- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
Fındıkcm konunu basindan beri takip ediyorum yazamadm hic ama hep haber var mi diye bakiyorum. Yazdiklarindan seni cok samimi buldum bu sekilde hitap etmemi mazur gör lütfen. Bu erkek ailelerinde neden boyle bir tavir var anlamiyorumbazen bakiyorm en seker insanlar gorumce olunca degsyor.sasip kaliyorum...sen en doğrusunu yapmissn bence...zaten anladgim kadariyla senin aileni sucluyor surekli kafani yikadiklarini filan dusunuyor soyluyor evlenince de uzak tutmak isterse canin sıkılır. Aci sanci cekiceksin ama sonu guzl olucak ins
Estağfurullah daha çok hoşuma gider samimiyet. Neticede tanımadığınız halde benim yararıma konuşuyorsunuz, tavsiyeler veriyorsunuz hepiniz. Çok teşekkür ederim yorum için.

o kendi lehine döndürmeyi iyi biliyor.. hırs mı var nedir. geri adım atmak istemiyor olabildiğince.
ben taviz vermeyin derim.
bunu yapınca da sizi suçlayacak yer arayabilir yine hatta, bu kadar kolay mı bak ben gene uğraştım vs.
öyle bi hali var ama tabi iyice düşünüp taşınırsa bilemiyorum. değişen insan çok nadirdir. günü gelir yine aynı şeyleri yaşarsınız...
Kendini çok değerli görüyor ve buna da sebep benim. Peşimden çok uzun süre koştu, onu kabul etmem için çok şey yaptı. Ama zamanla ben çok ilgi göstermeye başladım ve açıkçası tam anlamıyla tepeme çıkardım. E o da haklı olarak şimdi diyor ki peşinden o kadar koştuğum, gözümde büyütüp dünyalar güzeli gördüğüm kız bile bana karşı böyleyse artık istediğimi yaptırabilirim.
Değişmesinden geçtim, değişmeye dair en ufak bir ışık yok ki. Hala adam ben sana ayıp ettim öyle konuşmamalıydım özür dilerim demiyor. İleriye dair de bir daha böyle olmayacak bile demedi. Hatasını kabul etmediği gibi beni suçluyor içten içe eminim. O salak kardeşi de sürekli whatsapa bi şeyler yazıyor falan aklınca bana laf sokuyor. Hep görmezden geliyorum ama kızdan iyice nefret ettim bu kadar lüzumsuz olur insan. İşi gücü abisi ve biten ilişkisi.