanfendi. Ne karar verdiyseniz acele edin, yüzük atmayı düşünüyorsanız da bir an evvel açıklayın kararınızı biz daha fazla beklemeyeceğiz falan diye. Bir de diyor biz hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyoruz onu temenni ediyoruz. İçimden neler saymak geldi.. Diyecektim hala seni alakadar etmeyen şeylere sokuyorsun burnunu ama demedim. Cevap vermedim hiç. Muhtemelen hemen birini bulup başını bağlama derdinde ve o yüzden bana acele ettiriyor.
Annem her zaman çiftlerin barışmasından mutlu olmasından yana bir insandır ama o bile bugün aldı karşısına beni ve asla özür dileme çünkü sen özür dilenecek bir şey yapmadın, sakın kendini küçültme daha fazla dedi. Zaten içimden de gelmiyor zerre kadar.
Bu olaylarin ilk oldugu gun "haydi huzuru giyelim bayramlik niyetine." Yazdi. Hemen soyledim kardesinin durumuna bak diye. Yorum yapmamisti, son gun yuzugu verirken tekrar konusu acildi. O yaziyi o olaylar olmadan once sabah yazmis dedi. Ben adim gibi emindim cunku huyunu bildigim icin ozellikle o sirada actim baktim ne yazmis diye.
Sonra benimle konustugu gun de "kendi kizinin mutlulugunu istemeyen anneler var." Yazmisti. Annemle konusmustu eski nisanlim o gun. Bir yumusama, peslerinden kosma emaresi goremedigi icin annem bizi ayirmis durumda onlarin gozunde.
Iki gun once "mutluluga birkac adim kaldi" yazdi. Kucuk gorumce de "heyecanla bekliyorum ve cok mutluyum" yazdi.
Bugun de " nasip kelimesini kullananlarin kendi nasipleri icin cabalamamasi ne tuhaftir." Yazdi. Bir oncekini bilmem ama bu lafin bana geldiginden eminim diyebilirim. Cunku onlara gore benim cabalamam gerekiyor. Cok ilginc karsiliyorlar nisan atilmasina karsi savasmamami. Daha evvel kuzeninin nisanlanip ayrilmis esinden "normal bir kiz degil o zaten" diye bahsettigine sahit olmustum.
Ben de bugun sinir oldum artik ve kendi durumuma "biz en son lisedeyken yapardik konusamadigimiz insana durum iletisiyle laf sokma isini." Yazdim. Ama sonra dusundum ben olu taklidi yapinca bunlar daha cok kuduruyor, sildim saniyesinde. :)
Benimle dertlesecek olan var mi? Cok mutsuzum cok kotuyum hanimlar
Nisanla alakali degil de ailemle alakali. Cok bunaliyorum, bu evde resmen insan yerine konmuyorum. Kimsenin ne bana ne acima saygisi var, ne varligima saygisi var...
Sanki kendi evimde siginti gibiyim.
Babam cok zor ve cabuk sinirlenen cogu zaman ne dedigini bilmeyen bi adamdir. Sakayla karisik didisiriz biz onla. Az once misafirin yaninda beni azarladi cok kotu hissettim kendimi. Sustum oturuyordum. Bu defa da mutfakta abimle annemi konusurken duydum. Annem beni sikayet ediyordu abime. Sehpanin ustundeki cay bardagi yere dustu hali kirlendi diye bana tavir yapti o bardagi kaldirsan dusmezdi diye. Konu buradan cikti abime benle ilgili neler anlatti, dinledim kapida. Tembel diyor, ben soylemezsem hicbir is yapmiyor diyor. Diyor da diyor yani. Hicbir sekilde kimseye yaranamadim ki zaten.
Aliskanlik olmus benimkisi onu fark ettim. Normalde evdekiler beni uzunce; (ki surekli yaparlar zaten. 24 yasindayim hala ders yuzunden sinav yuzunden baskilarindan korkarim.) hemen nisanlimi arardim o sakinlestirirdi beni evlenmemize az kaldi diye.
Simdi daha bir kinlendim daha bir nefret ettim ondan.
Ne vardi arkamda dursaydi bunlarin hicbirini yapmasaydi da evlenme hayalleri kuruyor olsaydim simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?