Hayırlısı

:ssz:
Çok doğru söylüyorsunuz valla ya. Hiç bilmiyorum ne yapacağımı. Azıcık umut verse düzeleceğine dair... Ama şu an o da yok.

Off çok karışık yaaa.. Sanki ne yap desek eyvah denilecek sonunda ( biz yap dedik diye yapcaksın demiyorum yanlış anlama ltfn) şans versen evlenipte çoluklu çocuklu olunca boşanmak zor.. Vermesen acaba düzelirmiydi lafı kemirecek kafanı... :/

Kızlar hepinize tek tek yazamadım ama buradan yazıyorum...

Beyefendi dün gece yine mesaj attı eğer mesajımı görüyorsan lütfen cevap ver bir şey söyleyeceğim diye. Efendim dedim. Ben de farklı bir şey diyecek sandım. :) Yine aynı şekilde iyi düşün haziranın ilk günü kesin kararını vermiş ol falan dedi. Ben eylülde düğün istiyorum ve konyaya tayin olmaktan vazgeçmeyeceğim dedi.
Ben de konyadan vazgeçerse bir şans verebileceğimi söyledim. (Bu annemle babamın bana tavsiyesiydi. Çocuk seni çok seviyor, ailesinin dibinde olmazsa bir şans vermelisin dediler o yüzden dedim. )

Ama dangalak şey nuh diyor peygamber demiyor. Üzerine bir de bana sitem etti nasıl becerdi anlamadım. :)
İlk başta kabul etmiştin, şimdi şartlarda değişiklik yaparak beni zor durumda bırakmış oluyorsun ve resmen yarı yolda bırakılmış hissediyorum kendimi dedi. Ben kasım ayında idari yargı hakimliği sınavına gireceğim ve bu defa adam akıllı çalışmayı düşünüyorum. Dedim ki hiç ihtimal vermiyorsun sanırım ama kazanırsam ankarada eğitim göreceğim, ne yapmayı düşünüyordun... Sen yeterki kazan hızlı trenle gidiş geliş yaparsın diyor. :53:

Başka da hiçbir mesajına cevap vermedim o yine kendi kendine konuşmaya devam etti.

İş biraz da inada bindi ve belli ki doldurulmuş ailesinin yanında. Bu talebini beni ailemden koparma isteği olarak yorumlarım ben dedi çünkü. Değişik değişik laflar öğrenmiş :47:

Fındık, neden böyle ağır aksak ilerliyor?
Niçin onun size baskı yapmasına müsaade ediyorsunuz?
Bunların hiçbirini hak etmediniz ve hala suçlanıyorsunuz.
Ne demek ailemden koparma isteği olarak görürüm.
O halde o da sizi mi koparmak istiyor?
Hala maaile ve bilhassa nişanlınız size ve ilişkinize neler yaptığının farkında değil.
Ve en kötü tarafı sanırım siz de farkında değilsiniz fındık.
Bilemiyorum, çok alttan alır bir tavrınız var.
Mesele şeyde de çok kızmıştım.
Annem görüşmemi istemiyor gibi konuşmuştunuz nişanlınıza.
Hayır, hayır ben istemiyorum ve ailem de onaylıyor çünkü cidden çok çirkindi vs demeliydiniz.
Ayrıca ailesinin doldurmasına gerek yok.
Nişanlınız zaten sürekli savunma halinde..

Fındık ben açıkçası anlayamıyorum. Yani sanki tamam ailemin yanına istemicem dese her şey halloldu. Bu çocuk senden özür diledi mi? Bu çocuk sana bir sürü ettiği hakareti geri aldı mı? Yoksa ben arada bir şey mi kaçırdım. Ayrıca umarım farkındasındır ailesinin yanına tayin olmayınca ailesi birden ortadan kaybolmuyor, sana o kadar laf etmiş görümce de hayatınızda olacak, seni hiç aramayan ailesi de.

Güya hepsi arayacakmış da bu durdurmuş siz karışmayın her kafadan bir ses çkıyor diye. Onları susturacağına kardeşini sustursa kafiydi aslında. Gerçi ben böyle bir şey yaptığına da şüpheliyim ama...

