Hayıt tohumundan yaptığınız çayı içebiliyor musunuz...........

bnde aktara gittim hayı otu yerine suyunu tavsiye etti..bnde aldım ama tadı iğrenççç....sn içebildinmi....

içmesi çok zor boğazımı yaktı bu sabah balla karıştırp yedim o daha kolaymış artık balla yiyeceğim

bendede prolaktin sorunu var o yüzden adet olamıyorum ilaç kullanmadan 25 gündür hayıt suyu içiyorum bgn adetimin 30 günü inş hemen olurum tadı çok acı ve ezilmesi gerekiyomuş tohumunun ama robottan çektim ezilmedi havandada dövdüm işe yaramadı en iyisi aktardan alırken çektirip öyle almak

merhabalar bende aranıza yeni katıldım. 32 yaşındayım ,fsh'ım 55 çıktı,doktor moralimizi çok bozdu ;-((, geçen aksam internette yaptığım araştırmada hayit otunun fsh ı düşürdüğünü öğrendim. Bugün hayit otunu içtim fakat hiç acı değildi,acaba otu yaparken yalnış mı kullandım? Ben 1 su bardağı sıcak suyu demliğe koydum.onun içine 1 tatlı kaşığı hayit otu ve 1 tatlı kşğı ökse otu koydum.15 dk beklettim ve süzerek içtim acı gelmedi ,ben mi eksik yaptım acaba ? Çay gibi mi demlemem gerekirdi?Cevaplarınızı bekliyorum.

aman hanımlar tıkayın burnunuzu, dikin kafaya için, bitince hemen açmayın burnunuzu (5-10 saniye), tadını kokusunu duymazsınız... nazlanmayın bakiyim. :)

Benımde boĞazımı yakıyor ama ardından sakız ÇıĞneyın hemen alıyo yanmayı

bende bir denedim zorladım kendimi ama devam edemedim bıraktım 3 ay devam etmek gerekiyormuş bana çok zor geldi umarım siz başarırsınız

bugün beşinci gün önce çok kötü geldi tadı dayanılmaz ama şimdi alıştım ilginç normal geliyor :uhm:

ewt bende alıştım tadına sanki kola içer gibi içiyorum valla

tohumunu kullanıyorum canım bugün yedinci günüm demliyorum 5 dk ılınınca içiyorum bide içine sallama adaçayıda ekliyorum birlikte 5 dk demleniyo

bir bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı hayıtı koy 5 dk demlensin demlenince hemen süz başka bi bardağa bu kadar cnm

bir bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı hayıtı koy 5 dk demlensin demlenince hemen süz başka bi bardağa bu kadar cnm

iklim valla sana maşallah çogu şeyi biliyorsun ve hemen yapıyorsun ALLAH emegini hiç etmez inşallah ben sadece bal çörekotu tarçın onu kullanıyorum eşim haftaya geliyor hayıtı ve ada çayını o gelince başlayacagım dilerim en kısa zamanda iyi haberlerini alırım birde dua et ben inanıyorum Rabbim veriyor zamanı gelince Allah herkesin duasını kabul eder inşallah hoşçakal.:1hug:

ay canımsın allah razı olsun bi gün vericek elbet umudumuz var napalım canım allah büyük ...bal çörek otu tarçında çok faydalı onu yapsan bile faydasını görürsün inşallah canım arkadaşım benim inşallah seninde haberini alırız inşallahŞeniz

arkadaşlar sizede sorayım ya benim adetlerim çok düzenli ama ağrılarım oluyo..bunun için hayıtı ne zaman kullanmaya başlıcam birde hayıtın zararı olmadığını duydum önlem amacı ile ne kadar süreyle kullanabilirim..başka bi topic de adeti düzenli olanların kullanmalarına gerek yok fln demişler merak ettim ne biliyosanız bu konuda banada aktarırmısınız???

Walla kızlar ben de üç gündür içiyorum bu çayı
Ben bir su bardağı hazır suyu kaynatıyor içine bir çay kaşığı hayıt tohumunu atıp demlemeye bırakıyorum ılınınca da içiyorum
Başta acıydı ama napalım şifa vesilesi olur inşallah
Yalnız ben ezmiyorum acaba yanlış yapıyor muyumdur?
Bir de sabah akşam aç karnıma soğan suyu içmeye başladım.
Bak bu haıyttan daha beter geldi bana ama hiiiiiç gocunmadım
Pko varmış da...Lh yüksek
Adet olunca da bal çörek otu ve tarçın karışımını kullanacağım.
Ne dersiniz hormon patlaması yaşar mıyıııım:))

ya kızlar tam üç ay hayı tohumu yemeye çalıştım.mideme dokundu ama.aktardan çektirip balla karıştırıp yedim.ada çayı civanperçemi içtim. şu an hamileyim. tavsiye ederimmmm

canım sendeki sorun neydi???
bende testesteron yüksekliği var hayıt çok iyi geliyormuş 3 ay kullanmam gerekiyormuş inş işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…