- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
istediği kadar tepinsin açmam.. annesine de tatlı tatlı allah yardımcınız olsun valla der yürürdüm oradanOdanın birini kilitlemistim. Annesine geldi ağladı tepindi anahtarı verin açacam diye. Dağınık dedim o yüzden kilitledik
9 aylik bebeğim var. Dün sırf eşim söz vermiş diye yemekli misafir aldık. Almaz olaydim. 4 yaşında bir çocuğu var resmen Evimi savaş alanına çevirdi. Girmediği yer dokmedigi dolap kalmadı. Bak canım benim sen şunlara oyna diye önüne oyuncak döktüm Orali olmadı bebeğimin ne kadar eşyası varsa kırıp dökmus. Bezlerini yirtmaya uğraşmis filan. Eşimin aldığı çok değerli bir saatim vardı çekmecelerden onu bulup yere vurup camını kirmis. Annesi hiçbir şekilde uyarmadi. Hiçbir şekilde karışmadi..başımdan gitsin de ne yaparsa yapsın modunda. Allah aşkına siz olsanız napardiniz sinir oldum ya. Hala evi toplamaya çalışıyorum. Yıktı geçti resmen. Ben yapma dedikçe geldi bebeğimin ayağını çekmeye vurmaya sarsmaya filan çalışıyor. Yoruldum annesi hiç Orali değil. Ben bi yandan bebeğimi korumaya bi yandan da onun çocuğu ile uğraşırken oturmuş eşimle kendi eşiyle cay içiyor.
sinir oluyorum oyle rahat insanlara bende tam tersiyim bi yere gitsem kizim yapma kizim elleme diye diye ev sahibi bana kizar birak oynasin rahat ol diye..ne insanlar var nasil rahat ediyorlar sasiyorum ayni senin dedigin gibi azicik kafasini dinlemek istemis ugrassin demistir bide soyke birsey var misafir cocuguna insan fazla ileri gidemiyor oda insani geriyor..banada bir kere arkadasimla oglu gelmisti oglu tv nin ekraninda araba gezdiriyordu ve annesini çıtını cikarmiyordu bende cocuga yapma canim dedim napiyim.neymis ogluna hic kizmiyormusta bilmem neymiste banane evinde istedigin kadar kizma dimi baskasinin evinde azicik duyarli ol9 aylik bebeğim var. Dün sırf eşim söz vermiş diye yemekli misafir aldık. Almaz olaydim. 4 yaşında bir çocuğu var resmen Evimi savaş alanına çevirdi. Girmediği yer dokmedigi dolap kalmadı. Bak canım benim sen şunlara oyna diye önüne oyuncak döktüm Orali olmadı bebeğimin ne kadar eşyası varsa kırıp dökmus. Bezlerini yirtmaya uğraşmis filan. Eşimin aldığı çok değerli bir saatim vardı çekmecelerden onu bulup yere vurup camını kirmis. Annesi hiçbir şekilde uyarmadi. Hiçbir şekilde karışmadi..başımdan gitsin de ne yaparsa yapsın modunda. Allah aşkına siz olsanız napardiniz sinir oldum ya. Hala evi toplamaya çalışıyorum. Yıktı geçti resmen. Ben yapma dedikçe geldi bebeğimin ayağını çekmeye vurmaya sarsmaya filan çalışıyor. Yoruldum annesi hiç Orali değil. Ben bi yandan bebeğimi korumaya bi yandan da onun çocuğu ile uğraşırken oturmuş eşimle kendi eşiyle cay içiyor.
Ne? Ciddenmi öyle tembihliyomuşlar ? Manyakmi bunlar , sebep neymis,Bu konu bana hiç yabancı gelmedibu durumda annesini uyaracaksın çocuklar fazla laftan anlamıyor. zamanında psikoloji hocamız anlatmıştı bazı kadınlar misafirliğe gitmeden önce çocuklarını tembihlermiş kır dök diye. çocuğu etrafı savaş alanına çevirirken görmezden gelen annelerin böyle tembihlediğini düşünür oldum
Aileden biri degilse asla bi daha evimde agirlamam eger akraba filansada kokay kolay ne giderim ne cagririm en nefret ettigim sey insanlarin cocuklarini bu kadar simartmalari cocugun sucu yok annesinin gevsekligi..asla tahammul edemem benimde var iki cocugum biri bi yerde bisey ikram edince gozume bakarlar yemek icin bile cekinirler kadin elinden tutup alacak mudahale edecek korkmasin incisi dokulmez ayyy cok sinirlendim okurken seni dusunemiyorum bile boyle insan gel esin kardesim sinirimide bizmasin uzak olsun esinle konus cagirmasin9 aylik bebeğim var. Dün sırf eşim söz vermiş diye yemekli misafir aldık. Almaz olaydim. 4 yaşında bir çocuğu var resmen Evimi savaş alanına çevirdi. Girmediği yer dokmedigi dolap kalmadı. Bak canım benim sen şunlara oyna diye önüne oyuncak döktüm Orali olmadı bebeğimin ne kadar eşyası varsa kırıp dökmus. Bezlerini yirtmaya uğraşmis filan. Eşimin aldığı çok değerli bir saatim vardı çekmecelerden onu bulup yere vurup camını kirmis. Annesi hiçbir şekilde uyarmadi. Hiçbir şekilde karışmadi..başımdan gitsin de ne yaparsa yapsın modunda. Allah aşkına siz olsanız napardiniz sinir oldum ya. Hala evi toplamaya çalışıyorum. Yıktı geçti resmen. Ben yapma dedikçe geldi bebeğimin ayağını çekmeye vurmaya sarsmaya filan çalışıyor. Yoruldum annesi hiç Orali değil. Ben bi yandan bebeğimi korumaya bi yandan da onun çocuğu ile uğraşırken oturmuş eşimle kendi eşiyle cay içiyor.
Odanin birini kilitlemis cocuk anasina gidip Anahtar diye zirlamis.Cocuk yaramazlik yaparken o an mudehale etmeliydiniz.
Saati kirarken nerdeydiniz?
Odanizi neden kilitlemediniz?
Sonradan sinir olmaktansa ben o an mudehale ederim sahsen uygun bir dille
Saati kirarken yemek servis vs ugrasiyordum veya çay servisi bilemeyecegim.Cocuk yaramazlik yaparken o an mudehale etmeliydiniz.
Saati kirarken nerdeydiniz?
Odanizi neden kilitlemediniz?
Sonradan sinir olmaktansa ben o an mudehale ederim sahsen uygun bir dille
+1Evet sinir bozucu bir durum. Bu yüzden eşinizle görüşün çocuğun ailesiyle konuşsun ve en azından hediye olan saatin değerini versinler.
İnsan biraz çocuğuna dikkat eder.
O kadar yaramazlık yapıp ortalığın altını üstüne getirirken siz veya ailesi neden müdahale etmediniz ki.
Slm 1 yaşinda oğlum var..aynen izinsiz hiç bi şey yapmasin istiyorum nasil başardinizCay icenlere aynen du sekilde bagirirdim. Biriniz gelsin yardim etsin yeter.
Tabi o saatten sonra cay icebilirler miydi bilmiyorum. Saatini alip Annemin onune atsaydin.
Bu arada birini evine gidince izinsiz hicbirsey yapmaz kizim uc yasinda. Egitmemis yavrusunu. Ne demek ya Evi yikmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?