bende günde 2 bardak adaçayı 1 bardakta hayıt tohumu suyu içiyorum.hayıt tohumunu biraz dövdükten sonra içilebiliyormuş,tadı hoş değil ama ne yapalım şifa.Kızalar civanpençerini ilk defa duyuyorum onuda içsem fazla olur herhalde ? adaçayı 2-3 bardaktan fazlası iyi değilmiş.birde bu çayları tahmini yumurtlamadan sonrada içiyormusunuz ? ben düşük riski olabilir diye içmiyorum
kızalr selamm...hürremcim selam...kızlar denemekte fayda var derim ...adacayı ile
FSH ımı düşürdüm.....
Kızlar bugün aktardan hayıt tohumu aldım önce bigüzel ezdim sonra demledim ama kokusu bile midemi bulandırıyokafamçokkarıştı içerken boğazımıda yaktı siz nasıl yapıyorsunuz bu çayı nolur yardım edintatlicadiarzu
TÜM BU BİTKİLERE ADET OLMADANMI ADETİN HANGİ DÖNEMİNDE BAŞLANMALI BİLGİLENDİRİRSENİZ SEWİNİRİM
arkadaşlar ya bende kullanmak istiyorm ama tedavi gördüğüm için anca 2 hafta kullana biliyorm hayıt otunu ya bi bilgisi olan varmı hamile kalırsam diye bırakıyorm acaba hamilelikte kullanılıyomu ya bişey olursa diye korkuyorm
selam kzlar nasılsın hürrem nasıl gidiyo canım.bak yeni bişi daha öğrendim bebek için. adaçayı banyosu.yani kayar suya koyup buharına oturmak lazımmış.ve sonra ilişki.bide bunu denesene canımCADIARZU
kızalr selamm...hürremcim selam...kızlar denemekte fayda var derim ...adacayı ile
FSH ımı düşürdüm.....
arkadaşlar eğer çay olarak içemiyorsanız ve midenize dokunuyorsa tohumları iyice çektirin ve bala karıştırarak deneyim ben öyle yaptı daha iyi oldu....
kızlar ögrendiklerimizi burdan paylaşalım. böule dogal yolla hamile kalan arkadaşlarda lütfen bize bilgilerini ve yaptıklarını yazsınlar.artık anack burdaki arkadaşlarla konuşabilşiyorum bu konuları sorulardan bıktım psikolojim çok kötü oldu umudum yitirdim 10 aydır tık yok.düşük olan arkadaşlar bir yönden şanslı yine hamile olabileceklerini biliyorlar enim gibiler onu bilemediğim için daHA ÇOK PANİK VE ÜZÜNTÜDEYİM.BENDE AKTARDAN HAYIT TOHUMU VE ÇİVANPERÇEMİ ALIYIM BARİ.KIZLAR ADAÇAYI GİBİ SICAK SUYUN İÇİNE Mİ KOYACAZ.LÜTFEN BU YOLLARLA HAMİLE KALAN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN.HAMİLE KALMAK İÇİN YAPTIGINIZ VE BAŞARIYA UGRAŞTIGINIZ METODLARI YAZIN.TEŞEKKÜRLER
senağlamasenağlamasenağlamaVe Ben Bugün Yine Adet Oldum.offffffffffffffff Alllllllllllaaahimmmmm.çok üzülüyoruuummmm .
TÜM BU BİTKİLERE ADET OLMADANMI ADETİN HANGİ DÖNEMİNDE BAŞLANMALI BİLGİLENDİRİRSENİZ SEWİNİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?