Hayretlerdeyim

5cm de 2 parmak ancadir bana pek inandırıcı gelmedi

Gerçek olmasa şimdiye kadar nude atmış, yakınlaşmış, görmüş olurdunuz. Kesinlikle gerçektir. Yol yakından veda edin derim.

Benim serçe parmağım bile 5 cm’den uzun. Yani bir erkeğin bunun şakasını yaptığını sanmıyorum. Ama belli olur aslında dışarıdan dikkatini çekmedi mi? :) Sevgi yeter mi demişsin. Zaten mutlu olamayacağın için sevgi sandığın şey de zamanla yok olacak. Yeni başladıysan kesinlikle bitir.

Bi erkek peşinden koştuğu kadına boyle bır seyi asla söylemez eğer gerçekten öyle olsa. Zaten şakalaşırken söyledi diyorsun tam olarak ne dedi nasıl bir cümle kurdu konuşmayı bilsek daha iyi analiz ederiz şaka mı gerçek mi. Sevgilin olsa hadi bi şeyler yaşamadan önce şok olma diye şakayla karışık söyledi diye düşünülebilir ama adam daha seni etkilemeye çalışırken bunu neden söylesin. Yani bilemedim inşallah şakadır. Soruna gelince de sevgi daha önemli tabii ama sen adamı seviyor musun ki?

Şeyiminde gururu var 5 cm ne ? Parmağım daha uzundur ömür geçmez kusura bakmasınlar

Saçma değil mi benim 15 aylık oğlumun zaten 2 cm hahah

Lyanna yine ben, nasılsın görüşmeyeli jsjdj senin boyut takıntın var mı merak ettim engin tecrübelerinle aydınlat bizi ben çok takıntılıyım ya kajfjdj taktım onyedi de onyedi. Uykularım kaçıyor küçük pipili birini sevicem diye yanlıslıkla

Ahshdh yok benim ya. Yani 5 cm de olmasin tabii, biraz goz doyursun ama genel olarak seks guzelse, tatminkarsa, adamin genel performansi iyiyse cok takmam kafaya. Olayın butunu daha onemli benim icin. 17 cm olup bes dakikada adam zevk alinca bitiyorsa napayim oyle pipiyi ben oyle bir tecrübem de oldu mesela. Tek basina pipiyi gorsen oo sabahlar olmasin dersin, adamla birlesince bir hayrini goremedik

Sjj
djdj peki 5 dkda bitiyor ama 5dkda tekrar canlanıyosa

Sjj

djdj peki 5 dkda bitiyor ama 5dkda tekrar canlanıyosa
Ay taksitle beyaz esya mi aliyorum beşer dakika beşer dakika yapiyoruz gitsin biriktirsin bari 15 dakika yapsin ahshd bes dakika icin donumu indirmem kusura bakmasın. Istisnai durumlar ve sartlar olur, onu haric tutuyorum ama her seferinde oyle bes dakikaysa uc hayirla ugurlarim sori

hahahah ogrencek ablası cıtırdı da biraz bunu da yaptım ya artık sözün bittiği yer

hahahah ogrencek ablası cıtırdı da biraz bunu da yaptım ya artık sözün bittiği yer
Ya bazen adam yorgun olur, hasta olur, ne bileyim birileri gelecektir vakit yoktur ya da uygunsuz bir yerdedir, o zaman evet bes dakikada Beşiktaş olur. Her zaman uzun olmasını beklemek olmaz zaten ama ortalamaya bakinca da belli bir sure olmasi lazim bence.
Buyukluk ayri mevzu. O konuda adamin elinden gelen bir sey yok, eger bu konuda ciddi eksigi varsa da baska sekillerde telafi etmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…