Hayırlısı

Takip ediyorum ara ara konunu.
Whatsap durumlarına uyuz oldum.

Nişanlın her şeyi b.k eden kardeşine hala müdahale etmiyor ya pes valla.
Sizin biten ilişkiniz, kavganız, barışmanız her şeyde kızın parmağı var yahu!

Ben abisi olacağım onun o telefonu kırarım o durumlardan teki yeter.

Ailesine, kardeşine saygın erkekler hoştur ama sana saygınlık sıfır. Korkutucu nokta bu..

1 Haziran gelince senden dönüş bulamayan bu insanlar nasıl daha da çirkefleşecek adım gibi eminim..

Kendini üzme, olacak olana istesen de engel olamazsın.
Olmayacaksa kendini tüketsen de boş dediğin gibi..

İşte o tepkinin binde birini görsem epey ferahlayacağım. Bir de aileden kimse benimle konuşup ortalığı karıştırmasın diye tembihlediler hepsini düşün. Öyle olunca herkesle farklı konuşuluyormuş her kafadan bir ses çıkıyormuş hepsine sakın aramayın demiş abisiyle ikisi. Ama bu kız bana defalarca kez tutamadı kendini mesaj attı. Bu yazdıklarını da mesaj olarak göndermiyor olması bana yazmadığı anlamına gelmez aslında. Ama yok yani yok hala tepelerinde kız, hala da benim biten ilişkimin içinde.

Bu arada durumunda 10-9 diye gün sayan beyefendi bugün "Kapanan kapıların yerine başka bir yol açan rabbime şükürler olsun." yazmış. Ya birini buldu yada beni kıskandırmaya çalışıyor.

İşte o tepkinin binde birini görsem epey ferahlayacağım. Bir de aileden kimse benimle konuşup ortalığı karıştırmasın diye tembihlediler hepsini düşün. Öyle olunca herkesle farklı konuşuluyormuş her kafadan bir ses çıkıyormuş hepsine sakın aramayın demiş abisiyle ikisi. Ama bu kız bana defalarca kez tutamadı kendini mesaj attı. Bu yazdıklarını da mesaj olarak göndermiyor olması bana yazmadığı anlamına gelmez aslında. Ama yok yani yok hala tepelerinde kız, hala da benim biten ilişkimin içinde.

Haddini bilmeyene abisi öğretemiyor, ailesi öğretemiyor sen öğretemezsin ki..
Onlardan güç alıyor. Bu hep böyle devam eder..

İnan bana bu insanla evlensen kendine mi yanarsın, aileni böyle densizlerle dünür ettiğine mi
bilemezdin..

Görümcesiz evliliklere imrenir oldum:ssz:

Bu arada durumunda 10-9 diye gün sayan beyefendi bugün "Kapanan kapıların yerine başka bir yol açan rabbime şükürler olsun." yazmış. Ya birini buldu yada beni kıskandırmaya çalışıyor.

Onun bulduğu birini kıskanmak mı? :)
İnsan sadece üzülür kızcağız için..

Ne çocukca davranıyor nişanlın.
görümcen abisini de kendine mi benzetmiş ne.
Bir yastığa baş koymak için yola çıkmıştınız,evlilik çocuk oyuncağı değildir.
kendisine eş olarak seni seçen adam bu kadar ucuz davranmamalıydı.
bi de sana kronometre yapmış.
Valla çok sabırlısın sen ama sabırdan ziyade hala barışma ümidin olduğu için de
tepkilerin zayıf.
Kimse kolay kolay kaldıramaz çünkü sana yapılan türdeki muameleleri.
Bir de üstüne suçlanıyorsun ve zaman veriliyorsun özür dileyip geri dönmek için.
Yani sendeki ılımlı havaya rağmen bunun kıymetini bilmemesi,yalandan da olsa bir kaç cümle ile gönlünü
almaması,en ufak bir pişmanlık duyduğunu belirtmemesi çok düşündürücü.
sen de düşünüyorsun bunları ,yazıyorsun da ama kalben barışma hayali içindesin.
nişanlın bunu bile idrak edemedi daha...

