Hayıt tohumundan yaptığınız çayı içebiliyor musunuz...........

Elif26

@şkısın@ @şık
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
606
11
96
Kızlar bugün aktardan hayıt tohumu aldım önce bigüzel ezdim sonra demledim ama kokusu bile midemi bulandırıyokafamçokkarıştı içerken boğazımıda yaktı siz nasıl yapıyorsunuz bu çayı nolur yardım edintatlicadiarzu

bende senın gıbı yaptım canım ama o kadar tadı acı geldıkı ıcemedım..kafamçokkarıştıeger sen ıcıbılıyorsan ıctıkten hemen sonra tatlı bırseyler ye belkı ıyı gelır..

Teşekkürler canlarım bikaç gün denicem artık ben adaçayını bile zorla içiyorum tatları birbirine benziyomuş zaten ama adaçayı bunun yanında kaymak gibi geliyo artık:çok üzgünüm:

Elif Ben De Içemiyom Tatlim Yaaa...
Bana Bide Dediler Ki....
Balli Baba,altin Otu,pelin Otu,civanperçemi..
Bunlardan Birer Tutam Alip Demleme Usulü çay Yap..
Günde 2 Kez...
Bu Yolla Bi Sürü Kişi Hamiş Oldu... Bende Içiyorum...dilerim Olur Sende Dene Bence....

ya kızlar tam üç ay hayı tohumu yemeye çalıştım.mideme dokundu ama.aktardan çektirip balla karıştırıp yedim.ada çayı civanperçemi içtim. şu an hamileyim. tavsiye ederimmmm

Valla zorlada olsa içmeye çalışıyorum canım şimdi elimdekafamçokkarıştıinşallah canım doktorlardan umut gitti alternatifte arıyoruz:çok üzgünüm:

ya kızlar tam üç ay hayı tohumu yemeye çalıştım.mideme dokundu ama.aktardan çektirip balla karıştırıp yedim.ada çayı civanperçemi içtim. şu an hamileyim. tavsiye ederimmmm

senin adına sevindim canım hayırlısı ile al bebişini kucağına.İnşallah bizde senin gibi hamiş oluruza.s.

kıslar hayıt tohumunun ıllakı suyunumu ıcmek gerekıyor?aslında tohumu daha ıyı degılmı?
bırde corek otu yumurtlama ıcın cok faydalı dıye duydum kıslar..balın ıcıne katıp yenılmelıymıs..:sm_confused:
ınsallah faydasını goruruz..sevgıler

canım sahimi normal yollamı yoksa tedavi mi yada tüp bebekmi bebek yöntemi ile hamile kaldın...
bende ada çayı civan perçemi içiyorum...
hayıt içemiyorum....çok fena oluyorum...
bende artık hamiş olmak istiyorum...

Valla zorlada olsa içmeye çalışıyorum canım şimdi elimdekafamçokkarıştıinşallah canım doktorlardan umut gitti alternatifte arıyoruz:çok üzgünüm:

walla elifim dr dan gerçekten ümidimi kestim bende... çünkü bana çok zor gebe kalman hatta mucize olur kalırsan dedi ve ben o psikolojiyle eve gelip ağlama krizine girdim... ama elden bişi gelmiyo ...
ümit ediyorum yinede hamiş olabilmeyi...
rabbim bana bi şekilde nasib eder inşallah....
artık bitkiler macunlar tüm umudum bide buhar dediler....

Canım benim rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Sen ümidini yitirme sakın.Buharı bende duymuştum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama...

bende günde 2 bardak adaçayı 1 bardakta hayıt tohumu suyu içiyorum.hayıt tohumunu biraz dövdükten sonra içilebiliyormuş,tadı hoş değil ama ne yapalım şifa.Kızalar civanpençerini ilk defa duyuyorum onuda içsem fazla olur herhalde ? adaçayı 2-3 bardaktan fazlası iyi değilmiş.birde bu çayları tahmini yumurtlamadan sonrada içiyormusunuz ? ben düşük riski olabilir diye içmiyorum

hürrem canım.bak üç ay kadar hayıt tohumunu çekilmiş tabi balla karışılmış halini akşam yatarken bir kaşık yedim.adet zamanımda 14.güne kadar adaçayı içtim.diğer adetim gelene kadarda civan perçemini kaynamış suya atıyodum limonla içiyodum.bende adet düzeni sorunuda olmuştu. o düzeldi.ve hamile kalmıştım.şimdi allaha şükür ediyorum.inşallah başarırsın.bende bunu hem internetten hemde aktardan öğrendim.üç ay yaptım ama benim daha önce bir senelik uğraşım oldua.s.gebeliğim olmuştu ama yaşamadı.kürtaj oldum yani hiç anne olamıcakmışım gibi hissediyordum.boş gebelikti ilki..işte böle.üç senemi aldı çocuk olması.sabret canım.rabbim verince veriyo

valla canım adaçayının riskiyok diye biliyorum ama hayıt tohumu için fikrim yok.Yanlız bir arkadaşım hormon bozukluğu olanlarda gebelik döneminde içmeleri iyi oluyormuş kolay gebelik geçirmesine ve bebeği hormonlardaki dengesizlikten dolayı kaybetmesini engelliyormuş diye söylemişti.o gebeliğinde kullanmış.

canım benimde ilk gebeliğim yaşamadı bendede pko var şimdi ikinci için uğraşıyorum inşallah ilki gibi olmaz benimde......

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ayy canım benim allah razı olsun... ben ada çayını içiyorum...2 ay oldu...
çivan perçemi de içiyorum ama başka bitkilerde demişlerdi...be o bitkileri bırakıp sadece civan perçemine devam edeyim...canım dilerim her şey gönlünce olur tekrar teşekkürler ederim...beni umutlandırıyorsun canım arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…