Siz de o tavırlarla kimsenin keyfini bozamazsınız.Arkadasım bana bagıramaz hadı bagırdı sonra cekıp benı artık sadece mesaı arkadasıyız demesı dogalmı sızce beraber yıyıp ıctımız ınsanlar sahsıyla ılgılı hıc bır problem yok
Bence sizin devreler yanmış.ego ne kadar tavansa artık haksız olabilme ihtimalinizi düşünmüyorsunuz bile.Ole bı dusuncem yok. Olayı anlatıodum.Ne kadar saçma bi yorum yapıosunuz.Anlattıklarımdan bunumu cıkardınız.Bence sizin devreler yanmış.
midem bulanmıs olabilir cam acabilirsin burda haklısın ama o insanlar içeride oldugu için anlayamaz kokuyu.s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar herkes kendıne baksın dedım
surda vısey anlatıorum bana saygı duyman gerek tekrar sesını yukseltıp cay ıcıorum modem bulanıo dıyınce dedımkı o zaman gıdersın
Asla seninle aynı yerde çalışmak istemezdim. Allah sabır versin arkadaşlarına. Konuşma tarzın da davranış tarzında itici. Hem gece çalışan arkadaşlarına hakaret etmişsin hem gündüz çalışanları resmen rahatsız etmişsin. O nasıl bir konuşma tarzıdır. Gececilerin belki yeri kılıyordur ama O tarza, o laflara senin de resmen ağzın kokmuş yahu. Kadınsın sen. Biraz kibar ol.Arkadaşlar merhaba bi özel şirkette çslışmaktayım.Her şey üst üste gelio.Evet yaşadıklarımdan dolayı biraz asabi olabılırım.Ama kendı hakkımı savununca insanlar kendılerını bellı edıolar.Sabah ıse gıttım.Gece vardıyasında calısan arkadaslar camı acmadıgı ıcın ıgrenc bı koku vardı.Bende mıdem bulanarak camı actım.Mıdem acayıp bulandı.Sesli sesli çıkarmamak ıcın zor tuttuö kendımı.Neyse kenfıme geldım cay ıcmeye gıttım.Bıtane arkadasım var dedıkı nıye seslı seslı mıdenı tutamadın herkes sana guldu dedı bende dedımkı bunda gulunecek bısey yok herkes kendıne baksın hava aldırmamıslar orası pıslık kokuyo ne yapmıslar bellı deıl s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar herkes kendıne baksın dedım.Sonra yıllardır hep sessız takılan huc bır sey anlatmayıp yanımızda duran bı arkadasımız var ya sus yaaa çay içiorum ya dıye sesını yukselttı dedımkı surda vısey anlatıorum bana saygı duyman gerek tekrar sesını yukseltıp cay ıcıorum modem bulanıo dıyınce dedımkı o zaman gıdersın rahatsız olduysan dedım nıye hıdeyım arkadaslarımla oturup sohbet edıorum dedı neyse kalktık mesaıye baslafık bugunde bana dedıkı eskı samımıyetımız kalmıcak sadece 9 saatımı gecırdıgın mesaı arkadasımsın dedımkı zaten senınke ne zaman samımı oldukkı sen konusunca ıyı ben konusuncamı zoruna gıttı dedım bıktım ınsanların bu tavırlarından gercekten mıdem bulanıo artık ablam sen arkadas secemıosun dıyo kıme ıyı dedıysem hep bi şeyı cıkıo ona sen benım mesaı arkadasımsın sadece dıyebılcegım o kadar cok sey olmuştukı hıc bırını onemsemedım.Benım sevmedıgım kızlarla kanka oldu şimdi.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar başka yerde oturma şansımda yok aynı grupta ce vardıyalarımız hep aynı işi bırakıcam ama daha 40 gunum daha var .Bide bana utanmadan yedıgı seylerden ıkram edıo tesekkur ederım ben ıstemıorum deyıp masasına gerı koydum.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar.Siz neler yapıosunuz.
Devreleri yanan sensın bence. Bir kadına yakışıyor mu s...lar kelımesı hele de toplum içinde. Ben orada olsam ciddi ciddi çok sert tepki verirdim arkadasın kıbar konusmus sadece mıdem bulanıyor demiş. Herseyın bir adabı var,görgü kuralları denen bişey var ,arada bir acıp oku arastır bunları.Ole bı dusuncem yok. Olayı anlatıodum.Ne kadar saçma bi yorum yapıosunuz.Anlattıklarımdan bunumu cıkardınız.Bence sizin devreler yanmış.