Doğru söylüyorsunuz aslında ya ben buraya azıcık yazmazsam hemen aptal gibi yelkenleri suya indiriyorum. Bir şey yapsa da affetsem diye bekliyorum resmen.:47:

:ssz:

Off çok karışık yaaa.. Sanki ne yap desek eyvah denilecek sonunda ( biz yap dedik diye yapcaksın demiyorum yanlış anlama ltfn) şans versen evlenipte çoluklu çocuklu olunca boşanmak zor.. Vermesen acaba düzelirmiydi lafı kemirecek kafanı... :/

İşte o ikinci ihtimal çok korkutuyor beni. İnşallah öyle demem mi desem, inşallah düzelir mi desem ne desem ben de bilemiyorum artık. :50:

Fındık, neden böyle ağır aksak ilerliyor?
Niçin onun size baskı yapmasına müsaade ediyorsunuz?
Bunların hiçbirini hak etmediniz ve hala suçlanıyorsunuz.
Ne demek ailemden koparma isteği olarak görürüm.
O halde o da sizi mi koparmak istiyor?
Hala maaile ve bilhassa nişanlınız size ve ilişkinize neler yaptığının farkında değil.
Ve en kötü tarafı sanırım siz de farkında değilsiniz fındık.
Bilemiyorum, çok alttan alır bir tavrınız var.
Mesele şeyde de çok kızmıştım.
Annem görüşmemi istemiyor gibi konuşmuştunuz nişanlınıza.
Hayır, hayır ben istemiyorum ve ailem de onaylıyor çünkü cidden çok çirkindi vs demeliydiniz.
Ayrıca ailesinin doldurmasına gerek yok.
Nişanlınız zaten sürekli savunma halinde..

Öyle dedim zaten aslında. Anlatırken farklı anlatmışım muhtemelen. Artık seni o çok seven annem bile razı değil, beni ikna etsen bir de onlar var artık dedim. Yani kendim istiyorum barışmak ama ailem önümde engel gibi davranmadım. Zaten babam yüzüklerin gideceği sabah yeniden sordu bana kararından emin misin diye. Ben onu da anlattım. Ona rağmen hayır istemiyorum baba dediğimi söyledim.

fındıkcım çok ılımlısın canımm
yanında olduktan sonra sana her şeyi yaptırabilceğinin farkında bence
oturup çok iyi ölçüp tartman lazımm
kendini, nişanlını, ailesini ve ailenii
bunları yaptıktan sonra mantıklı bi karar ver lütfenn
aşk her zaman kazanmayabilir:31:

Çok doğru söylüyorsunuz valla ya. Hiç bilmiyorum ne yapacağımı. Azıcık umut verse düzeleceğine dair... Ama şu an o da yok.

Ne kadar şanslı oldugunun farkinda bile değilsin...rabbim evlenmeden sana daha nisanlinin gercek yuzunu gostermis ama siz anlamamakta direniyorsun neden.
baska bir ile gidince ne degisecek onemli olan nisanlinin kafa yapisi hala bi ergen gibi davraniyor ankaraya gidince mutlumu olcan sanki surekli basina kalkacak seni surekli ezicek senin yuzunden diye bu inat niye
evlilik inan cok zor bir kurum evcilik oyunu degil lutfen mantiginla hareket et...
o senin icin hic bisey yapmazken sizde ki bu tazizler neden?
Bir defa o taslar yerinden oynadi bu saatten sonra birlestirsenizde en ufak bi depremde yine yerinden oynuyacak
nisandan donen tek siz degilsiniz sonda olmayacaksiniz biraz cesaret edin bazen bi kapiyi kapatamaadan digeri acilmaz
guclu olun bu acizlik neden?

Kızlar hepinize tek tek yazamadım ama buradan yazıyorum...

