- Konu Sahibi sarisaclihuzun
-
merhabalar;
Sahiplendircek kimse bulanamadığın da hayvan barınağına kedi bırakmak ne kadar doğru , şartları nasıl kötü mü arkadaşlar. hani sokağa bırakmaktan daha iyidir herhalde, kafeslere koyup hiç dışarı çıkarılmıyor mu hayvanlar, bilgisi olan varsa yardım lütfen!:18:
merhabalar;
Sahiplendircek kimse bulanamadığın da hayvan barınağına kedi bırakmak ne kadar doğru , şartları nasıl kötü mü arkadaşlar. hani sokağa bırakmaktan daha iyidir herhalde, kafeslere koyup hiç dışarı çıkarılmıyor mu hayvanlar, bilgisi olan varsa yardım lütfen!:18:
merhabalar;
neden terkediyorsun onumerhabalar;
merhabalar;
ben pek sanmıyorum ama umarım gerçekten seven ve bakabilen alırkediler zaten barınakta şuanburada ki barınak alıyormuş. 1 sene önce komşumuzun bahçesinde bir kedi 2 tane yavru doğurdu odunlukta , anneleri ortadan kayboldu sonra öldü büyük ihtimal yavruları bagırmaya başladı açlıktan, zar zor ailemi ikna ettim aldım eve besledim ama büyüdüler kocaman oldular , hem ailem hem komsuların sesi çıkmaya başladı , o kadar ilan verdim ama sahiplendircek kimseyi bulamadım, babam da benden habersiz sabah erkenden kedileri barınağa bırakmış çok ağladım hala ağlıyorum , napıyorlar kafesler mi şartlar nasıl diye , barınak sahibi bu kediler güzelmiş beyaz , buraya çok kişi geliyor sahiplenirler demiş inşallah sahiplenen çıkar .
ben pek sanmıyorum ama umarım gerçekten seven ve bakabilen alır
sinir oluyorum böyle durumlarda
kendi iradesi ile kaçsalar içim yanmazda işte göz göre göre kötü oluyor
Hayvan barınağına kesinlikle bırakmamanı öneririm.
ya okadar kötümü hiç gitmedim eziyet etmezler inşallah.
O kadar kotu.3 gun aglayacagınıza bı gıdıp bakın.Su an belkı sag bıle degıller.Adım atacak kadar alanı olmayan kafeslere tıkılıyorlar.Su yemek yok onlerınde az kaka yapsınlar dıye hayatta kalacak kadar verıyorlar doyacak kadar degıl.Anne sokak kedısı ıse genlerınde özgürlük var onların daha zor kafeste kalmaları yasamazlar.Erkeklerde neden vıcdan yok anlamadım.Allah onlara merhametı ve vıcdanı nıye esırgemıs?Evdekı de bahcedekı kedılerı kovuyor yemek su kaplarını atıyor neyse benım sorunuma gecmeyelım.
Babanızı ıkna etsenız gerı alıp yavaş yavaş dısardakı hayatı öğrenseler baslarının caresıne bakmayı öğrenseler en doğrusu Kedıler ozgur olmak ıster sokaktakı hayat hıc kolay degıl ama kafes müebbet hapis
Kanser tedavısı gordugu halde emeklı maaşıyla 13 kedı ıkı kopek bakıyor bı tanıdığım 3 odalı evınde.Emeklı maaşıyla.Kedılerın 3'u spastık kendı yemegını yıyemıyor,bırı kör.hepsı de sokakta zor durumdan bulunup kurtarılmış kedıler yanı kımse keyfıne kedı bakalım dıye almıyor.Merhamet ınsanlara bunu yaptıran.
Ooofff en hassas olduğum konulardan biri hayvanlardıremin olun barınaklar sokaklardan daha beter sakın vermeyin ... Baksanız olmaz mı niye veriyorsunuz yazık hayvanlara ya birde eğlence olsun diye alıp sonradan bakamayınca sokağa atanlarada sinir oluyorummmm bakamayacaksalar neden alırlar ... ( sözüm meclisten dışarı )
Kedinin sokakta olmasinin kotu tarafi ne? Zaten ortalik kopekten kediden gecilmiyor. Her kosse baasinda bees kopek biktik
bende hassasım . ben bakarım ömrüm boyunca sorun degil malesef ki aileme batıyo birde komşulara neymiş çocukları hasta olurmuş kedilere elliyorlarmış ya bir sürü laf söz , bence de ömür boyu bakamayacak olanlar almasınlar ben keyfi almadım ailem istemiyordu bliyordum açlıktan ölücekler di yavruydular mecbur aldım büyüyünce kediler sorun oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?