Hayırsız arkadaslar

Siz de o tavırlarla kimsenin keyfini bozamazsınız.
Demek ki nasıl davraniyorsaniz size mesafe koymak istiyorlar.

Gerçekten kendinizi hiç eleştirmiyor musunuz?

Ole bı dusuncem yok. Olayı anlatıodum.Ne kadar saçma bi yorum yapıosunuz.Anlattıklarımdan bunumu cıkardınız.Bence sizin devreler yanmış.
Bence sizin devreler yanmış.ego ne kadar tavansa artık haksız olabilme ihtimalinizi düşünmüyorsunuz bile.
Ayrıca gece vardiyesinde buz gibi havada camı niye açsınlar ve ayrıca siz çok terbiyesizsiniz herkesin içinde kullandığınız kelimelere bakın.ben o gece vardiyesinden biri olsaydım alırdınız agzinizin payını.az bile demişler

Diyorsunuz ki sadece samimi olduğum arkadaşlarım vardı! Ama içlerinden birisi size “konuyu uzatma anladık!” Tarzı bir laf edince de hemen atarlanmışsın. Bu nasıl bir samimiyet?
Samimi olduğun kişinin yeri gelir iyiliğini söylersin, yeri gelir hatasını söylersin. Çünkü samimiyet bunu gerektirir. Sizin tavrınız çok yanlış.

s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar herkes kendıne baksın dedım
midem bulanmıs olabilir cam acabilirsin burda haklısın ama o insanlar içeride oldugu için anlayamaz kokuyu.
surda vısey anlatıorum bana saygı duyman gerek tekrar sesını yukseltıp cay ıcıorum modem bulanıo dıyınce dedımkı o zaman gıdersın

oda orda çay içiyor saygı duyman gerek.

aşırı tepki vermişssin. biraz kendını ezdirmiycem diye abartmışsın

Asla seninle aynı yerde çalışmak istemezdim. Allah sabır versin arkadaşlarına. Konuşma tarzın da davranış tarzında itici. Hem gece çalışan arkadaşlarına hakaret etmişsin hem gündüz çalışanları resmen rahatsız etmişsin. O nasıl bir konuşma tarzıdır. Gececilerin belki yeri kılıyordur ama O tarza, o laflara senin de resmen ağzın kokmuş yahu. Kadınsın sen. Biraz kibar ol.

Ole bı dusuncem yok. Olayı anlatıodum.Ne kadar saçma bi yorum yapıosunuz.Anlattıklarımdan bunumu cıkardınız.Bence sizin devreler yanmış.
Devreleri yanan sensın bence. Bir kadına yakışıyor mu s...lar kelımesı hele de toplum içinde. Ben orada olsam ciddi ciddi çok sert tepki verirdim arkadasın kıbar konusmus sadece mıdem bulanıyor demiş. Herseyın bir adabı var,görgü kuralları denen bişey var ,arada bir acıp oku arastır bunları.

Bence ikiniz de hatalısınız. Sen bir durumunu arkadaşların olduğunu düşünerek açıkça ifade etmişsin. Çevrede hani samimiyetine güvendiğin birileri olduğunu düşünerek ki bence mümkün.
O da yine aynı samimiyetle seni uyarmış yapma kaldıramıyorum diye. Bence sen pardon demeliydin devam etmemeliydin. bende çay içerken yemek yerken böyle konula rkonuşulmasını sevmem mesela...

Bir de rica ediyorum uzun yazarken noktalama kullanalım, türkçe karakterler kullanalım ki, yazdığınız anlaşılsın. Gözlerim acıdı satırları izlerken. Türkçe'de i ile ı ayrı harflerdir. Cümle sonuna (.) nokta konur. Virgülü geçtim zaten.
Edebiyat yapın demiyorum ben de hatalı yazıyorum ama bir yazıyı hele uzun bir yazıyı takip ederken bunlar önemli.

Tabiki bende sevmiyorum ama konumuz oydu zaten halılar her sabah kokuyo ve grıptım bıldıgınız bayılacakmıs gıbı oldum havalandırılmıo bazıları usuo bazıları acıo herkesin fikri bir olmuyo

Sen benim okudugum kadar keşke okusan bilmeden böyle yorum yapmazdın saol cınıııım

Se
Sen benim kadınlıgımı sorgulayamazsın canım .Senin agzın kokmuş ki böyle tanımadan yorumlar yapıosun nasıl anladın olayı bilemiyorum

s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar
Şu söze ne gerek vardı? İnsanlar bu soğukta pencere açamadığı için ortamın havasız olup olmadığının da farkında değildir muhtemelen. Saçma sapan şeylerle itham etmeyin milleti. Hem üslubunuz, hem imlanız tat kaçıracak cinsten.

Evet ama konumuz oydu halılar zaten kokuyo bu defa acayıp kokuodu hıc havalandırmamıslar sanırım.Evet dıyebılır mıdem bulanıo cay ıcıorum dıye ama acayıp yukseldı ve ben gercekten gozlerımden yaşlar akıodu kokudan

inatla kabul etmiyorsunuz ama sizin mideniz kokudan bulanıyorsa arkadaşın midesi konuşmadan bulanıyor hepimiz aynı olamayız değil mi? mesela birisi benim yanımda sesli bir şekilde öğürse ben kusarım net! çay içerken böyle birşey konuşulsa bende susmalarını isterim. biraz anlayı, biraz saygı, biraz empati herşeyi çözer..

Bu konuyu arkadaşlarımla otururken soyledım tabıkı içerıde soylemedım.Çunku orda oturan gerkes sabah vardıyaya geldıgınde kotu bı koku oldugu ıcın o konudan bahsedıodu.Gercekten oyle kokuyordu.Sanımı arkadaslarım vardı ayrıca .

Cay icem birine..s..cmislar mi deyince o da..ay sus cay iciyorum
Der...ne var bunda?

Haklisin canim pardon ama kendimi tutamadim..demeliydin.

Sen de az degilsin

Se

Sen benim kadınlıgımı sorgulayamazsın canım .Senin agzın kokmuş ki böyle tanımadan yorumlar yapıosun nasıl anladın olayı bilemiyorum
Işte tam olarak anlatmak istediğim buydu. Burada yapılan yorumlara verdiğin cevaplardan da belli. Allah oradakilere sabır versin.

Sesini yukselttı duzgunce konuşmayalım bu konuyu dese zaten kapatırdım konuyu.

Cay icem birine..s..cmislar mi deyince o da..ay sus cay iciyorum
Der...ne var bunda?

Haklisin canim pardon ama kendimi tutamadim..demeliydin.

Sen de az degilsin
Kuzum ole dese canı sag olsun bas bas bagırdı o bana bagırınca bende rahatsız oluosan gıdersın surda bır derdımden bahsedıorum dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…