ben de şu an tam hayıt çayımı içiyordumkafamçokkarıştı
çok acı.ama ben bir kaç tatlandırıcı ile birlikte içiyorum.
Tohumlarını ezmeden olduğu gibi kaynattım.
2 çay kaşığı..
adet olduğumdan beri kullanıyorum ve bu gün adetimin 4.günü.
ağrıkesicisiz ,rahat bir adet dönemi geçiriyorum sayesinde
balla daha mı iyi oldu elifim... ay çok fena yaa içiemiyom...ama zorluyom kendimi yinede şifa olcak diye...
Canım topiğin devamını okursan bir arkadaşımız hamileliğindede devam etmiş ve çok rahat bir hamilelelik geçirmiş.Hormon dengesizliği olduğu için kullanmış hayıt tohumunu hamileliğindede bunu dengeleyerek bebeğin ölmesini engelledi dedi.Ama iyice bir araştırmak lazım tabiCADIARZU
Ewet canım daha iyi oldu çok rahat yiyebiliyorum.Kahve öğüyücüyle ince çektim karıştırdım tadı çayına göre çok güzel dene istersen tatlım...
şimdi kocişi aradım eve gelirken esmer şeker al dedim
dr um bana zararı olmaz içebilirsin dedi.nette sürekli bunu araştırıyorum.kim kullandıysa memnun kalmış canım.a.s.
valla hamilelik için de çok yararlı deniyor.hormonları düzenlediği için bebeğin düşmesini engelliyormuş bir az olsun.
balla karışırıp yemeyi dene sen de canıma.s.
elifffffffffffff doğru kaynaktan bilgi alabildik sonunda ya canım sağol vala ya bizde elifle korkuyoduk kullanmaya ii oldu elifcim artık 30 gün boyunca kullana biliriz hadi hayırlısı inş hakkımızda hayırlısı olur biran önce kavuşuruz bebeklerimize
bunun yanında civanperçemi ve aslanpençesi çayları da çok yararlıymış..
özellikle ebegümeci ve civanperçemi oturma banyoları..
en kısa zamanda onları da yapacağım..
hiştttttttttt morali bozmak yok..a.s.
AMİNNNNNNNNNNN
arkadaşlar ben ocak ayında bu hayıt denen bitkiyi bu siteden okumuştum.. vesile bu ya Allah hepinizden razı olsun. 3 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyordu. Adet düzensizliklerim de adet görmeye başladığım günden beri hep vardı.1 ay igünde 3 bardak (1/4 sulandırarak) içtim ve hemen hamile kalmışım. Allahım hayat senden şifasını sen ver bunu da vesile kıl demiştim.Benim duam tuttu inşallah sizinki de tutar.. şu an 3 aylık hamileyim, darısı başınıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?