- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
- Konu Sahibi goncammm48
-
Yok hap şeklnde kullanmadm. Ama duydum o şekilde de varmış. Daha pratik o. Tohumu ezip suya koyup içmek daha zor tadıda acı zaten.CANIM bide ilacı var onun kullandın mı
doktora gittim cnm bnde hiçbir sorun göremedi hsg çektirmedim sadece rahim filmine de önümüzdeki ay baktıracağım eşimde sperm hareket biraz sorunlu çıktı ama olmaz diye bişe demedi doktor hatta gonal f iğne kullandım yumurtalar güzel tepki verdi dedi çocuk sahibi olursun tüp bebekle kesin gibi bişey dediama hiç bişey kesin değil ki onlarca emeğin boşa gitmesi çıldıracak gibi oluyorum tedaviye başlayacağım sanırım ama tüp yaptırırsam da yumurtalarım olabileceği maksimum kalitede olsun diye birşeyler kullanmak istiyorum
agnucaston adı zaten içsem mi diye düşünüyorumYok hap şeklnde kullanmadm. Ama duydum o şekilde de varmış. Daha pratik o. Tohumu ezip suya koyup içmek daha zor tadıda acı zaten.
Sen bilirsin canım araştırmadan içme amaagnucaston adı zaten içsem mi diye düşünüyorum
Sen bilirsin canım araştırmadan içme ama
siz civanperçemi , aslanpençesi , hayıt otunu birlikte mi kullanmıştınız bir zararı oldu mu?
bende aslanpençesi ile hayıt otunu gün içerisinde kullanmayı düşünüyorum bir yan etkisi olur mu prolaktin hormonum yüksek bunu düşürmek için içsem ?
Evet üçünü karştrdm acı oldu ama balöa tatlandırdm bazen c.perçemiyle a.pençesini birlikte içip
sonrasında hayıt tohumunu ezip demleyip içtim.
Ben tohumunu kullandım demlendirip ılıyınca içmiştim.
Prolaktin için dostinex vermedi mi doktor?
Neden gtmedın ne gereklıyse yapsınlar canım çok gecmiş olsunDostinex verdi ama ilk gittiğim de 39 du dostinexi kullandım daha sonra ikinci gisisim
Verdi canım ama gittikçe yukseliyor düşmüyor emar istedi doktor hipofiz bezi tümörü çıktı bende tedaviyi bıraktım gitmedim bir daha
Neden gtmedın ne gereklıyse yapsınlar canım çok gecmiş olsun
Aynen stres çok etkiliyor malesef. Her ne olursa olsun takmayıver canım senden önemli mi :)işim stresli ve yoğun canım gitsemde stresten geri yükseliyor bir işe yaramıyor işten çıkayım tam tekmil gideceğim :)
Aynen stres çok etkiliyor malesef. Her ne olursa olsun takmayıver canım senden önemli mi :)
Ayy hiç bilmiyorum canım tedavisi falan yok mu?haklısın canım acaba böyle hipofiz tümörü geçiren arkadaşlar var mıdır konu açtım ama kimse çıkmadı :)
Ayy hiç bilmiyorum canım tedavisi falan yok mu?
İnşallah canım Allah yardımcın olsun♡Eşim üniversite hastanesinde çalışıyor dün beyin cerrahina göstermiş sonuçlarımı o bölüm bakmıyor normalde ama ilaçla tedavi olabilecegimi söylemiş tatil dönüşü inşallah endokrinoloji uzmanına gidip tedaviye başlayacağız inşallah
cnm bnde dün aldım hayıt suyunu bnm fsh 16 2 yıldır olmuyor bebişim hormonları düzenler mi acaba dktor yumurta tembelliği var dedi 4 ay cyclo progynova kullandım 2 ayda klomen + catlatma ignesi ama sonuc yok daha snra doktorum gtti zaten dün baska doktora gttim tekrar hormon tahlili istedi bilemiyorum bnm adetlerimde düzenli bana ne kadar yardımcı olur acaba aktar iyiki gelmişsin dedi bna bi yardımcı olsanız fsh ı düşürür mü acabahayıt suyu rahim için çok faydalıdır, m.ö 450 den, hipokrat zamanından beri rahim için kullanılan bir bitkidir hayıt..
ben de çok kullandım, özellikle hormonları düzene sokar...
benim anlamadığım hiç bir sorun yoksa neden tüp bebek dendi? doğal yoldan olmama sebebini nasıl açıkladı doktorunuz? neden hemen tüp bebeğe yönlendirildiniz?
eşinize keçiboynuzu suyu kaynatıp içirebilir ya da keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsiniz, bir de ilişki öncesi 30 dk önce içilen sade nescafenin de sperm hareketliliğini arttırdığı söyleniyor..
rahim filminizi çektirin tabi ki mutlaka, yapışıklık varsa açılacaktır. Allah yardımcınız olsun, inşallah bir an önce hamilelik haberinizi paylaşırsınız...
yumurta kalitesi için tüp bebek merkezlerinin önerdiği vitamin takviyeleri oluyor, onun yanı sıra kuru incir kürü, arı sütü bal polen kaliteyi arttırıcı diyorlar..
oyy ne çok şey denedim 2 yılda, denemediğim hiç bir şey kalmamış..sonuç mu? 5 gebelik ama maalesef sağlıklı doğum yok
bnm fsh de 16 cnm ozamn düsürüyor mu fsh yi ki ?Kızlar hayıt suyunun ne kadar faydalı olduğunu birebir tecrübelerimden örnek verilecek sizlere ilk evlendiğimden beri adet düzensizliğim var hayıt suyu ile prolaktin fsh ve yumurtlama gibi sorunlarıma çare oldu bir ay kullandım ve hamile kaldım doktorlarım bile bunun mümkün olmayacağını düşünüyorlardı fsh tavan yapmıştı ikinci çoçuğumda da aynı şekilde kullandım ve hamileyim suanda mutlaka denemenizi tavsiye ederim çok faydasını göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?