Hayıt tohumundan yaptığınız çayı içebiliyor musunuz...........

bende hayıt tohumu almıştım aktardan ama iki kez içebildim tadı iğrençti zaten adetlerim de düzene girdi kilo verince şu anda yalnızca ada çayı,yeşil çay vs. bitki çaylarını içiyorum bir de eskisi gibi kafaya takmıyorum bebek mevzusunu,adetlerim de gecikmiyor bu yüzden ve birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum ....
herşeyin vakti zamanı var,Rabbim ol deyince olur bizim dememizle ya da istememizle olmuyor malesef,çalışmalara devam gerisi Allah'a kalmış...:1hug:

Haklısın canım rabim isteyince herşey olucak.............

yumurtlama dönemine kadar içiliyo adaçayı canım... düşük yapma ihtimalini tetikleyebiliyormuş...

selam kzlar nasılsın hürrem nasıl gidiyo canım.bak yeni bişi daha öğrendim bebek için. adaçayı banyosu.yani kayar suya koyup buharına oturmak lazımmış.ve sonra ilişki.bide bunu denesene canımCADIARZU

kızalr selamm...hürremcim selam...kızlar denemekte fayda var derim ...adacayı ile
FSH ımı düşürdüm.....

kızalr selamm...hürremcim selam...kızlar denemekte fayda var derim ...adacayı ile
FSH ımı düşürdüm.....

adçayınıda deniyorum ama hayıt tohumu midemi kötü yaptı.Bugün tohumları kahve öğütücüyle çektim ve bala karıştırdım böyle deniycem artık....

arkadaşlar ya bende kullanmak istiyorm ama tedavi gördüğüm için anca 2 hafta kullana biliyorm hayıt otunu ya bi bilgisi olan varmı hamile kalırsam diye bırakıyorm acaba hamilelikte kullanılıyomu ya bişey olursa diye korkuyorm

kızlar ögrendiklerimizi burdan paylaşalım. böule dogal yolla hamile kalan arkadaşlarda lütfen bize bilgilerini ve yaptıklarını yazsınlar.artık anack burdaki arkadaşlarla konuşabilşiyorum bu konuları sorulardan bıktım psikolojim çok kötü oldu umudum yitirdim 10 aydır tık yok.düşük olan arkadaşlar bir yönden şanslı yine hamile olabileceklerini biliyorlar enim gibiler onu bilemediğim için daHA ÇOK PANİK VE ÜZÜNTÜDEYİM.BENDE AKTARDAN HAYIT TOHUMU VE ÇİVANPERÇEMİ ALIYIM BARİ.KIZLAR ADAÇAYI GİBİ SICAK SUYUN İÇİNE Mİ KOYACAZ.LÜTFEN BU YOLLARLA HAMİLE KALAN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN.HAMİLE KALMAK İÇİN YAPTIGINIZ VE BAŞARIYA UGRAŞTIGINIZ METODLARI YAZIN.TEŞEKKÜRLER

senağlamasenağlamasenağlamaVe Ben Bugün Yine Adet Oldum.offffffffffffffff Alllllllllllaaahimmmmm.çok üzülüyoruuummmm .

TÜM BU BİTKİLERE ADET OLMADANMI ADETİN HANGİ DÖNEMİNDE BAŞLANMALI BİLGİLENDİRİRSENİZ SEWİNİRİM

Canım topiğin devamını okursan bir arkadaşımız hamileliğindede devam etmiş ve çok rahat bir hamilelelik geçirmiş.Hormon dengesizliği olduğu için kullanmış hayıt tohumunu hamileliğindede bunu dengeleyerek bebeğin ölmesini engelledi dedi.Ama iyice bir araştırmak lazım tabiCADIARZU

arkadaşlar eğer çay olarak içemiyorsanız ve midenize dokunuyorsa tohumları iyice çektirin ve bala karıştırarak deneyim ben öyle yaptı daha iyi oldu....

selam kzlar nasılsın hürrem nasıl gidiyo canım.bak yeni bişi daha öğrendim bebek için. adaçayı banyosu.yani kayar suya koyup buharına oturmak lazımmış.ve sonra ilişki.bide bunu denesene canımCADIARZU

sahimi valla yaparım.... olsun yeterki ....işallah bu sefer kendimi yakmadan başarırım....

FSH ımı düşürdüm.....

canımsın yeni gördüm mesajı...
ada çayını iki aydır içiyorum bakalım .... bu ay ne olcak....benim dr da fsh bi kere çıktı mı düşmez dedi... zaten o dr da gözüm tutmamıştı ya....
ada çayına devam.. fsh asavaş açtım ya düşecek,ya düşecek....

arkadaşlar eğer çay olarak içemiyorsanız ve midenize dokunuyorsa tohumları iyice çektirin ve bala karıştırarak deneyim ben öyle yaptı daha iyi oldu....

balla daha mı iyi oldu elifim... ay çok fena yaa içiemiyom...ama zorluyom kendimi yinede şifa olcak diye...

fokurum... bende epey zamandır bebek için uğraşıyorum artık zamanı bile unuttum... seneyi çoktan geçti,üstelik dr da bebek olursa mucize olur bile dedi,hiç acımadan,ben peişan oldum ... bide artık zorlamanın anlamı yok dedi.. ne yapıyım bilemiyorum... bu bitkisel olaylara girdim.. adaçayını adetten ihtibaren 14 gün iç ek olarak civanperçemi,bellıbaba,altınotu ve pelinotunu karıştırıp çay yap günde 2 bardak,bide tarçın,çörek otu balla karışacak,ayrıca,hayıt tohumunu dene...balla daha iyi oluyor.. çayı çok acı... ilişki öncesi,defne yaprağı ve adaçayını kaynat buharına otur 15 dakika kadar,sora hemen ilişki,ve vazgeçme.. denemeye devam her yeni ay yeni bi umut...bak ben hala deniyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…