Hayırsız arkadaslar

Ortam güzel aslında bakanlığa bağlı bir iş yeri ses yalıtımlı halı var ya o halı çok koku yapıo ve kir toz çok alıyo.Ağzını yayanda var normal olanda var gece 4 de yazdıgım için guzel anlatamadım.Koku olan yerde sesımı bıle cıkarmadım.Kendı samımı arkadaslarımızlada oturuoduk ve herkes bu konudan bahsedıyordu.Arkadasım sesını yukseltınce bende yukseldım bunu anlatıcaktım ama konuyu duzgunce okumadan acımasızca eleştırılmış.Burası dert paylasım yerı hakaret yerı değil.

Yaşadıklarımdan dolayı biraz asabi olabilirim diyen sensin dön de yazını sen oku bence

Kiz iyilik edip ikram ediyo gene iyilik sayilmiyo:) nasil insanlarsiniz siz ya? Bi arkadasim vardi o da girdigi ortama ayhhhhh burasi cok pis kokuyeaaaaaahhh diye bagirirdi.. yaw ayiptir.. kimse sevmez pis kokan yeri yazli kisli cam acmayi severim bende ama.. orda oturanlar muhtemelen o pis kokunun farkinda degiller..,malum burun hucreleri bi zaman sonra alisiyo..

Ben yemek yerken herseyi konusabilirim, abimin yaninda ise ufak birseyden bahset bulanir.. herkes farkli yapida

Bir cümlenizde de insanlar yeri gelince argo konuşabilir demişsiniz, demek ki yeri gelmiş arkadaşınız argo konuşmak yerine sesini yükseltmiş.. buna genel de "dinsizin hakkından imansız gelir " derler...
Bence konu ile ilgili deil ama saolun

Size hakaret etmedim ki ben. Laf da yetiştirmedim. Fikrimi paylaştım ve fikrim olumsuzdu bu da işinize gelmedi anlaşılan

Size hakaret etmedim ki ben. Laf da yetiştirmedim. Fikrimi paylaştım ve fikrim olumsuzdu bu da işinize gelmedi anlaşılan
Benim işime gelmeyen bir durum değil.Yazdıklarınızı okursanız göreceksiniz.Neden agrasifsiniz anlayamadım.

olaya yorum yapamam ama turkceyi katletmissiniz yazarken, okumaya calisirken buna uzuldum

olaya yorum yapamam ama turkceyi katletmissiniz yazarken, okumaya calisirken buna uzuldum
Anladım gece yazdım .O yüzden uykulu uykulu yazdım .Dikkat edicem bundan sonra.Teşekkür ederim.Ama burası bir derdim var köşesi keşke anlattıklarıma cevap yazsaydınız.

Bana da sert geldi üslubun.Benim erkek kardeşim de öyle senin konuştuğunun çok daha hafifi bile olsa yeme içmeye devam edemiyor.

Kendini ifade etmenin daha sakin yolları var.Kötü kokuyor rahatsız oldum desen olmazdı bunlar

Evet öyle ama herkes çok etkilendiği için zaten o konu konuşuluodu bende kendimi tutamadım.Arkadaşımın birden bağırması beni daha da sinirlendirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…