Hayırsız ailenin parlak oğluna gönlümü kaptırdım

bu yüzden çok tartışma çıkar ama bu yüzden boşanmak bilemedim sanki evlilik bu kadar bitebilecek bir şey değil gibi

para göndereceğinin farkındayım. Şimdi hayır mayır diyor ama bende olsam bende yardım etmek için gönderirdim . Sadece kardeşinin okul masraflarını üslen gerisini babanın yapması gerekiyor dedim de ne kadar dinlerse artık

Evlilik bitmez bence bu sebepten diyorsun
ama biten sen olacaksın zaten,

Evlilik yürüse ne?

Şuan çok güzel seviyor ama siz de bir aile olunca 2 ailenin yükünü sırtlanmış olacak ve zamanla tanıdığın , o çok sevdiğin ali ,bir yabancıya dönüşecek .tam da bu nokta da tartışmalar başlayacak , adam zaten çok yıpranmış olduğu için tahammülsüz biri haline gelecek ..ve sen ,benim sevdiğim adam bu değildi ,diyeceksin ..bazen gitmek gerek ,hala seviyor olsan bile .. Şuan yolun başındasın ve yorgun değilsin .. en doğru zaman ..yorulup ,gençliğini tüketip ayrılmak mı yoksa şimdi daha başındayken mi ayrılmak mantıklı ? Bunun sonrasını da düşünerek mantıklı bir karar vermen gerek ..acısa da oldurmeyecek :)
Çok doğru söylemişsiniz. Bende böyle düşünüyorum.
Hele ki siz de çalışan bi bayansanız daha fazla kanınıza dokunacak.Kendinize mi Ali nin ailesine mi çalışıyorum diceksiniz. Bir de o sizi güzel seviyor diye yuva kurulmaz sizin de onu öyle sevebilmeniz lazım.Ama bu şartlar zamanla aranızı açar

Insanin cekecegi varsa boyle basireti baglaniyo demek ki. Ona olmaz buna olmaz. Yasayin ve gorun o zaman

Simdi gelirsen istemeye babam vermez sana de. Askerligini yapmamis birine kiz verilmez bizim ailede de. Ayrica cidden iyi dusun ya bu sartlar altinda zor. Ask sevgi bir yere kadar

Şuan çok güzel seviyor ama siz de bir aile olunca 2 ailenin yükünü sırtlanmış olacak ve zamanla tanıdığın , o çok sevdiğin ali ,bir yabancıya dönüşecek .tam da bu nokta da tartışmalar başlayacak , adam zaten çok yıpranmış olduğu için tahammülsüz biri haline gelecek ..ve sen ,benim sevdiğim adam bu değildi ,diyeceksin ..bazen gitmek gerek ,hala seviyor olsan bile .. Şuan yolun başındasın ve yorgun değilsin .. en doğru zaman ..yorulup ,gençliğini tüketip ayrılmak mı yoksa şimdi daha başındayken mi ayrılmak mantıklı ? Bunun sonrasını da düşünerek mantıklı bir karar vermen gerek ..acısa da oldurmeyecek :)

O kadar haklısın ki ne desem bilemedim. Ayrılmak istemesem de zaten şimdilik beklemeye aldım. Eğer olmazsa son çare ayrılmak diye düşünüyorum ama ayrılmaktan başka çare yok mudur? Babası düzenli bir işe girip çalışana kadar bekleyelim desem şart koysam olmaz mı ki ?

Ali ya cok saf, ya da sizi saf zann ediyo. Siz evlendikten sonra sevgiliniz ailesine parada destek olacak, kardesinin de cep harcligini verecek. Siz de zar zor 3-5 kurusla suruneceksiniz. Bu yuzden cok kavqalariniz olacak ve buraya keske evlenmezdim diye konu acacaksiniz.
Hatta korkuyorum evlilikten sonra hep beraber yaşayalim diye ailesi ve birlikde yaşayasiniz.
Yol yakinken ayrilin ...
Hep beraber yaşayalım kısmı olmaz sanırım ya yani inşallah

Simdi gelirsen istemeye babam vermez sana de. Askerligini yapmamis birine kiz verilmez bizim ailede de. Ayrica cidden iyi dusun ya bu sartlar altinda zor. Ask sevgi bir yere kadar
Diyorum zaten ama sanırım askerde onu bırakırım araya soğukluk girer diye korkuyor hiç bilemiyorum ki

Birde Ali’nin maaşı ne kadar? Devlette mi özel sektörde mi? Ailesinin evi kira mı?
Siz çalışmayı düşünüyor musunuz?
Özel de iki buçuğa yakın kazanıyor ama mesaiye kalırsa yoksa 2 bin filan. Babasi yüzünden bitirsem çocuğun suçu ne diye düşünüyorum. Kendimi de düşünmek zorundayım yani hiç bilemiyorum

Diyorum zaten ama sanırım askerde onu bırakırım araya soğukluk girer diye korkuyor hiç bilemiyorum ki

Oglan pek uyanikmis. Biliyor tabi. Canim benim yasin belli ki daha kucuk. Evlenmek icin hiiic acele etme. Guzelce yasa gencligini. Aman erkek dediginin koku mu kurayacak. Insallah senin mutlu olacagin huzurlu olacagin bir es ile evlenirsin. Ne kadar es ile evleniyorum desende aile ile evleniyorsun. Kisinin once ailesine bak

