- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Hayait degıl hayıt suyu.hayıt tohumu bitkisi var.ondan bahsetmiş.Hayait suyu ne,zemzem suyu mu?
Bir faydasi oldugunu düsunmuyorum.
Manevi degri olabilir.Boyle mesgul olma bir doktora gorun .
doktora göründüm bir sorun görünmüyor manevi bişey değil bitkisel fakat neye daha iyi geldiğini bilmeden aldım desem yeridir mesela çakşır suyu var erkek spermlerini çoğaltıyor vs..Hayait suyu ne,zemzem suyu mu?
Bir faydasi oldugunu düsunmuyorum.
Manevi degri olabilir.Boyle mesgul olma bir doktora gorun .
Hayıt anladik Klavye iste.Hayait degıl hayıt suyu.hayıt tohumu bitkisi var.ondan bahsetmiş.
Kadınlarda hormon düzenleyıcı dıye duymustum.bebek için bı faydası olurmu bılmıyorum.hormonlarında bı sıkıntımı var.kan tahlılı yaptrrdnmı
Doktorlara tam gorunduysen bir kullan ozaman aklinda kalmasin.doktora göründüm bir sorun görünmüyor manevi bişey değil bitkisel fakat neye daha iyi geldiğini bilmeden aldım desem yeridir mesela çakşır suyu var erkek spermlerini çoğaltıyor vs..
adet düzensizliğim yok cnm hormonlarım da iyi gayet hani böyle takkviye edici yardımcı bişe gibi düşündüm yumurta kalitesi artırıyor gibi nette de bulamıyorum kullanmasam mı acabaHayit tohumu hormonları duzenler, adeti duzene koyar derler..
Yalniz ben karışık civan percemi kullandım adet düzensizliği vardi gerçekten düzeldi 10 sene olacak nerdeyse
Arı sütü bal polenadet düzensizliğim yok cnm hormonlarım da iyi gayet hani böyle takkviye edici yardımcı bişe gibi düşündüm yumurta kalitesi artırıyor gibi nette de bulamıyorum kullanmasam mı acaba
inşallah cnm arı sütü aldım onu aldım napacağımı şaşırdım bebeğim gelmiyor bir türlüÇok faydalı kadınlar için. Hormonlar için.. Bende kullanmıştım. İnşallah vesileniz olur.
Kıyamaminşallah cnm arı sütü aldım onu aldım napacağımı şaşırdım bebeğim gelmiyor bir türlü( gözlerim dolarak yazdım bunları da
doktora gittim cnm bnde hiçbir sorun göremedi hsg çektirmedim sadece rahim filmine de önümüzdeki ay baktıracağım eşimde sperm hareket biraz sorunlu çıktı ama olmaz diye bişe demedi doktor hatta gonal f iğne kullandım yumurtalar güzel tepki verdi dedi çocuk sahibi olursun tüp bebekle kesin gibi bişey dediKıyamam
Ağlama.
Dra gittn mi ne dediler?
Yumurta geliştirici klomen veriyorlar kullanmadın mı hiç çatlatma iğnesiyle beraber?
hayıt suyu rahim için çok faydalıdır, m.ö 450 den, hipokrat zamanından beri rahim için kullanılan bir bitkidir hayıt..doktora gittim cnm bnde hiçbir sorun göremedi hsg çektirmedim sadece rahim filmine de önümüzdeki ay baktıracağım eşimde sperm hareket biraz sorunlu çıktı ama olmaz diye bişe demedi doktor hatta gonal f iğne kullandım yumurtalar güzel tepki verdi dedi çocuk sahibi olursun tüp bebekle kesin gibi bişey dediama hiç bişey kesin değil ki onlarca emeğin boşa gitmesi çıldıracak gibi oluyorum tedaviye başlayacağım sanırım ama tüp yaptırırsam da yumurtalarım olabileceği maksimum kalitede olsun diye birşeyler kullanmak istiyorum
canim sorun yoksa kullanma onun yerine esin de sen de saglikli beslenmeye çalışınadet düzensizliğim yok cnm hormonlarım da iyi gayet hani böyle takkviye edici yardımcı bişe gibi düşündüm yumurta kalitesi artırıyor gibi nette de bulamıyorum kullanmasam mı acaba
CANIM bide ilacı var onun kullandın mıÇok faydalı kadınlar için. Hormonlar için.. Bende kullanmıştım. İnşallah vesileniz olur.
kızlar aktardan hayıt suyu aldım çocuğu olmayanlar kadınlar kullanıyor dedi bir umut işte ne duysak yapıyoruz bileniniz fikir sahibi olanınız var mı benim düzgün olan hormonlarımı daha da bozar mı tam olarak neye iyi geliyor
Daha hsg çektirmeden bu ne telaş? Doktor da enteresan. Daha arada bir sürü işlem/ yöntem varken tüp bebekle kesin deyip size umut veriyor.doktora gittim cnm bnde hiçbir sorun göremedi hsg çektirmedim sadece rahim filmine de önümüzdeki ay baktıracağım eşimde sperm hareket biraz sorunlu çıktı ama olmaz diye bişe demedi doktor hatta gonal f iğne kullandım yumurtalar güzel tepki verdi dedi çocuk sahibi olursun tüp bebekle kesin gibi bişey dediama hiç bişey kesin değil ki onlarca emeğin boşa gitmesi çıldıracak gibi oluyorum tedaviye başlayacağım sanırım ama tüp yaptırırsam da yumurtalarım olabileceği maksimum kalitede olsun diye birşeyler kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?