Beyefendi dün gece yine mesaj attı eğer mesajımı görüyorsan lütfen cevap ver bir şey söyleyeceğim diye. Efendim dedim. Ben de farklı bir şey diyecek sandım. :) Yine aynı şekilde iyi düşün haziranın ilk günü kesin kararını vermiş ol falan dedi. Ben eylülde düğün istiyorum ve konyaya tayin olmaktan vazgeçmeyeceğim dedi.
Ben de konyadan vazgeçerse bir şans verebileceğimi söyledim. (Bu annemle babamın bana tavsiyesiydi. Çocuk seni çok seviyor, ailesinin dibinde olmazsa bir şans vermelisin dediler o yüzden dedim. )

Ama dangalak şey nuh diyor peygamber demiyor. Üzerine bir de bana sitem etti nasıl becerdi anlamadım. :)
İlk başta kabul etmiştin, şimdi şartlarda değişiklik yaparak beni zor durumda bırakmış oluyorsun ve resmen yarı yolda bırakılmış hissediyorum kendimi dedi. Ben kasım ayında idari yargı hakimliği sınavına gireceğim ve bu defa adam akıllı çalışmayı düşünüyorum. Dedim ki hiç ihtimal vermiyorsun sanırım ama kazanırsam ankarada eğitim göreceğim, ne yapmayı düşünüyordun... Sen yeterki kazan hızlı trenle gidiş geliş yaparsın diyor. :53:

Başka da hiçbir mesajına cevap vermedim o yine kendi kendine konuşmaya devam etti.

İş biraz da inada bindi ve belli ki doldurulmuş ailesinin yanında. Bu talebini beni ailemden koparma isteği olarak yorumlarım ben dedi çünkü. Değişik değişik laflar öğrenmiş :47:

Kusura bakma ama bu çocuğun bu şekilde davranmasında sebep sensin. O kadar şeyler söyledi sana sen hala bir şans veririm muhabbeti yapıyosun. Canımmm lütfen biraz daha kararlı ol. Sen aslında barışmayı istiyosun ve birazcık sana karşı ılımlı olsa burda kim ne yazarsa yazsın umrunda olmayıp barışıcaksın. Lütfen söylediklerimi yanlış anlama ama ben artık iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünüyorum ama nişanlın kadar olmasada seninde hataların var. Kararlı olsan mesajlarına sert bir dille bana mesaj atma vs. gibi şeyler söylesen zaten atamaz. Ama sen hep ona bu kozu veriyosun istediğini bildiği için sana şart koşuyo ne olursa olursan dönüceğini düşünüyor. Lütfen kendine bunu yapma bu kadar yüz göz olmuşken dönme. İlerine bak eminimki karşına seni gerçekten hakeden ve seven birisi çıkıcak karşına. Son birşey seni sevdiğini kesinlikle düşünmüyorum seven insan bu şekilde kimseye ezdirmez küçük düşürmez. Artık hakkında hayırlısı :ssz:

seni anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım. birşeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsun ama yine de bir dala tutunmak istiyorsun. birşeyler düzelsin geri dön diyo kalbin, aklınsa bir şeyler yolunda değil inanma diyor.
illa ailesinin yanına taşınmak istiyordu olabilir dedim açık kapı bıraktım. ama yetmiyor, senden hep başka istekleri olacak ve diretecek. sırf o diretmeleri yüzünden düğünüm iptal oldu, hala ve hala bana.. sen çok şart koydun senin yüzünden bitti der...
off benimde sinirlerim tavan yapıyo, bırak gitsin sende bu adamı yaa

Hayatım malesef en son görüşmenizde seni kaybettiğini anlayıp geri adım atmış ve mantıklı şekilde konuşmaya çalışmıştı nispeten. Ama sonrasında aslında hakaret kısmı hariç hiç birşeyin değişmediğini gösterdi. Bence bir an önce haziranın ilk gününü bile beklemeden ben kararımı verdim. Bu iş benim için bitti bir daha beni arama. YENİ Hayatlarımıza ne kadar çabuk alışırsak o kadar iyi. Sana iyi şanslar de ve yoluna devam et. Kendini daha fazla yıpratma ve gerçekten önüne bak.. Mutlu olmayı halediyorsun...Sevgiler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benb20 yasindaydim hayatimda ilk defa asik oldum ve onunla bir süre konustuk 1 bucuk sene kadar hayatimda ilk defa onu optum beraberligimiz sirasinda en yakin arkadasimla tanistitdim bir sure sonra bi baktimki ayrilmisiz ayni yerde calisiyorduk ayrilinca baska yerde calismaya basladim aradan bi kac ay sonra duydumki en yakin arkadasimla cikiyor neyse tartistik arkadasimla konusmamaya karar verdim ben bu donemde 10 kilodan fazla kilo verdim artik bitti diyodum kendi kendime beni baskasi istemeye geldi ve bende onu unuturum belki diyerekten evlendim 8 sene oluyor 3 cocugum var ve ben hala onu unutamadim bazen bosanmayi bile dusunuyorum cunku vicdanen rahatsiz oluyorum esinme karsi ne yapmaluyim

