Arkadaşım kendisi bağırdı ama çay ıcılen yerde konuşulan konu işyerının agır kokusuydu banlanmamak adına detay giremiyorum.Midem bulanıo diyebılır arkadas ama sesını yukseltıp söyledi .Baya baya yukseltıp.Arkadaş iyiymis o kadar lafa yediğinden bile ikram etmiş ben olsam dönüp bakmazdım bile
Kimi öldürdünüz anlayamadım hanımefendi.Tamam vurmayalım öldü
griye boyandı ceycey
Hepimizden tiksindi bence
Öğüre öğüre grileşti
Aslında kızdığı farklı birşey
Anlatamadı
Samimi gördüğü kişinin destek çıkmayışı,azarlayarak susturması ve üstüne gelip
“Artık yalnızca mesai arkadaşıyız”demesi onun kalbini çok kırmış gibi görünüyor
Kimin neyi hakettiği konuşmalarınızdan çok belli.Bu sayfa size ait deil ce kendiniz okumadan yorum yapıosunuz.Böyle içinizdeki kötülükleri atamazsınız hanımefendi.Burası oaylaşım yeri içimizdeki kötülükleri atacagımız laf yetiştireceğimiz bir yer değil .hem suçlu hem güçlü olacaktı ama kadınlar kulübü üyelerinden destek sıfır olunca saldırıya geçti sonunda da hakettiği gibi banlandı .edeppp illa ki edeppp
Ortamım gayet güzel hanımefendi sadece derdimi anlatmak istedim .Yaptığınız yorumla benim konumun bir alakası yok.Banada siz bi garip geldiniz.Konuyla ılgılı bişey yazmayınca :)Ortamınız bir acayip geldi samimiyet ve laçkalık birbirine karışmış
Ya sizi de anlamaya çalışayım diyorum yazik açıklama yapmaya çalışıyorsunuz üzdü bu beni ama cidden fevrilik gibi bir probleminiz var başka bir konu olsa haklı da olsanız bu sizi haksız konuma düşürür bi terapistle görüşebilirsiniz cidden agresifsiniz.Arkadaşım kendisi bağırdı ama çay ıcılen yerde konuşulan konu işyerının agır kokusuydu banlanmamak adına detay giremiyorum.Midem bulanıo diyebılır arkadas ama sesını yukseltıp söyledi .Baya baya yukseltıp.
Bir anda bağırınca arkadaşım tabiki bende fevri olarak karşılık verdim.Evet fevri olabilirim ama yapılan yorumların konu ile ilgisi bile yok .Burası paylaşım sitesi insanlar içlerindeki kini alakasız yorumlarla atmaya çslışmışYa sizi de anlamaya çalışayım diyorum yazik açıklama yapmaya çalışıyorsunuz üzdü bu beni ama cidden fevrilik gibi bir probleminiz var başka bir konu olsa haklı da olsanız bu sizi haksız konuma düşürür bi terapistle görüşebilirsiniz cidden agresifsiniz.
Öle bir cumle kurmadım hanımefendi.Arkadasımın mıdesının bulanmadı tabıkı normal ama bunu bağırarak söylemesi normal değil bunu anlatmaya calıştım.Neden agrasıfsınız hanımefendi.Burası paylaşım sitesi.Konuyu lütfen okuyun.sanırım konu sahibi dalga geçiyorkendisinin midesi kokudan bulanabiliyor bu hak ona veriliyor ama o öğürünce benim midem bulanamaz ne haddime!! yazık böyle insanlar için ciddi anlamda üzülüyorum..
Konuyu açıp açmayacağıma siz karar veremezsiniz.Ayrıca konuyu okursanız nerede midem bulandı nerede öğürdüm bilirdiniz.Ayrıca ben arkadasımın sesını yukseltmesıne kızdım.Öhü öhü diye agladıgımıda siz kendınız uydurdunuz.Burası paylaşım sitesi insanlar aglayabılırde bu sayfa paylasım sıtesı.Benım gıbı ınsanlar her seyı kabul eder sızın gıbı konuyu bılmeden konusan ınsanlar hep var ve bitmiolar hanımefendı.Okuyun önce sonra yorum yapın lutfen :)Ha bu hayal kurup anlatma ozellıgınız ıcınde hastaneye gıdebılırsınızUzuldum sızın adınıza.Biri benim yanımda öğürse bi şeyler yerken içerken sizin gibi midemi bulandırsa benim de arkadasım kalamaz. Sizin mideniz bulandı diye diğer insanların da midesini bulandıramazsınız. Ama sizin gibi insanlar asla kabul etmezler bunu hep sorun diğerlerindedir sonra da hiç arkadaşım yok ühü diye ağlanıp konu açarsınız :)
Tesekkur ederım hanımefendı.insanların bir eşşek bir de eşref saatleri vardır.. unutmayın!!!
bir insan arkadaşınız dostunuz komşunuz kim olursa sürekli size olumsuzsa uzak durun vardır bir derdi deyip..
başka bir şey vardır o anda sizden çıkarabilir. lütfen sürekliliğe bakın.. olan bir durum karşısında siz de sürdürmeyin.. alttan alayı bilin anlayış gösterin.. inanın insanda an anı tutmayabiliyor. bir kaç gün geçsin tavırlar sözler davranışlar aynı ise siz de mesafe koyun artık.. ama sıcağı sıcağına olan durumlarda yakınmayın.. az sukutluk her zaman iyidir.
