Hayret biseu ya

Bu tip durumlarda annelerini uyariyorum ben dun gelen misafirin 3 canavar gibi cocuklariyla basa cikamazdim yoksa

Keşke çocuğu azarlasaydin. Biraz sert çıksan annesi sahip çıkardı çocuğuna. Veya annesine laf söyleseydin şimdi üzülmezdin bu kadar. Bu arada şimdi fark ettim. O çocuğun babası da oradaymış. Herşeyi de anneden beklemeyin. Babası da sahip çıkabilirDi çocuğa. Yanı anası oturmuş çay içiyor diyeceğinize anası babası oturmuş çay içiyor demek daha doğru sanki. Veyahut sim hem bebeğinize bakarken hem de veletle uğraşırken eşiniz ne yapıyordu. Muhtemelen gömülmüş yemeklere mideye indiriyordu. Sadece kadın değil o evde ki diğer 2 yetişkin bey de hatalı en az kadın kadar.

Alirim saati kafalarina firlatirim onlarin. Cocuktur yapar ama orali olmayan utanmayan annesi babasi vs varsa yapistirin lafi. Onlar utanmiyor rahatsizlik vermekten, siz de catir catir laf soyleyin. Saatin camini kirma, bebege zarar verme, bebegin esyalarini kırma dökme vs. tahammul edemeyecegim seyler.

Saati kirarken yemek servis vs ugrasiyordum veya çay servisi bilemeyecegim.
Odayı da kilitledim anasina geldi zirladi aç diye.

Annesinde iş olsa, her alana istediği gibi giremeyeceğini öğrenirdi. Yatak odaniz sanirim dogru dusunuyorsam. Ne işi var orda? Pes doğrusu. Oynayacak yer mi kalmamış.

Kimseyi memnun etmek.için kendimi rahatsiz etmem.Direkt soyleseydiniz.Ya da"ev sizin eviniz çayi da sen koyuverin şekerim" filan deseydiniz...Kimse kalkmadiysa kocan,kalkip yardim etseydi.Çok mu.lazimdi bebekli hatuna misafir...Ne çabuk.unutmuş kendi bebekli zamanlarini

Şu rahatlığın onda biri olsaydı bugün arkadaşlarımın yüzünü görürdüm, biraz muhabbet ederdik, sıcak çay içerdim

Böyle geniş anneler var, çok sinir bozucu. Sizde onun evine gidip her yeri dağıtın.

Ayyy sanki benim evime gelmisler gibi gicik oldum. En nefret ettigim insan tiplerinden biriside birinin evine gidince cocugunu ulu orta birakip arkasina bakmayanlar.
Cocugu buyuyene kadar davet etmeyin bidaha olsun bisin.

Slm 1 yaşinda oğlum var..aynen izinsiz hiç bi şey yapmasin istiyorum nasil başardiniz

Bebekliginden beridir konusuruz onunla, oturmaya basladigindan beri uyardik güzelce. Ona dokunma canin yanar, su tehlikeli diye. cok ilgili ve sakin anne babayiz. O da bu sekilde büyüdü, gayet sakin ve dikkatli. Düsmedi, agzina olur olmaz seyleri atmadi. Temizlik malzemelerine, bicaklara, ilaclara kendiliginden dokunmaz. Birsey bulsa bana getirir ilk.
Ikazlara dikkat eder. Ögrettim sadece, konustum gösterdim. Baska yaptigimiz özel birsey olmadi. Misafirlikte zaten insana saygidan yapmaz. Biz ona karsi cok saygiliyiz, baskasinin evinde zaten cekinir, izin almadan odadan odaya bile gezmez. Onay alir öyle. Ama evde tas üstünde tas birakmaz o ayri, yani evde sikmiyorum cocugumu döker sacar ögrensin diye. Ama o terbiyeyi verdigim icin disarda cok memnunum masallahi var.

Maaşallah...

Bebegin büyüyünce ilk iş iadeyi ziyarete git.
Böyle sorumsuz insanlara sinir oluyorum.

İnanın konunuzu okudum aaaa benim de böyle aynı bir arkadaşın kızı var dedim annesi sırf rahat çene çalsın diye kötü çizgi filmler bile açtırıyodu babasına telefondan benim yavrum bile pis pis şeyler izlemek zorunda kaldı yok yani psikolojisi bozulur die korktum eşim bile dedi rüyasına girer çocuğun nasıl şeyler onlar izlemesin wc ye gider şifona basmaz eliniz yıkamaz çıkar bence bu durumlarda anne babaya kızacaksn çocuk çünkü nereye çekerseniz oraya gider iyiyi güzeli öğretmelisiniz benim çocuklarmda var en son kalkmadan misafirlikten eşime derim 10 dakika tutar misin die arkadaşıma da derim lütfen Karışma tüm oyuncakları toplarım yeri nereyse birakrm ki zaten yatak odasına felan hayatta yavrularm girmez bilirler gereken terbiye o konuda verilmistr yedik ictysek hepsinde arkadasma yardım ederim biter öyle geliriz evimize hele ki küçük yavrusu varsa hiç Kıyamam kimseye ve arkadaş misafir diye de kimsenin evini alt üst edemeyiz aksine yardimci oluruz çok haklısınız kızmakla direk iletişimi kesin derim ben yazık sinirler yıprandı değerli eşyalar kırıldı ev talannnnnnnn çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…