çok yumuşak davranıyorsunuz...
şuan beni üzenler bana suçlama şeklinde "acımasız" diyorlar ama, inanın günü geldiğinde kestirip atmak, acımasız olmak en güzeli. olması gerekeni anladığınızda çok kafa yormamak gerek.. ayrıca bana haksızlık yapılıp inadına anlamak istemiyorlarsa eşim olacak kişi ne yaptığını anlayamıyorsa ben delirirdim heralde...
ben kafamı yordum da insanlara hiç bir şey olmadı. boş yere can sıkmak. iyi niyet yumuşak olmak kullanılıyor hep. şimdi de gelip bana "ne kadar kolay bitiriyorsun" diyorlar. ki ben üzüntüden mahvetmişimdir kendimi.. çok düşünmüşümdür, sıkılmışımdır.. bu arada benimki dost olayı...
şüpheyle de olmuyor. o sizin hayat arkadaşınız olacak, böyle davranarak mı? ya yalnız hissederseniz..
bir de sabır taşana kadar bekleme durumunuz da var sanırım, bende de var maalesef o.
duygusal değil de mantık yönünden ve yapabildiğiniz kadar dışarıdan bakmaya çalışın durumunuza...
ve dilerim bu iyi niyetli halinizin karşılığını alırsınız...

Son düzenleme:
Güya hepsi arayacakmış da bu durdurmuş siz karışmayın her kafadan bir ses çkıyor diye. Onları susturacağına kardeşini sustursa kafiydi aslında. Gerçi ben böyle bir şey yaptığına da şüpheliyim ama...

Doğru söylüyorsunuz aslında ya ben buraya azıcık yazmazsam hemen aptal gibi yelkenleri suya indiriyorum. Bir şey yapsa da affetsem diye bekliyorum resmen.:47:

İşte o ikinci ihtimal çok korkutuyor beni. İnşallah öyle demem mi desem, inşallah düzelir mi desem ne desem ben de bilemiyorum artık. :50:

Öyle dedim zaten aslında. Anlatırken farklı anlatmışım muhtemelen. Artık seni o çok seven annem bile razı değil, beni ikna etsen bir de onlar var artık dedim. Yani kendim istiyorum barışmak ama ailem önümde engel gibi davranmadım. Zaten babam yüzüklerin gideceği sabah yeniden sordu bana kararından emin misin diye. Ben onu da anlattım. Ona rağmen hayır istemiyorum baba dediğimi söyledim.

Gercekten affetmek icin firsat bekliyorsun fnfk cim.sana dogru atilan bir adim yok ama bekliyorsun.ailelerin de bir adim attigi yok nisanlinin da.biraz gercekci olsan iyi olurdu ama nisanlin ve ailesinin hatalarini dogru olarak okuyamiyorsun.aile seni olmadigin bir insan karakteri ile ozdeslestirmis ve seni nasil gorduklerini ve dahasi onlara ters gelen en ufak bir hareketinde seni nasil bir insan olmakla yargilayacaklarini cok acik ortaya koymuslar.merak ediyorum bu durum hakkinda fikrin ne?boyle gorulmek seni uzmedi mi veye hic mi endiselendirmiyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilimliliginiza ilk baslarda hayrandim ama suan okurken deliye donuyorum. Su herif size bu laflari ederken neden agzina tikmiyorsunuz? Size hala zaman bicip karsinizda edebiyat parcalamasina izin veriyorsunuz. Ben simdiye cildirmistim ve onu dize getirmistim. Bu kadar sakinlik iyi değil lutfen boylesine yumusak yuzlu olmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana yine 1 Haziran'a kadar kararını ver derse," bana ettiğin onca hakaretten sonra özür dilemedin,
kendini affettireceğin yerde hala benden bir adım bekliyorsun. Beni anlamadan dinlemeden şeytan dedin daha ötesi var mı de?
Önce senin bunların tekrarı olmayacağına beni inandırman gerek, sözlerini geri alıp gönlümü kazanman gerek. İş sende bitiyor bende değil"
tarzında konuş derim.

