Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söz, nişan, düğün hiçbiri istediğin gibi olmayacak. Büyük ihtimalle ev eşyası için kredi çekeceksin ve en uygun en ucuz eşyayı alacaksın üstüne düğün takılarınada Ali’nin babası konacak çünkü adam boş gezenin boş kalfası. Sen bu arada kredi borçları ile uğraşacaksın. Belki sende işe gireceksin geçinebilmek için, arttırdığın iki kuruşu da eşin ailesine verecek. Neden verdiğini sorunca “tabiki vereceğim onlar ailem” diyecek. Anne olmak isteyeceksin, borçlar bitene kadar çocuk yapamayacaksın hadi hamile kaldın diyelim, çocuğuna kendin bakmak istesen bile ilk önce kv de diyecek “ben çocuğa bakarım, sen çalış oğlumun parasını mı yiyeceksin” diye. Bu arada o güzel seven Ali’nin gözlerinde sevgi yerine mutsuzluk tahammülsüzlük görmeye başlayacaksın. Tabi bu arada senin sevginin yerinide yeller almış olacak. Keşke başındayken ayrılsaydım, keşke çocuğum olmadan boşansaydım diye diye keşkelerle hayatını geçireceksin, değer mi?
Ayrıca bu yaşına kadar doğru düzgün çalışıp evini geçindiremeyen adam, bu saatten sonra gelin adayı şart koştu diye işe girer mi sanıyorsun.
O cocuk belli ki, ailesine duskun. İnsALLAH ki olmaz ...Hep beraber yaşayalım kısmı olmaz sanırım ya yani inşallah
canım benim evlendikten sonra daha da güzel sever seni emin ol sevgiden cinnet geçirip çok konu açarsın o aile varken lütfen biraz daha bekle ve sen neden o tembel ailesine bakacak diye birşeyler eksik içinde kalarak evlenesino kadar güzel seviyor ki beni kaçmak istemiyorum ama ailesi yönünden düşününce haklısınız da
Bekarken nedense insana her sey cok kolay geliyor. Ama oyle degil baksana kendi ailesine bile para yetistiremiyormus zavalli cocuk evlenince de iki ayri eve nasil bakacak. Yarin oburgun olmaz boyle iki eve ayri kira odemek ailemin yanina tasinalim diyecek. Ya da illaki onlara para yollayacak ve yolladiklari harclik degil kira yemek icmek hersey. Ayril diyemem ama dusun bunlari sonra kayinvalidemlere biz bakiyoruz biktik diye konu acarsin. Eger olur bende calisirim esime destek olurum kayinpederime gül gibi bakarim diyorsan da tebriklerSevgilimle güzel giden bir ilişkimiz var . Seneye askere gidecek ama askere gitmeden önce sözlenmek istiyor. Ben istemiyorum çünkü sevgilimin babası çalışmıyor annesi ev hanımı bir tane küçük kardeşi var okuyor. Kendisi çalışıp evi geçindiriyor kirayı veriyor kardeşinin cep harçlığına kadar herşeyi halletmeye çalışıyor. Hiç birikmişleri yok hatta ara ara zorlandığında aile büyüklerinden yardım alıyor (dedelerden filan ) . Sevgilim ( ali ) askere gittiğinde cep harçlığı bile gönderemezler diye düşünüyorum . Ben en azından Ali askere gidip geldiğinde işinden biraz para arttırabilirse kendi çabamızla ufak tefek yuva kurarız diye düşünüyorum ama Ali çok ısrarcı.
İşin kötü tarafı babam biraz eski tip bir insan. Söz nişan olunca evlenmek için uzun uzun bekletecek biri değil. Çok konuştum bak askere git gel öyle olsun diye ama artık tartışmaya başladık. Ne o tamam diyor ne de ben ona tamam diyebiliyorum.
Açık açık söyledim herşeyi de haklısın sende dese de yine de bu konu da ısrarcı. Ailesiyle de konuşmuş ama ailesi iyi insanlar olsa da tembel insanlar çocuğu '' tamam hallederiz sen merak etme '' diye geçiştiriyorlar. Sizce ne yapmalıyım kızlar ?
Not : Yeni üyeyim ama sırf bu konu için aranıza katıldım. Nolur yardım edin
Siz çalışıyormusunuz ,babası neden çalışmıyor.eyer çok seviyorsanız,ailesine baddi yardım yaptığını, ve evlenincede aylık giderinin hesaba katarak ,sizinde çalışırmısınız yoksa, ev kadınımı olursunuz,hepsini hesap edin,ona göre bir pilan belirleyin, eyer üstesinden gelebileceğinize inanıyorsanız, tüm bu şartlara rağmen, kabul edin,ama aylık masraflarınız eşiniz olacak kişinin maaşı, ailesine verdiği miktar, falan boyunuzu aşıyorsa, üstesinden gelemem diyorsanız,karar size ayit...o kadar güzel seviyor ki beni kaçmak istemiyorum ama ailesi yönünden düşününce haklısınız da