- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bu konu bana hiç yabancı gelmedi9 aylik bebeğim var. Dün sırf eşim söz vermiş diye yemekli misafir aldık. Almaz olaydim. 4 yaşında bir çocuğu var resmen Evimi savaş alanına çevirdi. Girmediği yer dokmedigi dolap kalmadı. Bak canım benim sen şunlara oyna diye önüne oyuncak döktüm Orali olmadı bebeğimin ne kadar eşyası varsa kırıp dökmus. Bezlerini yirtmaya uğraşmis filan. Eşimin aldığı çok değerli bir saatim vardı çekmecelerden onu bulup yere vurup camını kirmis. Annesi hiçbir şekilde uyarmadi. Hiçbir şekilde karışmadi..başımdan gitsin de ne yaparsa yapsın modunda. Allah aşkına siz olsanız napardiniz sinir oldum ya. Hala evi toplamaya çalışıyorum. Yıktı geçti resmen. Ben yapma dedikçe geldi bebeğimin ayağını çekmeye vurmaya sarsmaya filan çalışıyor. Yoruldum annesi hiç Orali değil. Ben bi yandan bebeğimi korumaya bi yandan da onun çocuğu ile uğraşırken oturmuş eşimle kendi eşiyle cay içiyor.
bir daha görüşmezsiniz ama böyle kadınlara sinir oluyorum anneleri çoçukların enerjileri boşalsın evde rahat etsin kafasındalar ben yirmili yaşlarımdayken uzaktan bir akrabanın eşek kadar 12-13 yaşında oğlu makyaj malzemelerimi mahvetmiş cinnet gecirdim öfke patlaması yaşadım resmen ve sürekli annem rahatsız dye hesapta görmeye gelio hemde haftada bazen iki gün öğlen gelip akşam yemeğinden sonra giderlerdi kadını kovdum birdaha bunu getirme demek zorunda kaldım, çoçuğun mutfağa girip yemesi içmesi buzdolabını sürekli karıştırması asla ve asla anneside bir şey demezdi duyduk ki en uzun bunlara sabreden biz olmuşuz kendi kızkardeşi bile evine gelsin istememzmiş ben ve kardeşlerim teyzemizin evnde bile dolaba dokunmazdık çoçuk büyüdü giti aynı utanmaz arlanmaz adamın teki oldu çıktı anne terbiyesi cok önemli9 aylik bebeğim var. Dün sırf eşim söz vermiş diye yemekli misafir aldık. Almaz olaydim. 4 yaşında bir çocuğu var resmen Evimi savaş alanına çevirdi. Girmediği yer dokmedigi dolap kalmadı. Bak canım benim sen şunlara oyna diye önüne oyuncak döktüm Orali olmadı bebeğimin ne kadar eşyası varsa kırıp dökmus. Bezlerini yirtmaya uğraşmis filan. Eşimin aldığı çok değerli bir saatim vardı çekmecelerden onu bulup yere vurup camını kirmis. Annesi hiçbir şekilde uyarmadi. Hiçbir şekilde karışmadi..başımdan gitsin de ne yaparsa yapsın modunda. Allah aşkına siz olsanız napardiniz sinir oldum ya. Hala evi toplamaya çalışıyorum. Yıktı geçti resmen. Ben yapma dedikçe geldi bebeğimin ayağını çekmeye vurmaya sarsmaya filan çalışıyor. Yoruldum annesi hiç Orali değil. Ben bi yandan bebeğimi korumaya bi yandan da onun çocuğu ile uğraşırken oturmuş eşimle kendi eşiyle cay içiyor.
Odanın birini kilitlemistim. Annesine geldi ağladı tepindi anahtarı verin açacam diye. Dağınık dedim o yüzden kilitlediksöylememekle hata etmişsin.odaların kapılarını kilitleseydin keşke.valla ben söylüyorum ya çocuguna bakacak ya da gelmeyecek birdaha.
ay allahım okurken bile sinirlerim bozuldu.Odanın birini kilitlemistim. Annesine geldi ağladı tepindi anahtarı verin açacam diye. Dağınık dedim o yüzden kilitledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?