İlk zamanlar sustun tamam ama sonra mesajlarına karşılık verdin hem de görümceyi de dahil etiniz. E sonra eşyaları vermeye sen de gittin buluştunuz. Madem öyle artık suskunluk yapacak bir durumun kalmadı zaten kendin gitmiş oldun görüşmeye. O halde konuş, kendini ifade et derim.
O hala üste çıkıp bas bas bağrınırken sen hiçbir doğruyu yüzüne söylemeyip onun anlamasını ya da vicdanının sızlamasını bekleme.
Hiç cevap vermesen ya da buluşmasan sessizliğini sürdürebilirdin ama bu saatten sonra mesajlarına karşılık vermemek zorlama olur,
onun ettiği lafları yutmak olur. Benim düşüncem böyle fındıkçım.

Ayrıca bu çocuk biraz alttan alsa sen barışacaksın gibi hissediyorum hayırlısı karar senin ama barışmak istiyorsan onun karşısında ezik, sessiz durma hatasını anlamalı hem de özrünü dilemeli, ailenden de senden de.

Son düzenleme:
Burada çok önceden bir konu okumuştum "her masal mutlu sonla bitmezmiş." diye. Düğüne çok kısa bir zaman kala nişan attığını anlatıyordu konu sahibi.

O zaman hayatımda kimse yoktu ama konu sahibinin hislerini tüm benliğimde yaşamıştım. O kadar etkilenmiştim ki...

Zaman geçti benim de hayatıma biri girdi, nişanlandım. Ve malesef şu an onunla aynı şeyi yaşıyorum.

Dua bölümüne konu açmıştım, bu ara sıkıntılıyım bilen bilir. Cevapsız sorular, büyük bir belirsizlik vardı ortada.

Ve az önce nişanlımdan uzunca bir mesaj geldi. Ben düşünüyorum hala ama yüzde 99 ihtimalle bu ilişki bitti diye.

O mesajı okuduğumda hissettiklerimin tarifi yok ki yapayım size şimdi...
Bir saniye içinde beynime sayısız düşünce üşüştü. Bir yanım olayları düşünüyor, suçum var mıydı acaba diye kendimi sorguluyor. Bir yanım çok dua ediyorum günlerdir hayırlısı olsun diye, demek ki olması gereken bu diyor.

Ama emin olduğum bir şey varsa o da şu an canımın çok acıdığı...

Ama merak ediyorum ben. Geçer mi bu acı? Var mı aranızda yaşayan yada biraz olsun teselli edecek sözü olan?

Fıkdıkkk??? Foruma giriyorsun ama son durumunu yazmıyorsun eminimki borçok insan senin durumunu merak ediyor :ssz:

Fıkdıkkk??? Foruma giriyorsun ama son durumunu yazmıyorsun eminimki borçok insan senin durumunu merak ediyor :ssz:

Ayy öyle mi :26: Bilsem açıklama yapardım.

Kaydadeğer bir gelişme yok esasen. Ben biraz bunalım takılıyorum ama. Aklım fikrim bin parçaya bölündü diyebilirim.
Haftasonu memleketteydik. Biraz dinlendim, kafa dağıttım iyi oldu aslında. Ama bir yandan da moral bozukluğu oldu bana. Çünkü nişan daha çok yeniydi zaten, herkes tebrik etti kimseye bir şey diyemedim. :50: Sadece yakın olanlara anlattım ama o kadar çok insan sordu ki çoğunu teşekkür edip geçiştirdim. Nasıl olsa ilerde öğrenirler diye düşünüyorum ama sonuçta gizledim ve içim rahat değil. Öte yandan da onca insana laf anlatmak istemedim.