Arkadaşlar merhaba bi özel şirkette çslışmaktayım.Her şey üst üste gelio.Evet yaşadıklarımdan dolayı biraz asabi olabılırım.Ama kendı hakkımı savununca insanlar kendılerını bellı edıolar.Sabah ıse gıttım.Gece vardıyasında calısan arkadaslar camı acmadıgı ıcın ıgrenc bı koku vardı.Bende mıdem bulanarak camı actım.Mıdem acayıp bulandı.Sesli sesli çıkarmamak ıcın zor tuttuö kendımı.Neyse kenfıme geldım cay ıcmeye gıttım.Bıtane arkadasım var dedıkı nıye seslı seslı mıdenı tutamadın herkes sana guldu dedı bende dedımkı bunda gulunecek bısey yok herkes kendıne baksın hava aldırmamıslar orası pıslık kokuyo ne yapmıslar bellı deıl s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar herkes kendıne baksın dedım.Sonra yıllardır hep sessız takılan huc bır sey anlatmayıp yanımızda duran bı arkadasımız var ya sus yaaa çay içiorum ya dıye sesını yukselttı dedımkı surda vısey anlatıorum bana saygı duyman gerek tekrar sesını yukseltıp cay ıcıorum modem bulanıo dıyınce dedımkı o zaman gıdersın rahatsız olduysan dedım nıye hıdeyım arkadaslarımla oturup sohbet edıorum dedı neyse kalktık mesaıye baslafık bugunde bana dedıkı eskı samımıyetımız kalmıcak sadece 9 saatımı gecırdıgın mesaı arkadasımsın dedımkı zaten senınke ne zaman samımı oldukkı sen konusunca ıyı ben konusuncamı zoruna gıttı dedım bıktım ınsanların bu tavırlarından gercekten mıdem bulanıo artık ablam sen arkadas secemıosun dıyo kıme ıyı dedıysem hep bi şeyı cıkıo ona sen benım mesaı arkadasımsın sadece dıyebılcegım o kadar cok sey olmuştukı hıc bırını onemsemedım.Benım sevmedıgım kızlarla kanka oldu şimdi.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar başka yerde oturma şansımda yok aynı grupta ce vardıyalarımız hep aynı işi bırakıcam ama daha 40 gunum daha var .Bide bana utanmadan yedıgı seylerden ıkram edıo tesekkur ederım ben ıstemıorum deyıp masasına gerı koydum.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar.Siz neler yapıosunuz.
Tabiki bende sevmiyorum ama konumuz oydu zaten halılar her sabah kokuyo ve grıptım bıldıgınız bayılacakmıs gıbı oldum havalandırılmıo bazıları usuo bazıları acıo herkesin fikri bir olmuyoBence ikiniz de hatalısınız. Sen bir durumunu arkadaşların olduğunu düşünerek açıkça ifade etmişsin. Çevrede hani samimiyetine güvendiğin birileri olduğunu düşünerek ki bence mümkün.
O da yine aynı samimiyetle seni uyarmış yapma kaldıramıyorum diye. Bence sen pardon demeliydin devam etmemeliydin. bende çay içerken yemek yerken böyle konula rkonuşulmasını sevmem mesela...
Bir de rica ediyorum uzun yazarken noktalama kullanalım, türkçe karakterler kullanalım ki, yazdığınız anlaşılsın. Gözlerim acıdı satırları izlerken. Türkçe'de i ile ı ayrı harflerdir. Cümle sonuna (.) nokta konur. Virgülü geçtim zaten.
Edebiyat yapın demiyorum ben de hatalı yazıyorum ama bir yazıyı hele uzun bir yazıyı takip ederken bunlar önemli.
Sen benim okudugum kadar keşke okusan bilmeden böyle yorum yapmazdın saol cınıııımDevreleri yanan sensın bence. Bir kadına yakışıyor mu s...lar kelımesı hele de toplum içinde. Ben orada olsam ciddi ciddi çok sert tepki verirdim arkadasın kıbar konusmus sadece mıdem bulanıyor demiş. Herseyın bir adabı var,görgü kuralları denen bişey var ,arada bir acıp oku arastır bunları.
