Hayıt suyu yardım???

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
kızlar aktardan hayıt suyu aldım çocuğu olmayanlar kadınlar kullanıyor dedi bir umut işte ne duysak yapıyoruz bileniniz fikir sahibi olanınız var mı benim düzgün olan hormonlarımı daha da bozar mı tam olarak neye iyi geliyor

Hayait suyu ne,zemzem suyu mu?
Bir faydasi oldugunu düsunmuyorum.
Manevi degri olabilir.Boyle mesgul olma bir doktora gorun .

Hayait degıl hayıt suyu.hayıt tohumu bitkisi var.ondan bahsetmiş.
Kadınlarda hormon düzenleyıcı dıye duymustum.bebek için bı faydası olurmu bılmıyorum.hormonlarında bı sıkıntımı var.kan tahlılı yaptrrdnmı

doktora göründüm bir sorun görünmüyor manevi bişey değil bitkisel fakat neye daha iyi geldiğini bilmeden aldım desem yeridir mesela çakşır suyu var erkek spermlerini çoğaltıyor vs..

Hayıt anladik Klavye iste.
Uyardigin icim tesekkurler T.D.K

doktora göründüm bir sorun görünmüyor manevi bişey değil bitkisel fakat neye daha iyi geldiğini bilmeden aldım desem yeridir mesela çakşır suyu var erkek spermlerini çoğaltıyor vs..
Doktorlara tam gorunduysen bir kullan ozaman aklinda kalmasin.

Hayit tohumu hormonları duzenler, adeti duzene koyar derler..
Yalniz ben karışık civan percemi kullandım adet düzensizliği vardi gerçekten düzeldi 10 sene olacak nerdeyse

Hayit tohumu hormonları duzenler, adeti duzene koyar derler..
Yalniz ben karışık civan percemi kullandım adet düzensizliği vardi gerçekten düzeldi 10 sene olacak nerdeyse
adet düzensizliğim yok cnm hormonlarım da iyi gayet hani böyle takkviye edici yardımcı bişe gibi düşündüm yumurta kalitesi artırıyor gibi nette de bulamıyorum kullanmasam mı acaba

Çok faydalı kadınlar için. Hormonlar için.. Bende kullanmıştım. İnşallah vesileniz olur.

adet düzensizliğim yok cnm hormonlarım da iyi gayet hani böyle takkviye edici yardımcı bişe gibi düşündüm yumurta kalitesi artırıyor gibi nette de bulamıyorum kullanmasam mı acaba
Arı sütü bal polen
Böğürtlen kökü
Yumurtlamaya çok yardımcı.
Civanperçemi, aslanpençesi, hayıt tohumunu beraber kullanmıştım.

inşallah cnm arı sütü aldım onu aldım napacağımı şaşırdım bebeğim gelmiyor bir türlü ( gözlerim dolarak yazdım bunları da
Kıyamam
Ağlama.
Dra gittn mi ne dediler?
Yumurta geliştirici klomen veriyorlar kullanmadın mı hiç çatlatma iğnesiyle beraber?

Kıyamam
Ağlama.
Dra gittn mi ne dediler?
Yumurta geliştirici klomen veriyorlar kullanmadın mı hiç çatlatma iğnesiyle beraber?
doktora gittim cnm bnde hiçbir sorun göremedi hsg çektirmedim sadece rahim filmine de önümüzdeki ay baktıracağım eşimde sperm hareket biraz sorunlu çıktı ama olmaz diye bişe demedi doktor hatta gonal f iğne kullandım yumurtalar güzel tepki verdi dedi çocuk sahibi olursun tüp bebekle kesin gibi bişey dedi ama hiç bişey kesin değil ki onlarca emeğin boşa gitmesi çıldıracak gibi oluyorum tedaviye başlayacağım sanırım ama tüp yaptırırsam da yumurtalarım olabileceği maksimum kalitede olsun diye birşeyler kullanmak istiyorum

hayıt suyu rahim için çok faydalıdır, m.ö 450 den, hipokrat zamanından beri rahim için kullanılan bir bitkidir hayıt..
ben de çok kullandım, özellikle hormonları düzene sokar...
benim anlamadığım hiç bir sorun yoksa neden tüp bebek dendi? doğal yoldan olmama sebebini nasıl açıkladı doktorunuz? neden hemen tüp bebeğe yönlendirildiniz?

eşinize keçiboynuzu suyu kaynatıp içirebilir ya da keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsiniz, bir de ilişki öncesi 30 dk önce içilen sade nescafenin de sperm hareketliliğini arttırdığı söyleniyor..

rahim filminizi çektirin tabi ki mutlaka, yapışıklık varsa açılacaktır. Allah yardımcınız olsun, inşallah bir an önce hamilelik haberinizi paylaşırsınız...

yumurta kalitesi için tüp bebek merkezlerinin önerdiği vitamin takviyeleri oluyor, onun yanı sıra kuru incir kürü, arı sütü bal polen kaliteyi arttırıcı diyorlar..

oyy ne çok şey denedim 2 yılda, denemediğim hiç bir şey kalmamış..sonuç mu? 5 gebelik ama maalesef sağlıklı doğum yok

canim sorun yoksa kullanma onun yerine esin de sen de saglikli beslenmeye çalışın

mesela paketli gıda mümkün olduğu kadar almayın badem fındık Ceviz incir gibi şeyler yemeye çalışın
yani sağlıklı beslenmeye çalışın Madem bir sorun yok ekstra bir ot kullanmana ne gerek var?
Bir de sen çok kafana takıyorsun bu durumu Yani ekstra bir şey yemek yerine bir tatile çıksanız kafanızı bir şekilde zor olsa da dağıtmaya çalışsan senin için daha faydalı olur diye düşünüyorum

Bir yeri düzelteyim diye her yeri bozarsanız?
Biliyorum insan her şeyden medet umuyor. Biraz akışına bırakabilseniz keşke

Daha hsg çektirmeden bu ne telaş? Doktor da enteresan. Daha arada bir sürü işlem/ yöntem varken tüp bebekle kesin deyip size umut veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…