• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayvan sahiplenme?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
toy poodle cinsi köpekleri biliyorsunuzdur belki evde bakabileceğim köpekleri araştırırken bu köpek ilgimi çekti ve nereden sahiplenebilirim diye araştırmaya başladım. ama şok geçirdim sahiplenmek tabi ki imkansız bildiğin satın almak zorundasın. nereyle iletişime geçsem verdikleri fiyatlar ile şok oldum. çok uçuk fiyatlardan söz ediyorlar yirmi bini bulan fiyatlardan söz ediyorum. aklım almıyor benim köpeğim doğursa ve yavrularım olsa satmaya kıyamam ki. iyi bir yuva bulmak isterim sadece tabi ki kabullendim sahiplenemeyeceğimi. evde bakabileceğim büyümeyen ırklardan barınaklarda bulabilir miyim sizce bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Tabii ki bulabilirsiniz barınaklar parayla alınıp sonra hevesleri bitince terk edilen canlara dolu. O yüzden barınaklara sürekli iletişim halinde kalırsanız illa gönlünüze değecek bir canla karsilacagınızı düşünüyorum. Zaten en güzeli o yavruları kurtarıp onlara mutlu bir hayat sağlayabilmek değil mi 😍😍😍

Ben kesinlikle satın alınmasına karşıyım ha insan satmissiniz ha hayvan ikisinde aynı şey bence sonuçta o da bir can ve her şeyi hissediyorlar. Sizde bakıp ömürlük yuva olacağınızı düşünüyorsanız lütfen barınaklardan sahiplenin🥰🥰

toy poodle cinsi köpekleri biliyorsunuzdur belki evde bakabileceğim köpekleri araştırırken bu köpek ilgimi çekti ve nereden sahiplenebilirim diye araştırmaya başladım. ama şok geçirdim sahiplenmek tabi ki imkansız bildiğin satın almak zorundasın. nereyle iletişime geçsem verdikleri fiyatlar ile şok oldum. çok uçuk fiyatlardan söz ediyorlar yirmi bini bulan fiyatlardan söz ediyorum. aklım almıyor benim köpeğim doğursa ve yavrularım olsa satmaya kıyamam ki. iyi bir yuva bulmak isterim sadece tabi ki kabullendim sahiplenemeyeceğimi. evde bakabileceğim büyümeyen ırklardan barınaklarda bulabilir miyim sizce bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ben sokaktan yavru kedi aldım anneleri ölmüş. Evde hiçte sevmem yapamam gibime gelirdi. Ama şimdi evin neşesi resmen. Yalnız köpek zor kedinin ağız kokusunu filan veteriner hallediyor mamayla filan ama. Köpek zor biz kangal bakmıştık bahçede mahalle koktu. Çokta anlamam ama yazmak istedim.

Barınaklardan bulabilirsiniz ya da face, insta gibi sosyal medya mecralarında ücretsiz sahiplendirme sayfaları oluyor buralara bakabilirsiniz.
Bence de satılmak için üretilmemeli hayvancıklar. Sonra yine alan kişi de ticarete dönüştürüp ev ortamında üretip satabiliyor.
Biz evimizde sokak kedisi besliyoruz yavrusu olunca zar zor sahiplendirdik aslında çok kızıyorum bu sözde hayvan severlere, hayvanın cinsine göre muamele yapıyorlar. Van kedisi besliyorsanız size yavruları olunca bi tane verir misiniz diye önden sipariş verirler, sokak kedisinin mini mini yavrularına burun kıvırırlar. Neyse zaten bir kere doğumdan sonra kısırlaştırıp iyi bakacağını bildiğim kişilere sahiplendirdim. Nasıl ki insanlar hayvan seçiyor ben de insan seçiyorum, ne iş yapıyor nerede yaşıyor evli mi bekar mı bunları soruyorum tanımadığım biriyse. Ben şu mamaları veriyorum siz de bunlardan alın en aşağı diye konuşuyorum.

bende kedi almayi düsünüyordum. Benim sevdigim cinsi su anda 500 euro dan yukari satiyorlar. Daha cok 650 euro. Hatta 900/1000 euro olabilir renkine göre. Bu kadar para vermek bana dogru gelmiyor. Onun icin barinaktan almayi planliyorum ilerde. Hem bu hayvan pazarina firsat vermis olmam. Bence sizde ordan bakinin

Daha geçen üstüste iki haber çıktı; bu cins köpekleri üretmek için kafeslere kapatıp ses tellerini kesiyorlar. Bu sektöre verdiğiniz her kuruş sizi de o katillerin suç ortağı yapar. Vebal altına girmeyin arkadaşım. Barınaklarda her türden cins var. Ayrıca barınağ gidince belki de başka cins bir köpekle öyle bir ilk görüşte aşk yaşayacaksınız ki poodle filan gözünüz görmeyecek belli mi olur. İnsanı sevmekten farkı yok nasıl aşık olacağınız kişiyi sipariş etmiyoruz beraber yaşayacağımız hayvanı da biraz tesadüflere bırakmak lazım

bende kedi almayi düsünüyordum. Benim sevdigim cinsi su anda 500 euro dan yukari satiyorlar. Daha cok 650 euro. Hatta 900/1000 euro olabilir renkine göre. Bu kadar para vermek bana dogru gelmiyor. Onun icin barinaktan almayi planliyorum ilerde. Hem bu hayvan pazarina firsat vermis olmam. Bence sizde ordan bakinin
ben ücretsiz sahiplendirebilirim size yuva ilanları açıyorum sosyal sayfalarımda hayvan satışına şiddetle karşıyım bende

Back
X