Hayıt tohumundan yaptığınız çayı içebiliyor musunuz...........

şifa olsun tatlım, bişi sorcam tatlandırıcı demişsin....
yapay tatlandırıcı değil değilmi... yapay tatlandırıcılar bitki çaylarında önerilmiyor.. o yüzden bal yada esmer şeker tercih et tatlım...

balla daha mı iyi oldu elifim... ay çok fena yaa içiemiyom...ama zorluyom kendimi yinede şifa olcak diye...

Ewet canım daha iyi oldu çok rahat yiyebiliyorum.Kahve öğüyücüyle ince çektim karıştırdım tadı çayına göre çok güzel dene istersen tatlım...

canım ya sağol eğer bi zararı yoksa acı falan demem içerim inş bi zararı olmaz araştıracam bakalım canım

dr um bana zararı olmaz içebilirsin dedi.nette sürekli bunu araştırıyorum.kim kullandıysa memnun kalmış canım.a.s.

cnım sen ciddimisin ne güzel ya dr söylediyse içim rahat içerim yani bende şimdi onu araştırıyodum ama bulamadım bişey ya sen hamilemisin şu anda içiyomusun ben adetim bitince başladım e tabi yumurtlama dönemine kadar kullana biliyodum onunda ne etkisi olacak yumurtlama döneminden sonra içmiyorum tabi ondan sonrada adet görüyodum keşke içseydim diyorum sağol canım ya

Ozaman biz bu hayıt tohumunu ayın otuz günü kullanabiliriz öylemi.......Hamile kalınırsa zararı yok....Çok iyi valla:))

valla hamilelik için de çok yararlı deniyor.hormonları düzenlediği için bebeğin düşmesini engelliyormuş bir az olsun.

Bende duymuştum böyle bişey devam edelim ozaman...Verdiğin bilgi için çok saol canım

elifffffffffffff doğru kaynaktan bilgi alabildik sonunda ya canım sağol vala ya bizde elifle korkuyoduk kullanmaya ii oldu elifcim artık 30 gün boyunca kullana biliriz hadi hayırlısı inş hakkımızda hayırlısı olur biran önce kavuşuruz bebeklerimize

ya kızlar ben içemiyorum ya çok acı üstelik midem kalkıyor içim almıyor
zaten bu ot türü şeyleri hiçbir zaman midem kabul etmiyor ne yapabilirim

vala arkadaşım arkadaşların dediği gibi esmer şeker atabilirsin yapacak bişey yok başka ya keşke olsa ama ben şifa bulayımda razıyım acıda olsa içmeye

evet canım valla korkuyodum iyi oldu ben kahve ögütücüyle iyice çekiyorum zaten onu ezmek çok zor oluyo öyle bala karıştırdım bakalım işe yarıycakmı canım...

bunun yanında civanperçemi ve aslanpençesi çayları da çok yararlıymış..
özellikle ebegümeci ve civanperçemi oturma banyoları..
en kısa zamanda onları da yapacağım..

ewet canım onlarıda duymuştum deniycem.Çocuk sahibi olmak için çektiklerimize bak buhara oturmalar tadı iğrenç gelen midemizin kabul etmediği şeyleri zorla yemeler 2 sene önce bunları yapıcağımı söyleseler inanmazdım.
Rabbim o mucizeyi bizlerede müjdelesesenağlama

kızlar bebek için savaş veriyoruz.....
bu savaşta her şey mübah...
devam edelim ....buhardı ,macun du,çaydı....
minik meleklerimiz bizleri bekliyor...
meleklerimize ulaşmak için her şey serbest...
(yakında sitece zehirlencez...)

hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim darısı başımıza artık...

Benimde Hep Duzensiz Adet Zamanim Sanirim Pkos Benimkide Ama Drlar Hicbr Sorun Yok Diyor Deli Oluyorum Ama Bu Ay Hayit Hapini Kullandim Ilk Kez Adet Olacam Sanirim Duzenli Olarak Bosyere Hap Kullaniyormusum Nasil Pisman Oldum Haa Zaten Drlarda Bir Anlam Veremedi Sadece Kilo Ver Dedi Ama Bu Ay Hayit Tohumunu Kullandim Kizlar Dun Adet Gunumdu Ic Camasirim Da Siyaha Yakin Kahverengi Bir Damla Kan Gelmis Goguslerimde Aciyor Ama Bekliyorum Belki Bir Iki Gun Gecer Ama Adetlenecek Gibiyim Insallah Bende Ve Sizlerde Trsena Gibi Hamile Kaliriz Allah In Izniyle Rabbim Hepimize Sifa Versin Allah Bebegini Sana Bagislasin Canim Ne Mutlu Bak Allah Dualarini Kabul Eylemis Gozun Aydin Olsun Darisi Tum Bekleyen Kardeslerimize Ve Bana :)

bende hayıt tohumu alayım diye attara gittiğimde onu ezmektense hazır hayıt suyu var onu alın dedi,hayıtı yüksek ısıya bırakıp suyunu alıyorlarmış,ezme,kaynatma filan yok direk içiliyor.üzerinde de ölçüsü yazıyor.(zaten 1 fincan içilecekmiş.)bir de bal karıştırıp içilebiliyormuş istenirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…