Oglan pek uyanikmis. Biliyor tabi. Canim benim yasin belli ki daha kucuk. Evlenmek icin hiiic acele etme. Guzelce yasa gencligini. Aman erkek dediginin koku mu kurayacak. Insallah senin mutlu olacagin huzurlu olacagin bir es ile evlenirsin. Ne kadar es ile evleniyorum desende aile ile evleniyorsun. Kisinin once ailesine bak
Aslında 24 yaşındayım. Okul bitti iş derdine girdim evlilik için çok erken olduğunu düşünmüyorum yada tam tersi hemen evleneyim kafasında da değilim ama onu seviyorum iyi biri işinde gücünde işten kaçan biri değil . Benim bile çekilmez zamanlarım oluyor ama herşeyin oluruna giden biri. Mülayim de ama ah işte şu çalışmayan babası ...

Askere gitmeden,başınızı bağlamak istiyor,yoksa uzaktayken aklınız başınıza gelip ayrılacağınızı düşünüyor,burda eskiden biri konu açmıştı,sevgilisi askere gitmeden nişan yapalım diye ısrar ediyormuş,meğerse adam ben yokken başkasını bulursun,sana güvenmiyorum demiş,sonradan......

Aslında 24 yaşındayım. Okul bitti iş derdine girdim evlilik için çok erken olduğunu düşünmüyorum yada tam tersi hemen evleneyim kafasında da değilim ama onu seviyorum iyi biri işinde gücünde işten kaçan biri değil . Benim bile çekilmez zamanlarım oluyor ama herşeyin oluruna giden biri. Mülayim de ama ah işte şu çalışmayan babası ...

24 yas erken bence. En ideali 28 30. Simdi mulayim olurlar, evlenince gor birde. Gozunu dort ac bin kere dusun. Bir omur onunla gecireceksin. O ailesi hep dert olacak. Babasi yuzunden simdi birakmazsan gun gelir babasi yuzunden baslarsiniz tartismaya bosanmaya kadar gider. Tabi hayat senin secimlerinden ibaret

O kadar haklısın ki ne desem bilemedim. Ayrılmak istemesem de zaten şimdilik beklemeye aldım. Eğer olmazsa son çare ayrılmak diye düşünüyorum ama ayrılmaktan başka çare yok mudur? Babası düzenli bir işe girip çalışana kadar bekleyelim desem şart koysam olmaz mı ki ?
O adamın çalışıp bir düzen sağlaması için yıllarca beklemen gerekecek .. başladı diyelim ,tembel bir insan diyorsun ,işten ayrılmayacağı, ben çabalıyorum ,olmuyor ,demeyeceği ne malum ? Çok seviyorsun anlıyorum fakat sonra çok üzüleceksin ..

O kadar guzel ifade etmisdin ki , copy paste yapmak lazim bu tarz konularin hepsine

Özel de iki buçuğa yakın kazanıyor ama mesaiye kalırsa yoksa 2 bin filan. Babasi yüzünden bitirsem çocuğun suçu ne diye düşünüyorum. Kendimi de düşünmek zorundayım yani hiç bilemiyorum
Maaşı çok azmış o kadar insanın sorumluluğu üzerine evlilik çok zor.

Evlenince alinin ailesine bakip kardesini okutmak icin calisacak misin? Evet calismak zorunda kalicaksin belki de soyleyeym de.. ve belki ke di pacanizi duzeltemediginiz icim bebek isini de askiya alcaksiniz. Anne olma zamanini da alinin sevgili annesiyle babasi kardesj belirlemis olucak..
Ali simdi der der durur masallar uydurur. Calismazsin ben hallederim der. Parasiz kaldi mi yetemedi mi de lanet olsun senin gibi ese,kocana yardimci olamadin der. . Sartlar degisince insanlar da degisir. Bunu da unutma...
Ali bence kapagi sana atmaya calisiyor sanki. Elinden kacma diye. Evlenyim duzenli hayatim olsun anama babama hastalignda yasliliginda bi bakacak biri olsun diye...

Yapma kendine bunu bak ask fln biyere kadar asalak bi aileyle olmaz canim benim... benim durumuma dusersin yillarca seversin oluo bitersin babasina kardeslerine para verdirmedin diye 5 ayda bosanirsin.. gencsin gezmek isticeksin para yok neden esinin babasi 'ev erkegi' onlara para lazim... Kizan cikar bana ama ask karin doyurmuyor he sevgilin ayda 10000civari kazniyorsa sorun yok iki evide gecindirir ozman

Sevgilin kaç yaşında 23-24 vardır,yıllardır sevgilin evi geçindiriyormuş,düzenli bir işe girip çalışmak isteyen kişi oğlunun evlenmesinimi bekliyecek sence,hadi okuyan kardeşine yardım etse tek neyse burs gibi ama evlenince 2 evi geçindirmek kolay mı zannediyorsunuz hayat öyle toz pembe değil,2 evin kirası,2 evin faturası,yemesi içmesi,sağlık sorunları derken bir dünya para gider,bunun yanı sıra evlenirken ev dizmesi bir sürü masrafınız olacak kendine yazık etme yol yakınken ayrılman senin için daha iyi olur.

Back
X