Sen benim kadınlıgımı sorgulayamazsın canım .Senin agzın kokmuş ki böyle tanımadan yorumlar yapıosun nasıl anladın olayı bilemiyorumAsla seninle aynı yerde çalışmak istemezdim. Allah sabır versin arkadaşlarına. Konuşma tarzın da davranış tarzında itici. Hem gece çalışan arkadaşlarına hakaret etmişsin hem gündüz çalışanları resmen rahatsız etmişsin. O nasıl bir konuşma tarzıdır. Gececilerin belki yeri kılıyordur ama O tarza, o laflara senin de resmen ağzın kokmuş yahu. Kadınsın sen. Biraz kibar ol.
Şu söze ne gerek vardı? İnsanlar bu soğukta pencere açamadığı için ortamın havasız olup olmadığının da farkında değildir muhtemelen. Saçma sapan şeylerle itham etmeyin milleti. Hem üslubunuz, hem imlanız tat kaçıracak cinsten.s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar
Evet ama konumuz oydu halılar zaten kokuyo bu defa acayıp kokuodu hıc havalandırmamıslar sanırım.Evet dıyebılır mıdem bulanıo cay ıcıorum dıye ama acayıp yukseldı ve ben gercekten gozlerımden yaşlar akıodu kokudanmidem bulanmıs olabilir cam acabilirsin burda haklısın ama o insanlar içeride oldugu için anlayamaz kokuyu.
oda orda çay içiyor saygı duyman gerek.
aşırı tepki vermişssin. biraz kendını ezdirmiycem diye abartmışsın
Mıdesını bulandırcak bir sey demedım çok iğrenc kokuo ne yapmışlar bellı degıl dedım s...csalar bu kadar olmaz dedım ayrıca yerler her sabah çok kotu kokuo bu muhabbet hep oluo yerlerde koku yapan halı var hanı şu ses cıkarmayan seslerı çok cıkarmayan ama koku yapan her sabah bu muhabbetler hep donuo benım sınırıme dokunan yuksek sesle uyarması benım gozumden yaslar gelmıs cıddı anlamda kotu hıssetmısım kendımı yaptıgı seye bakın guya ıyı arkadas bole dostmu olur
Bu konuyu arkadaşlarımla otururken soyledım tabıkı içerıde soylemedım.Çunku orda oturan gerkes sabah vardıyaya geldıgınde kotu bı koku oldugu ıcın o konudan bahsedıodu.Gercekten oyle kokuyordu.Sanımı arkadaslarım vardı ayrıca .Şu söze ne gerek vardı? İnsanlar bu soğukta pencere açamadığı için ortamın havasız olup olmadığının da farkında değildir muhtemelen. Saçma sapan şeylerle itham etmeyin milleti. Hem üslubunuz, hem imlanız tat kaçıracak cinsten.
Işte tam olarak anlatmak istediğim buydu. Burada yapılan yorumlara verdiğin cevaplardan da belli. Allah oradakilere sabır versin.Se
Sen benim kadınlıgımı sorgulayamazsın canım .Senin agzın kokmuş ki böyle tanımadan yorumlar yapıosun nasıl anladın olayı bilemiyorum
Sesini yukselttı duzgunce konuşmayalım bu konuyu dese zaten kapatırdım konuyu.Diyorsunuz ki sadece samimi olduğum arkadaşlarım vardı! Ama içlerinden birisi size “konuyu uzatma anladık!” Tarzı bir laf edince de hemen atarlanmışsın. Bu nasıl bir samimiyet?
Samimi olduğun kişinin yeri gelir iyiliğini söylersin, yeri gelir hatasını söylersin. Çünkü samimiyet bunu gerektirir. Sizin tavrınız çok yanlış.
Kuzum ole dese canı sag olsun bas bas bagırdı o bana bagırınca bende rahatsız oluosan gıdersın surda bır derdımden bahsedıorum dedım.Cay icem birine..s..cmislar mi deyince o da..ay sus cay iciyorum
Der...ne var bunda?
Haklisin canim pardon ama kendimi tutamadim..demeliydin.
Sen de az degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?