- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Saati kirarken yemek servis vs ugrasiyordum veya çay servisi bilemeyecegim.
Odayı da kilitledim anasina geldi zirladi aç diye.
Böyle geniş anneler var, çok sinir bozucu. Sizde onun evine gidip her yeri dağıtın.9 aylik bebeğim var. Dün sırf eşim söz vermiş diye yemekli misafir aldık. Almaz olaydim. 4 yaşında bir çocuğu var resmen Evimi savaş alanına çevirdi. Girmediği yer dokmedigi dolap kalmadı. Bak canım benim sen şunlara oyna diye önüne oyuncak döktüm Orali olmadı bebeğimin ne kadar eşyası varsa kırıp dökmus. Bezlerini yirtmaya uğraşmis filan. Eşimin aldığı çok değerli bir saatim vardı çekmecelerden onu bulup yere vurup camını kirmis. Annesi hiçbir şekilde uyarmadi. Hiçbir şekilde karışmadi..başımdan gitsin de ne yaparsa yapsın modunda. Allah aşkına siz olsanız napardiniz sinir oldum ya. Hala evi toplamaya çalışıyorum. Yıktı geçti resmen. Ben yapma dedikçe geldi bebeğimin ayağını çekmeye vurmaya sarsmaya filan çalışıyor. Yoruldum annesi hiç Orali değil. Ben bi yandan bebeğimi korumaya bi yandan da onun çocuğu ile uğraşırken oturmuş eşimle kendi eşiyle cay içiyor.
Slm 1 yaşinda oğlum var..aynen izinsiz hiç bi şey yapmasin istiyorum nasil başardiniz
Maaşallah...Bebekliginden beridir konusuruz onunla, oturmaya basladigindan beri uyardik güzelce. Ona dokunma canin yanar, su tehlikeli diye. cok ilgili ve sakin anne babayiz. O da bu sekilde büyüdü, gayet sakin ve dikkatli. Düsmedi, agzina olur olmaz seyleri atmadi. Temizlik malzemelerine, bicaklara, ilaclara kendiliginden dokunmaz. Birsey bulsa bana getirir ilk.
Ikazlara dikkat eder. Ögrettim sadece, konustum gösterdim. Baska yaptigimiz özel birsey olmadi. Misafirlikte zaten insana saygidan yapmaz. Biz ona karsi cok saygiliyiz, baskasinin evinde zaten cekinir, izin almadan odadan odaya bile gezmez. Onay alir öyle. Ama evde tas üstünde tas birakmaz o ayri, yani evde sikmiyorum cocugumu döker sacar ögrensin diye. Ama o terbiyeyi verdigim icin disarda cok memnunum masallahi var.
Bebegin büyüyünce ilk iş iadeyi ziyarete git.9 aylik bebeğim var. Dün sırf eşim söz vermiş diye yemekli misafir aldık. Almaz olaydim. 4 yaşında bir çocuğu var resmen Evimi savaş alanına çevirdi. Girmediği yer dokmedigi dolap kalmadı. Bak canım benim sen şunlara oyna diye önüne oyuncak döktüm Orali olmadı bebeğimin ne kadar eşyası varsa kırıp dökmus. Bezlerini yirtmaya uğraşmis filan. Eşimin aldığı çok değerli bir saatim vardı çekmecelerden onu bulup yere vurup camını kirmis. Annesi hiçbir şekilde uyarmadi. Hiçbir şekilde karışmadi..başımdan gitsin de ne yaparsa yapsın modunda. Allah aşkına siz olsanız napardiniz sinir oldum ya. Hala evi toplamaya çalışıyorum. Yıktı geçti resmen. Ben yapma dedikçe geldi bebeğimin ayağını çekmeye vurmaya sarsmaya filan çalışıyor. Yoruldum annesi hiç Orali değil. Ben bi yandan bebeğimi korumaya bi yandan da onun çocuğu ile uğraşırken oturmuş eşimle kendi eşiyle cay içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?