Hayır arkadaşınız bağırmadan önceki tavrınız fevri zaten hareketleriniz abartılı geldi bana kokuyorsa cam açarım belki ayy derim ne havasız bu kadar siz s.mak etmek bisürü laf etmişsiniz millet de gülmüş demek ki normalde başka hareketleriniz de böyle ki insanlar aralarında bile konusuyor olabilir sizi. Surda millete cevap verirken bile agresifsiniz hala bi kendinize bakın düzeltin genç bi insansiniz anladığım kadarıyla evli mısınız bekar mısınız duygusal ilişkilerinizde de çok cekersiniz böyle.Bir anda bağırınca arkadaşım tabiki bende fevri olarak karşılık verdim.Evet fevri olabilirim ama yapılan yorumların konu ile ilgisi bile yok .Burası paylaşım sitesi insanlar içlerindeki kini alakasız yorumlarla atmaya çslışmış
Çok haklısınız tabiki.5 6 kişiydik ve konuşulan konu buydu.Çünkü işyerindeki koku gercekten hepımızın buyuk problemı.Arkadadım sakince mıdem bulanıo konu kapansın dese problem yok ama o kadar çok bagırdıkı bende cevap verdım.Konuyu net anlatamadım gece yazdıgım için .Benı anladıgınız için tesekkur ederim.inatla kabul etmiyorsunuz ama sizin mideniz kokudan bulanıyorsa arkadaşın midesi konuşmadan bulanıyor hepimiz aynı olamayız değil mi? mesela birisi benim yanımda sesli bir şekilde öğürse ben kusarım net! çay içerken böyle birşey konuşulsa bende susmalarını isterim. biraz anlayı, biraz saygı, biraz empati herşeyi çözer..
Ben ordakı ınsanlara bişey solemedım sabah geldım gunaydın dedım keskın konu geldı ve dırek zaten mıdem bulandı cama hava almak ıcın koştum.Kustum diye insanlar gülmüş.Mesaıdekı arkadaslara tek bır keşıme etmedım.Çay ıcılen yerde konu buydu ve bu konu uzerınde tartısılıodu.Baska argo anlatanda vardı.Konunun uzerıne bende konusunca Arkadasım sesını yukselttıgı ıcın bende rahatsızlık duyuyosan gıdebılırsın dedım.Neden konuyu okumadan yorum yapıosunuz hanımefendi.Hayır arkadaşınız bağırmadan önceki tavrınız fevri zaten hareketleriniz abartılı geldi bana kokuyorsa cam açarım belki ayy derim ne havasız bu kadar siz s.mak etmek bisürü laf etmişsiniz millet de gülmüş demek ki normalde başka hareketleriniz de böyle ki insanlar aralarında bile konusuyor olabilir sizi
Aa evet ya okumamisim şimdi farkettimBen ordakı ınsanlara bişey solemedım sabah geldım gunaydın dedım keskın konu geldı ve dırek zaten mıdem bulandı cama hava almak ıcın koştum.Kustum diye insanlar gülmüş.Mesaıdekı arkadaslara tek bır keşıme etmedım.Çay ıcılen yerde konu buydu ve bu konu uzerınde tartısılıodu.Baska argo anlatanda vardı.Konunun uzerıne bende konusunca Arkadasım sesını yukselttıgı ıcın bende rahatsızlık duyuyosan gıdebılırsın dedım.Neden konuyu okumadan yorum yapıosunuz hanımefendi.
Başarılar o haldeOrtamım gayet güzel hanımefendi sadece derdimi anlatmak istedim .Yaptığınız yorumla benim konumun bir alakası yok.Banada siz bi garip geldiniz.Konuyla ılgılı bişey yazmayınca :)
Öle bir cumle kurmadım hanımefendi.Arkadasımın mıdesının bulanmadı tabıkı normal ama bunu bağırarak söylemesi normal değil bunu anlatmaya calıştım.Neden agrasıfsınız hanımefendi.Burası paylaşım sitesi.Konuyu lütfen okuyun.
Tabiki böyle değil hanımefendı sonrakı yorumlarda olayı anlattım tekrar anlatmıcam ama sizin bu öfkeniz neden anlayamadımBarutu ateşle,sonra biri ses çıkarınca “ niyee yeaa”
Havasızlıktan öğüre öğüre cam açmışsın
Herkes duymuş
Sonra çay içilen yerde “s.mıçlar mı ne yapmışlar”demişsin
Diğer insan evladı “çay içiyorum midemi bulandırma”diyor
Kızıyorsun
Öğürmedi diye mi bu öfke ?
Tamam işte bende cevap verdim:)Sağ olun hanımefendi.Bir cümlenizde de insanlar yeri gelince argo konuşabilir demişsiniz, demek ki yeri gelmiş arkadaşınız argo konuşmak yerine sesini yükseltmiş.. buna genel de "dinsizin hakkından imansız gelir " derler...
Konuyu net anlatamadım gece 4 de yazdımgım için tesekkur ederımUslubunuz yanlış.
Hatalısınız.
Böyle tabii ki çevrenizde arkadaş tutamazsınız.
Çok eleştiriorum hanımefendi.Fakat siz konuyu okudunuz mu.Siz de o tavırlarla kimsenin keyfini bozamazsınız.
Demek ki nasıl davraniyorsaniz size mesafe koymak istiyorlar.
Gerçekten kendinizi hiç eleştirmiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?