Doğuma Hazırlık hayrına bebek yatagı-arabası-oto koltugu-mama ısıtıcısı-telsiz veriyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

manti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
260
2
96
İzmir
merhaba arkadaslar,

hepinize hayırlı saglikli hamilelikler ve bebekler diliyorum. bir avazda doğurun inşallah, allah yüzünüze gülsün.

ben de hiç ama hiç kullanılmamış bebek yatağı (iki tane), bebek arabası ve oto koltuğu, philips marka bebek telsizi ve philips marka mama ısıtıcısı var.
bunları ihtiyaç sahiplerine vermek istiyorum. ben izmirde yaşıyorum. burada elden vermek isterim cunku yataklar falan buyuk ve ağır. ancak çantası var ona sığıyor. bunlar hem oyun parkı olabilen hem de yatak gibi kullanılan alt değiştirme parçası da olan yataklardan. kargo parası vs çok tutar diye tahmin ediyorum ama ben seve seve kargoya da veririm. yanlız kargo ücreti ödemek istemiyorum bir tek.

zamanında alındı, hiç kullanmadım. dolabımda bekledi epeyce, açıp bile bakmadım.
ben alacak durumu olmayan ve kullanacak ailelere vermek isterim. insan seçmek istemem. satmasını ben de bilirim. ama satmakla uğraşmak istemiyorum, hayır yapmak istiyorum. herkesin vicdanı var. kullanan bir dua etsin yeter. güle güle kullansın, ben helal ediyorum.

sevgiler,

çok güzel bir hayırlı bir yapıyorsun ,başkası olsa parayla satardı.çünkü çok maliyetli ürünler

ne kadar güzel bişey düşünmüşsün canım ya tebrik ederim
işte biz izmirliler =))

umarım gerçekten ihtiyacı olan biri çıkar

.......................................................................

Son düzenleme:
Duyarlılığından dolayı sagol allah razı olsun eminim ki ihtiyaç sahibi birçok arkadaş vardır.inşallah endoğru adrese gider.:)

çok sağolun kızlar... allah hepinizin dualarını kabul etsin yüzüünüze gülsün. sağlık hayırlı bebeklerini kucağınıza alın sevdiklerinizle büyütmeyi allah nasip etsin.

Canım tebrik ederim çok güzel düşünmüşsün. Ama buradan ihtiyaç sahiplerine ulaştırman zor olur çünkü muhtemelen bilgisayar kullanmayan çalışmayan kişiler de olabilir bunlar. Bence mesajını okuyan herkes çevresini geçirsin aklından yani mahalleden tanıdığı olabiir mesela.İnşallah en doğru kişiye ulaşır

cok dogru soyledin. ben de dusundum internete giremeyen o kadar cok yardıma ihtiyaci olan var ki. onlara nasil ulasirim bilemedim. tup bebek bolumunde ilac ihtiyaci olan arkadaslar da yaziyor mesela. varsan baksan kimi icin cok para olmayabilir o ilaclar ama ihtiyaci olan oluyor. sağlam paralar veriyoruz tedaviler icin. oradan dusundum belki borc harc icinde tup bebek yaptirip bebek bekleyen olabilir. tup bebek bolumunde yaziyordum ben de. orada da yazabilirdim de gebe kalinca insan kendini ativeriyor oradan dogruuu bu topiklere. bana olmadi maalesef de. neyse işte meramımı anlatayım dedim. kendimi dogru anlatayım istedim. sevgiler yolluyorum.

Son düzenleme:
eğer henüz kimseye vermediyseniz eşyaları ben talip olmak istiyorum. bursa da yaşıyorum fakat bu eşyalara ihtiyacımız olacak o yüzden kargo ücreti ödemek sorun olmaz diye düşünüyorum

Merhabalar konunuzu gördüm ve hemen mesaj yazmak istedim ben kocaeli darıcada yasıyorum ben talibim esyalara eşim 3 aydır işsiz ve gercekten ben bunları nasıl alacm diye düsünüyordum. Suanda 22 haftalık hamileytim umarım bana geri dönüş yaparsınız.

canım tebrik ederim bu zamanda senin gibi düşünen pek az bulunur
Allah gönlüne göre versin herşeyi....

gerçekten maliyetli ürünler bu mübarek aylarda ne güzel böyle düşünmek...enazından bir bebeğin duasını almak

ama ben bu konuyu gördüğüme çok sevindim ne kadar güzel bi düşünce cok sukur boyle dusuncelı ınsanlar da var dunyada ...

merhaba konu sahibi arkadasım,
her gün konuya cevap yazmıssındır diye bir ümitle bakıyorum ama yok.
Sanırım eşyaları bir baskasına verdin
böyleyse bile cevap yazmalısın da bir ümit diye bekliyorum cünkü

bende katılıyorum insanları heveslendirip sonrada sesiz kalmak hiç hoş değil

merhaba arkadaslar
ben esyalari dagittim. hem annemin buldugu ihitiyac sahibi bir aileye hemde buradan isini vermek istemedigim bir arkadasa gonderdim. uzun zamandir kk ya giremedim bunun sebebi beni derinden üzen kahreden bir olay. konuyu acip kacmisim gibi düşünen arkadaşlara şimdi özelden mesaj atıcam ne olduğuna dair. insanlari değerlendirirken biraz daha dikkatli olmak lazım. bazen göründüğü gibi olmuyor hiçbirşey.
yazan destek olan herkese cok teşekkür ederim. yardımcı olamadiğim arkadaşlardan özür dilerim.
sevgiler

kusura bakma özelden msj yazamıyorum ben çok üzüldüm inanın söyleyecek söz bulamıyorum Allahtan size sabır abinize rahmet diliyorum mekanı cennet olsun. bölye bi dönemde bencilik edip sizi yargıladığımız için özür dilerim. şuan bende 5 buçuk aylık hamileyim üzüntünüzü tahmin edemem evet ama bütün dualarım sizinle Allah acılarınızı azaltsın umudunuzu kaybetmeyin lütfen

selam koko
olsun hiç önemli değil. rabbimden dilerim ki bebek sahibi olmak isteyen herkese Allah kolaylıklarla bebekler versin, hamiş olanlara sağlık sıhhat versin, bebeklerini sağsalim kucaklarına almayı ve sevdikleriyle beraber büyütmek nasip etsin...
bu zamanlar birbirimizle kucaklaşıp sarılmak zamanı...
her işte bir hayır vardır. boylelikle birbirimizden haberdar olduk.
duaların için çok teşekkür ederim. rabbim kabul etsin.

konu sahibi arkadasım özelden bende cevap atamadım 100 msjım olmadıgı için.
Allah rahmet eylesin sabırlar versin.Kusura bakma sabırsızlandık bizde hak verirsin sende inşallah bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…