Sen öyle acımasızca elestırırsen bende cevap verırım.Allah sanada yardım etsın.Bi pdrye gıtsen fena olmaz .Reglınmı geldi canikom:)Saygı birazda edep tatlımIşte tam olarak anlatmak istediğim buydu. Burada yapılan yorumlara verdiğin cevaplardan da belli. Allah oradakilere sabır versin.
Eleştırıorum tabikiSiz de o tavırlarla kimsenin keyfini bozamazsınız.
Demek ki nasıl davraniyorsaniz size mesafe koymak istiyorlar.
Gerçekten kendinizi hiç eleştirmiyor musunuz?
Orda olanlara bişey demedımkı konuyu anlamadınız sanırımŞu söze ne gerek vardı? İnsanlar bu soğukta pencere açamadığı için ortamın havasız olup olmadığının da farkında değildir muhtemelen. Saçma sapan şeylerle itham etmeyin milleti. Hem üslubunuz, hem imlanız tat kaçıracak cinsten.
Haklısınız hanımefendiinsanların bir eşşek bir de eşref saatleri vardır.. unutmayın!!!
bir insan arkadaşınız dostunuz komşunuz kim olursa sürekli size olumsuzsa uzak durun vardır bir derdi deyip..
başka bir şey vardır o anda sizden çıkarabilir. lütfen sürekliliğe bakın.. olan bir durum karşısında siz de sürdürmeyin.. alttan alayı bilin anlayış gösterin.. inanın insanda an anı tutmayabiliyor. bir kaç gün geçsin tavırlar sözler davranışlar aynı ise siz de mesafe koyun artık.. ama sıcağı sıcağına olan durumlarda yakınmayın.. az sukutluk her zaman iyidir.
Ortalık karıştırdıgım bır durum yok ınsanlar yerı ve zamanı gelınce argo kelımeler kullanabılır ayrıca sadece samımı oldumuz kısıler vardı ortamda yoksa sız ıngılız kralıyet aılesındenmısınız hiç kufur kullanmazmısınız
Anladım maşallah sanaYok değilim. Kraliyet ailesi sıkıcı gelir bana.
Argo kullanırım ama cuk oturduğu yerde kullanırım. Ayrıca sizin kullandığınız o kelimeler insanın midesini bulandıran kelimelerdir. Nasıl sizin kokudan öğürme ve midenizin bulanma hakkı varsa diğerlerininde sizin kullandığınız o sözlerden midelerinin bulanma hakkı var.
Haaa bu arada ne kadar samimi olsam da ben o kelimeleri böyle bir ortamda asla kullanmam. Kullanırsam da karşılığında duyacağım şeylere hazır olurum.
inatla kabul etmiyorsunuz ama sizin mideniz kokudan bulanıyorsa arkadaşın midesi konuşmadan bulanıyor hepimiz aynı olamayız değil mi? mesela birisi benim yanımda sesli bir şekilde öğürse ben kusarım net! çay içerken böyle birşey konuşulsa bende susmalarını isterim. biraz anlayı, biraz saygı, biraz empati herşeyi çözer..
Hayır insanlar mıdesı bulandıgında öğürebılır bu gayet normal bişey ve yerı zamanı gelıncede argo konusabılır sıze katılmıorum uZgunumBöyle toplu yerlerde güya samimi , rahat , içten davranıyorum havası verip buraya yazmak istemediğim o kelimeleri kullanarak kelime kuran bayanlardan nefret ediyorum, hiçbirini de çevremde istemezdim.
İnsanın ağzı bozuksa ve bunun farkında olmayıp kendisine konuşmaları normal geliyorsa düzelme şansı zaten yok, etrafı suçlar durur.
Toplumda kötü koku varsa bile denilebilecek kelime en fazla burası cok kötü kokuyor yaa falandır, ötesi mahalle ağzına girer, haksızsınız . Kimse sizin öğürmenizi ve bozuk türkçenizi işitmek zorunda değil.
İnsanları tanımadan ne kadar guzel yargılıosunuz burası dertlesme yerı siz içinizdeki öfkenızı kusuyosunuz.Benim türkçem diksiyonum o kadar güzelki başka turlu anlatamazdım o kokuyu ve zaten kotu koku oldugu tartışılıodu mıdem bulandı dıyebılır gayet normal ama bunu bagırarak söyledi.Hepiniz ne kadar da kaba ve içlerınız karablık dolmuş anlamadan yargısız infaz yapıosunuzBöyle toplu yerlerde güya samimi , rahat , içten davranıyorum havası verip buraya yazmak istemediğim o kelimeleri kullanarak kelime kuran bayanlardan nefret ediyorum, hiçbirini de çevremde istemezdim.
İnsanın ağzı bozuksa ve bunun farkında olmayıp kendisine konuşmaları normal geliyorsa düzelme şansı zaten yok, etrafı suçlar durur.
Toplumda kötü koku varsa bile denilebilecek kelime en fazla burası cok kötü kokuyor yaa falandır, ötesi mahalle ağzına girer, haksızsınız . Kimse sizin öğürmenizi ve bozuk türkçenizi işitmek zorunda değil.
I
İnsanları tanımadan ne kadar guzel yargılıosunuz burası dertlesme yerı siz içinizdeki öfkenızı kusuyosunuz.Benim türkçem diksiyonum o kadar güzelki başka turlu anlatamazdım o kokuyu ve zaten kotu koku oldugu tartışılıodu mıdem bulandı dıyebılır gayet normal ama bunu bagırarak söyledi.Hepiniz ne kadar da kaba ve içlerınız karablık dolmuş anlamadan yargısız infaz yapıosunuz
Ben hic küfür kullanmam. Ama kraliyet ailesinden değilim.Ortalık karıştırdıgım bır durum yok ınsanlar yerı ve zamanı gelınce argo kelımeler kullanabılır ayrıca sadece samımı oldumuz kısıler vardı ortamda yoksa sız ıngılız kralıyet aılesındenmısınız hiç kufur kullanmazmısınız
öğüren biri benim daha çok midemi bulandırırdı ve kimse ona ağzını açıp tek kelime etmemişBarutu ateşle,sonra biri ses çıkarınca “ niyee yeaa”
Havasızlıktan öğüre öğüre cam açmışsın
Herkes duymuş
Sonra çay içilen yerde “s.mıçlar mı ne yapmışlar”demişsin
Diğer insan evladı “çay içiyorum midemi bulandırma”diyor
Kızıyorsun
Öğürmedi diye mi bu öfke ?
siz mi saygıdan bahsediyorsunuzSen öyle acımasızca elestırırsen bende cevap verırım.Allah sanada yardım etsın.Bi pdrye gıtsen fena olmaz .Reglınmı geldi canikom:)Saygı birazda edep tatlım
Senin okumuş halin buysa vahh bu eğitim sisteminin haline.Sen benim okudugum kadar keşke okusan bilmeden böyle yorum yapmazdın saol cınıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?