Hayırsız arkadaslar

Ortamınız bir acayip geldi samimiyet ve laçkalık birbirine karışmış

Hayır insanlar mıdesı bulandıgında öğürebılır bu gayet normal bişey ve yerı zamanı gelıncede argo konusabılır sıze katılmıorum uZgunum

sanırım konu sahibi dalga geçiyor kendisinin midesi kokudan bulanabiliyor bu hak ona veriliyor ama o öğürünce benim midem bulanamaz ne haddime!! yazık böyle insanlar için ciddi anlamda üzülüyorum..

Tartismak istemem ama konunuzu bidaha okuyun.
Kim saldirgan, kim fitili ateslemis, siz.
Yorumlari okuyun, bi Allahin kulu sizi hakli bulmamis.
Ha bu arada siz kendi devreleri kontrol ettirin, asabiyetten yakmissiniz belli hadi iyi gunler
Ben kendimi sakin bilirdim sizin maşallahınız var.
Hiç tanımadığı birine yorumunu beğenmediği için 'sizin devreler yanmış' diyen birine oturup dert anlatmam doğrusu.
Konu sahibinin, arkadaşlıklarının devam etmeyişine şaşırmamak lazım.

Kalitesizlik diz boyu acilen istifa et . Çalıştığın yer konfeksiyon mu

Nasil ki sizin kokudan öğürecek kadar mideniz bulaniyorsa yanınızda biri çay içerken bisküvi yerken söylediğiniz 'sicmislar mi ofise kaka mi yapmışlar' cümleniz de onun midesini bulandırabilir. En iyi sizin anlamanız lazim çünkü daha on dakika önce aynısı başınıza gelmiş.
Ayrıca ablanizin söylediği şey gerçeği yansıtmıyor çünkü siz bu kişileri seçmemissiniz ki, patronunuz bulmus,siz sadece aynı ofistesiniz.
Ama genel olarak yapınız böyle yıkıcıysa (insanlara cemkirmek,yine de yemek ikram edip adım atanın ikramını kabul etmemek gibi) etrafiinzda çok arkadaşınız olmaması normal geldi bana.
Kendinizi biraz torpuleyin.
İş için de son 40 gününüzmüş zaten. Madem istemiyorsunuz kimseyi,takın kulaklığı , kimseyle muhatap olmadan yapın isinizi

1- biri de sizin gibi abartılı hareketler sergilese kendini gülünç duruma düşürdüğü için ben de gülerdim hem de kendime de bakıp hiçbir problem görmeksizin
2- sizin nasıl kokudan mideniz bulanıyorsa bir insanın da çay içerken sıçmak kaka yapma tabirlerini kullanan birininden midesi bulanması normal
3- konuşurken size saygı duyulmasını istiyorsanız saygı çerçevesinde konuşmanız gerek kaba tabirler veya konuşurken küfreden bir insana kimse saygı duymaz
4- bulunduğunuz ortamda rahatsızlık yaratan kişi sizken bir başkasından gitmesini beklemeniz daha da gülünç

Laflarınızdan terbiyesizlik akıyor. Gerek iş yeri, gerek buradaki insanlara verdiğiniz cevaplar... sizin ettiğiniz lafı ben iş yerimde ettiğimi, veya herhangi bir iş arkadaşımın ettiğini düşünemiyorum. Sadece içerisi havasız kaldı diye insanların suratına " sıçtınız mı?" demek ne boyut bir teryesizliktir yahu... Ayıp ya. Kendi kendinizi gülünç duruma düşürürseniz arkanızdan da gülerler, arkadaşlıklarını da keserler, ben olsam ben de öyle yapardım.