Ben evli değilim arkadaşım
Ama çok tanıdık benzer olaylar vs gordum izledim dinledim.Evlenince evlendiğin eşin +ailesi eğerki aileyle evlenemezsen bu iş ya çok sıkıntılı yürüyor yada yürümüyor bunları az çok sende bilirsin.
Bugün bu zaman gelmiş ve bu aile hiçbirşey yapmadı sakın bana herkese tenbihlemişler vs deme ana baba o kardeşleri alır karşısına evladınıda alır ne istediğini sorar siz kesin sesinizi der çocugunun mutluluğu için size gelir olayları tatlıya bağlar konuyu kapatırdı.Beki üzüleceksin ama şimdi üzülmen sonra üzülmenden iyidir BU AİLE SENİ BENİMSEYEMEMİŞ İSTEMEMİŞ.Ne demek ay yenge gibi olursan ay cart curt madem inanan insanlar nasibe kadere niye inanmıyorlar.Her canlı payına düşeni yaşıyor bu hayatta evladın nasibine bu kadar müdahale niye.Seviyorsun birde nişanlılık aşamasına gelmişsin hop diyince bitmez birşeyler elbet üzülürsün ağlarsın yanarsın korkarsın.Ama bu çocukla evlenirsen batarsın.Derdi ego onun bırak egosunda boğulsun.Yazık etme kendine yrn çoluklu çocuklu baba ocağına dönmekte var.Evlilikte sıkıntı oldumu s...et sana kızmı yok diycek zıhnıyette ınsanlara sahıp bır aılesı var belliki.Böyle hergün bir msj mail işin çok zor olur yapabiliyorsan her sosyal hesabını dondur.Telindende rehberinden sil sen onu o seni w uppta görmesin.
senı hızlı trenle hergun bır yere yollayacak ,ayrılınca daha bısmıllah baskasıyla mutlu olmanı dıleyecek ,ilişkisinin arkasında duramayacak aiesine toz kondurmayacak üzülmen incinmen haksız muameleye maruz kalman umrunda olmayacak evet fındık cok sevıo seni gercekten cok sevıo
sen seven adam gormemıssın rabbım tez zamanda karsına cıkarsın
Valla agır oldu ama sen suıstımale musaıt bı yapıdasın arkadasım korkarımkı kendını yakacan

Ufff bune böyle yaa çocukmu bu ne saçma şeyler bunlar :47: canımm sen kurtulduğuna şükret bence bu adamdan ne köy olur ne kasaba evlenicek olgunlukta değillki :26:

birini bulduğu falan yok fındığım.. birini buldu, ona o kadar aşık ki senin görebileceğin şekilde durum mu paylaşıyor.. aklı sıra sen hemen cevap yazacaksın, böylece bir diyalog başlayacak falan.. bu erkekler çok saf ya :37:

Bugün de bana gelmiş kibar kibar mesaj atıyor hanfendi. Ne karar verdiyseniz acele edin, yüzük atmayı düşünüyorsanız da bir an evvel açıklayın kararınızı biz daha fazla beklemeyeceğiz falan diye. Bir de diyor biz hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyoruz onu temenni ediyoruz. İçimden neler saymak geldi.. Diyecektim hala seni alakadar etmeyen şeylere sokuyorsun burnunu ama demedim. Cevap vermedim hiç. Muhtemelen hemen birini bulup başını bağlama derdinde ve o yüzden bana acele ettiriyor.

Annem her zaman çiftlerin barışmasından mutlu olmasından yana bir insandır ama o bile bugün aldı karşısına beni ve asla özür dileme çünkü sen özür dilenecek bir şey yapmadın, sakın kendini küçültme daha fazla dedi. Zaten içimden de gelmiyor zerre kadar.
bu söz bana eskiden olan bi olayı anlattı 17 yaşında iken nişanlanmıştım bi konudan tartıştık blof yapmak için bitsin falan demiştim oda bana birşey demeden gitmiş ailesine ayrılmak istediğimi söylemiş ayrılma sürecimiz 1 aya yakın zaman almıştı düğün içinde herşey tamamdı 2 ay sonrada düünümüz vardı. herneyse ayrılma süreci uzayınca anneannesi bize geldi ayrılacaksan ayrıl artık oğlumuzun yaşı geldi de geçiyor başka kız bakmaya gideceğiz dedi. bu lafın üstüne hemen yüzüğü gönderdim onun için okulu bırakmıştım okumama izin vermiyordu ertesi yıl sınava girdim ve üniyi kazandım. başka bir sevgilim oldu 6 yıldırda birlikteyiz vede çok mutluyuz.

Bu olaylarin ilk oldugu gun "haydi huzuru giyelim bayramlik niyetine." Yazdi. Hemen soyledim kardesinin durumuna bak diye. Yorum yapmamisti, son gun yuzugu verirken tekrar konusu acildi. O yaziyi o olaylar olmadan once sabah yazmis dedi. Ben adim gibi emindim cunku huyunu bildigim icin ozellikle o sirada actim baktim ne yazmis diye.

Sonra benimle konustugu gun de "kendi kizinin mutlulugunu istemeyen anneler var." Yazmisti. Annemle konusmustu eski nisanlim o gun. Bir yumusama, peslerinden kosma emaresi goremedigi icin annem bizi ayirmis durumda onlarin gozunde.

Iki gun once "mutluluga birkac adim kaldi" yazdi. Kucuk gorumce de "heyecanla bekliyorum ve cok mutluyum" yazdi.

Bugun de " nasip kelimesini kullananlarin kendi nasipleri icin cabalamamasi ne tuhaftir." Yazdi. Bir oncekini bilmem ama bu lafin bana geldiginden eminim diyebilirim. Cunku onlara gore benim cabalamam gerekiyor. Cok ilginc karsiliyorlar nisan atilmasina karsi savasmamami. Daha evvel kuzeninin nisanlanip ayrilmis esinden "normal bir kiz degil o zaten" diye bahsettigine sahit olmustum.

