- 19 Temmuz 2011
- 1.221
- 814
- 323
Hemen ayrıl diyenler cidden garip valla garip anne ve babaları milyarder sanırım ya hayatta her şey mümkün bu arada önemli olan eşinin ailesinin tutumu nice fakir var yük olmaz ama ekinde değildir sen yaparsın nice fakir var oğlu çalışsın anne yesin baba yatsın burada önemli olan anne nasıl bakıyor duruma .Sevgilimle güzel giden bir ilişkimiz var . Seneye askere gidecek ama askere gitmeden önce sözlenmek istiyor. Ben istemiyorum çünkü sevgilimin babası çalışmıyor annesi ev hanımı bir tane küçük kardeşi var okuyor. Kendisi çalışıp evi geçindiriyor kirayı veriyor kardeşinin cep harçlığına kadar herşeyi halletmeye çalışıyor. Hiç birikmişleri yok hatta ara ara zorlandığında aile büyüklerinden yardım alıyor (dedelerden filan ) . Sevgilim ( ali ) askere gittiğinde cep harçlığı bile gönderemezler diye düşünüyorum . Ben en azından Ali askere gidip geldiğinde işinden biraz para arttırabilirse kendi çabamızla ufak tefek yuva kurarız diye düşünüyorum ama Ali çok ısrarcı.
İşin kötü tarafı babam biraz eski tip bir insan. Söz nişan olunca evlenmek için uzun uzun bekletecek biri değil. Çok konuştum bak askere git gel öyle olsun diye ama artık tartışmaya başladık. Ne o tamam diyor ne de ben ona tamam diyebiliyorum.
Açık açık söyledim herşeyi de haklısın sende dese de yine de bu konu da ısrarcı. Ailesiyle de konuşmuş ama ailesi iyi insanlar olsa da tembel insanlar çocuğu '' tamam hallederiz sen merak etme '' diye geçiştiriyorlar. Sizce ne yapmalıyım kızlar ?
Not : Yeni üyeyim ama sırf bu konu için aranıza katıldım. Nolur yardım edin
Ha şu konuda haklı arkadaşlar ömür boyu sizden para alacaklar mesele uyanık bir kaynana olup olmaması