Ayrıca bir şey yiyen, içen insanın yanında b.ktan muhabbet edilmez. Hem terbiye hem görgü yoksunluğunuz var. Kaç yaşında kadınsınız, nerde nasıl konuşulur bilmiyorsunuz. Bir de ölesiye savunuyorsunuz yaptığınızı... Bırakın Allah aşkına. Allah çevrenizdekilere sabır versin.

hem suçlu hem güçlü olacaktı ama kadınlar kulübü üyelerinden destek sıfır olunca saldırıya geçti sonunda da hakettiği gibi banlandı .edeppp illa ki edeppp

Tamam vurmayalım öldü
hem suçlu hem güçlü olacaktı ama kadınlar kulübü üyelerinden destek sıfır olunca saldırıya geçti sonunda da hakettiği gibi banlandı .edeppp illa ki edeppp
griye boyandı ceycey
Hepimizden tiksindi bence
Öğüre öğüre grileşti
Aslında kızdığı farklı birşey
Anlatamadı
Samimi gördüğü kişinin destek çıkmayışı,azarlayarak susturması ve üstüne gelip
“Artık yalnızca mesai arkadaşıyız”demesi onun kalbini çok kırmış gibi görünüyor

Kon
Konuyu gece 4 de yazdıgım için güzel anlatamamış olabilirim burası bir paylaşım sitesi ve bu şekilde eleştirmeye hakkınız yok .Edep konusuna gelince allaha bin şükür gerekli yerlere yaptıgınız yorumları bildirdim

Konuyu güzelce okusaydınız beni anlayabilirdiniz.Öğüre öğüre grileşti demekte ne olurada anlattıgım sey çok farklıydı.Konuyu tekrar okursanız anlıcaksınız

Bırakın kimin banlandığına sayfa yöneticileri karar versin.Öncelikle yorum yaparken lütfen güzelce okuyun.

Arkadaş iyiymis o kadar lafa yediğinden bile ikram etmiş ben olsam dönüp bakmazdım bile

Terbiyes
Terbiyesizlik yapmadım yapmamda.İcerıde ınsanlara tek kelıme bıle etmedım.Dısarda cay ıcerken zaten ıcerdekı kokudan bahsedılıodu.İnsanın midesının bulanması ve bögürmesi gayet normal.İnsanlar mıdesı bulandı dıye gulmelerıde onlarla ılgılı bır durum.Olay şöyle zaten kokunun keskınlıgınden bahsedılıodu arkadasım tarafından bagırılması uzerıne sınırlendım ve bende tepkımı gosterdım.Ben nerede nasıl konuşuldugunu gayet ıyı bılen bır ınsanım.Siz bunu bılmıosunuzkı konuyu anlamadan burada ınsanların kişiliklerıne laf sayıyosunuz.Allah sıze yardım etsin:)

1.si insanın midesı bulandı dıye ses cıkarması gülünecek bir durum deıl.Eger bunda gulunecek bısey buluyosanız ciddi ciddi bir durum var demektır.
2.si tabiki cay ıcerken o kelımeler kullanılmaz hayatımda kufur sıfır denecek kadar az ama toplu arkadas grubuyuz ve tamda o kokudan bahsedılıodu.Arkadaslarımızda konusurken uzerıne ben konustum cunku gozumden yaşlar geldi.Midesı bulanabılır ama dusuk sesle uyarsa arkadasım cay ıcıorum mıdem bulanıo dese tabıkı canım haklısın derım bıldıgın sesini yukselttı .Sesini yukseltınce bende refleks olarak yukseldım .Arkadasım burda bu konudan bahsedıoruz rahatsızlık duyuyosan gıdersın dedım.Anlatamamıs olabılırım gece yazdıgım ıcın çok dıkkatlı yazamadım.
3.su ben her zaman kıbarlıktan yanayım.Bazen karsıdakı ınsanla samımı olma durumuma gore argoda konusabılırım.Ama dıorum ya konu zaten buydu .
4.sü kimseye rahatsızlık yaratmadım ama siz burada benı dınlemeden hakaret edıosunuz.Konuyu okuyup anlayın daha sonra cevap verin lütfen .Burası bır fıkır danısma yerı insanlarla laf yetiştirme yeri değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…