Endişe ettiğim bir çok şey var açıkçası ya. Burada çok mantıklı yorumlar geldi, sağolun sizler sayesinde daha az hasarla atlattım da diyebilirim hatta.
Herkes tüm iyi temennileriyle daha iyileri çıkar karşına inşallah diyor. Amin, inşallah çıkar. Ama ben gelenin gideni aratmasından, yada kimsenin gelmemesinden ve yalnız ölmekten çok korkuyorum artık.

Ya hiç yüzüm gülmezse bu konu yüzünden. Ya herkese imrenerek bakan bir zavallı olursam. Ya "keşke bitirmeseydim" dersem. :50: Çok korkuyorum bunlardan. Ama bir yandan da o kadar haklı sebepler var ki bitirmek için. Şu saatten sonra o özür dilese bir şeyler yapsa kendini affettirmeye çabalasa bile ailesinden inanılmaz soğudum. Kapanmaz bir yara adeta.

off bilmiyorum çok karışığım ve mutsuzum. :50:

Kaydadeğer bir gelişme yok esasen. Ben biraz bunalım takılıyorum ama. Aklım fikrim bin parçaya bölündü diyebilirim.
Haftasonu memleketteydik. Biraz dinlendim, kafa dağıttım iyi oldu aslında. Ama bir yandan da moral bozukluğu oldu bana. Çünkü nişan daha çok yeniydi zaten, herkes tebrik etti kimseye bir şey diyemedim. :50: Sadece yakın olanlara anlattım ama o kadar çok insan sordu ki çoğunu teşekkür edip geçiştirdim. Nasıl olsa ilerde öğrenirler diye düşünüyorum ama sonuçta gizledim ve içim rahat değil. Öte yandan da onca insana laf anlatmak istemedim.

Endişe ettiğim bir çok şey var açıkçası ya. Burada çok mantıklı yorumlar geldi, sağolun sizler sayesinde daha az hasarla atlattım da diyebilirim hatta.
Herkes tüm iyi temennileriyle daha iyileri çıkar karşına inşallah diyor. Amin, inşallah çıkar. Ama ben gelenin gideni aratmasından, yada kimsenin gelmemesinden ve yalnız ölmekten çok korkuyorum artık.

Ya hiç yüzüm gülmezse bu konu yüzünden. Ya herkese imrenerek bakan bir zavallı olursam. Ya "keşke bitirmeseydim" dersem. :50: Çok korkuyorum bunlardan. Ama bir yandan da o kadar haklı sebepler var ki bitirmek için. Şu saatten sonra o özür dilese bir şeyler yapsa kendini affettirmeye çabalasa bile ailesinden inanılmaz soğudum. Kapanmaz bir yara adeta.

Ya bunla evlenirsen kabus gibi bir evliliğin olursa? Ya çocuğunla boşanmak zorunda kalırsan? Bu olasılıkları da düşün. :34:

Ya bunla evlenirsen kabus gibi bir evliliğin olursa? Ya çocuğunla boşanmak zorunda kalırsan? Bu olasılıkları da düşün. :34:

Heh aynen bu düşüncelerin arkasından da bu geliyor işte. :) O yüzden karışığım diyorum ya. Yoksa sadece yukarıda yazdıklarımı düşünüyor olsam gider barışırdım.

Çok anlık gelip gidiyor sanırım kafamdakiler. Mesela az önce buraya yazdıktan sonra içimden dedim ki saçmalıyorum resmen. Olacağı varsa ve olması gerekiyorsa ben ne yaparsam yapayım olur zaten. O yüzden boşvermeye karar verdim yeniden.

Annen istesede bn istemiyorum artik seni demelisin yaptiklari cok ayip.

İlerinide karşına çok daha iyi birisi çıktığında iyiki dersin sadece iyiki :) herşeyde bir hayır vardırr unutma sakın Rabbime sığınn o kuluna kaldıramayacağı yükü vermez unutma :16:

Back
X