Ben de bugun sinir oldum artik ve kendi durumuma "biz en son lisedeyken yapardik konusamadigimiz insana durum iletisiyle laf sokma isini." Yazdim. Ama sonra dusundum ben olu taklidi yapinca bunlar daha cok kuduruyor, sildim saniyesinde. :)

Ebesinin.... Töbe töbe.. Atladığım sayfaları okuyayım derken sinirlerim hopladı.. Ergeeeennn kimsesiz seviyesiz beyinsiz!! Onur olur insanda allah korkusu olur, NEFRET EDİYORuM böyle olmayan beyinleriyle imsanlara face den yazanlara.. Sözüm meclisten dışarı kah.e üste bastırır ya.. O misal bunlar.. Sen ne bekliosun yahu seni ailmelerini o adi kızkurusunu takip esip sinirlerimi bozuyosun.. Bırak herkez kalitesini belli eder.. Biz burda yorum yaparken ne görümceni ne nişanlını ne kv yi tanıyoruz.. Yolda görsek aaa böyle olmuş diye sormayız.. Ama o seviyesiz kişiliksiz kişilik seni tanıyanlar görsün diye paylaşıyor bunları. Laf çıkartacak heee.. Ayyy sayfıracamdaaa ceza yiycem.. Ama sen anladın hepimizin içinden geçenleri..

Sende yaz.. Yaz yani !!!
Her iyi kişi kötü kişiyle sınanırmış ya.. Piyango bunlardan yana vurmuş sana :/

Nisanla alakali degil de ailemle alakali. Cok bunaliyorum, bu evde resmen insan yerine konmuyorum. Kimsenin ne bana ne acima saygisi var, ne varligima saygisi var...

Sanki kendi evimde siginti gibiyim.

Babam cok zor ve cabuk sinirlenen cogu zaman ne dedigini bilmeyen bi adamdir. Sakayla karisik didisiriz biz onla. Az once misafirin yaninda beni azarladi cok kotu hissettim kendimi. Sustum oturuyordum. Bu defa da mutfakta abimle annemi konusurken duydum. Annem beni sikayet ediyordu abime. Sehpanin ustundeki cay bardagi yere dustu hali kirlendi diye bana tavir yapti o bardagi kaldirsan dusmezdi diye. Konu buradan cikti abime benle ilgili neler anlatti, dinledim kapida. Tembel diyor, ben soylemezsem hicbir is yapmiyor diyor. Diyor da diyor yani. Hicbir sekilde kimseye yaranamadim ki zaten.

Aliskanlik olmus benimkisi onu fark ettim. Normalde evdekiler beni uzunce; (ki surekli yaparlar zaten. 24 yasindayim hala ders yuzunden sinav yuzunden baskilarindan korkarim.) hemen nisanlimi arardim o sakinlestirirdi beni evlenmemize az kaldi diye.

Simdi daha bir kinlendim daha bir nefret ettim ondan.

Ne vardi arkamda dursaydi bunlarin hicbirini yapmasaydi da evlenme hayalleri kuruyor olsaydim simdi...

Nisanla alakali degil de ailemle alakali. Cok bunaliyorum, bu evde resmen insan yerine konmuyorum. Kimsenin ne bana ne acima saygisi var, ne varligima saygisi var...

Sanki kendi evimde siginti gibiyim.

Babam cok zor ve cabuk sinirlenen cogu zaman ne dedigini bilmeyen bi adamdir. Sakayla karisik didisiriz biz onla. Az once misafirin yaninda beni azarladi cok kotu hissettim kendimi. Sustum oturuyordum. Bu defa da mutfakta abimle annemi konusurken duydum. Annem beni sikayet ediyordu abime. Sehpanin ustundeki cay bardagi yere dustu hali kirlendi diye bana tavir yapti o bardagi kaldirsan dusmezdi diye. Konu buradan cikti abime benle ilgili neler anlatti, dinledim kapida. Tembel diyor, ben soylemezsem hicbir is yapmiyor diyor. Diyor da diyor yani. Hicbir sekilde kimseye yaranamadim ki zaten.

Aliskanlik olmus benimkisi onu fark ettim. Normalde evdekiler beni uzunce; (ki surekli yaparlar zaten. 24 yasindayim hala ders yuzunden sinav yuzunden baskilarindan korkarim.) hemen nisanlimi arardim o sakinlestirirdi beni evlenmemize az kaldi diye.

Simdi daha bir kinlendim daha bir nefret ettim ondan.

Ne vardi arkamda dursaydi bunlarin hicbirini yapmasaydi da evlenme hayalleri kuruyor olsaydim simdi...

Kuzu üzme kendini bu kadar yaa:43:
Belki bunaldığın için bazı şeyleri yanlış anlıorsundur yada öyle demielimde daha alıngan olmuşsundur..anne babamızı değiştiremeyizki , seçemeyizde :( valla be diyeceğimi şaşırdım.. Seni sakinleştirecek bir söz bulamadım :/

Back
X