Ayy öyle mi :26: Bilsem açıklama yapardım.
Kaydadeğer bir gelişme yok esasen. Ben biraz bunalım takılıyorum ama. Aklım fikrim bin parçaya bölündü diyebilirim.
Haftasonu memleketteydik. Biraz dinlendim, kafa dağıttım iyi oldu aslında. Ama bir yandan da moral bozukluğu oldu bana. Çünkü nişan daha çok yeniydi zaten, herkes tebrik etti kimseye bir şey diyemedim.Sadece yakın olanlara anlattım ama o kadar çok insan sordu ki çoğunu teşekkür edip geçiştirdim. Nasıl olsa ilerde öğrenirler diye düşünüyorum ama sonuçta gizledim ve içim rahat değil. Öte yandan da onca insana laf anlatmak istemedim.
Endişe ettiğim bir çok şey var açıkçası ya. Burada çok mantıklı yorumlar geldi, sağolun sizler sayesinde daha az hasarla atlattım da diyebilirim hatta.
Herkes tüm iyi temennileriyle daha iyileri çıkar karşına inşallah diyor. Amin, inşallah çıkar. Ama ben gelenin gideni aratmasından, yada kimsenin gelmemesinden ve yalnız ölmekten çok korkuyorum artık.
Ya hiç yüzüm gülmezse bu konu yüzünden. Ya herkese imrenerek bakan bir zavallı olursam. Ya "keşke bitirmeseydim" dersem.Çok korkuyorum bunlardan. Ama bir yandan da o kadar haklı sebepler var ki bitirmek için. Şu saatten sonra o özür dilese bir şeyler yapsa kendini affettirmeye çabalasa bile ailesinden inanılmaz soğudum. Kapanmaz bir yara adeta.
off bilmiyorum çok karışığım ve mutsuzum.![]()
Hey allahım yaaa.. Kuzu niye yanlız kalasın.. Fazlasıyla mütevazi birisin.. Kalp kırmaktan korkan, allah için güzel kızsın.. Heryerin fındık gibi :)) seni hakeden biri çıkar inşallah karşına, verdiğin değerin karşılığını görürsün.. Asıl o (onlar) düşünsün böyle kızınerden bulucaz diye...!