hayvanlara tahammulu olmayan insanlardan nefret ediyorum

kusu kaptıysa kediyi kovalasın yok ama ne hayvan sever goruyomusun kusu öldürmesin diye kediyi öldüresiye dovmus ..adamdaki hırsa bak ya pislikler

canım benim cok mutlu oldum gercekten böyle duyarlı güzel kalpli insanlar görmek negüzel.insallah birdaha hic bir sorun yasamassın bu konuyla ilgili kimseyle.minnoslarında herzaman cok sağlıklı olurlar insallah zaten seninle karsılastıkları icin cok da sanslılar:):)

Hayvanları sevmeyen insanları hiç sevmez. Ben de hayvanlara karşı duyarsız olanlara tahammül edemiyorum.
cok duyarsızlar ya sokakda bakıyorum kopek yanından gecen insana oyle bir bakıyorki hani yemekde vermesin sadece basını oksasın istiyor ama yok merhamet denen duygu bu ulkede cok az cok

Bizim site pek ılımlı bu konuda ama iki üç yaşlı teyze varki beni deli ediyorlar bunlara mama veriyosunuz da yok efendim işiyolar ortalığa! Dedim sen suyu içince napıyosun? Icerdemi biriktiriyosun?Terbiyesizzz diye bagiriyo elinde bastonu. ...dedim teyze bağırmak yok boşuna bağırma....ben bunları beslicem sende iteklemiceksin sonra bahçe görevlisine söylemiş zehir ver diye adamcagiz bize söyledi bahcede onun yuruyemedigi bi yere aldık mama kapılarını gidip te zehir falan koyması die neyseki cogunluktayiz....
Heryer hayvan dolsun bunlar gibi insanlar olucana çok daha mükemmel olurdu dünya

tesekkur ederim canım:) aynen bende mutlu oluyorum hayvan seven bakan insanlara daha yakın hissediyorum kendimi

cok duyarsızlar ya sokakda bakıyorum kopek yanından gecen insana oyle bir bakıyorki hani yemekde vermesin sadece basını oksasın istiyor ama yok merhamet denen duygu bu ulkede cok az cok
Kendi cinsine bile merhamet etmeyen bir tür haline geldik biz. Çok yazık...

Bırak başını okşamayı, sevecen bir bakış atsalar bile şükretmemiz lazım..

Bu ülkede insani duygulara yer yok maalesef.

Kapı önüne değil de daha müsait bir yere mama koysanız?
Ben kedi manyağı bir insanım, yıllarca kedimle yaşadım. Kedim vefat etti. Şimdi evde kedim yok ama sitenin bahçesinde bir kedi var yağışlı soğuk havalarda eve alıp misafir ederim, dışarda gördüğüm kedilere de yiyecek su veririm.
Memleketimizde babamın evi 1. kat ve kedilere mama su vs. konulduğu için kediler ayrılmıyor hiç.
İnanın kokudan rahatsız oluyorum gittiğimde...kaç kere uyardık yok, konulabilecek müsait yerler de var ama ısrarla kapı önüne konuluyor. Kediler apartmana çıkıp giriyor bazen içerde kaldıklarından apartmanın içine yapıyorlar koku oluyor...
Bir de bu taraftan bakın

ya bunların işi gucu huzursuzluk boyle yaslılara nefret duyuyorum sevmiyorum saygı hakedene gosterilir yaslı falan dinlemiyorum hic umrumda degiller ne yaslılarda var gecenlerde karsılastım dede kedileri toplamıs yemek veriyodu bide gel kız diye kedileri cagrıyodu yanına sirin tonton bi dedeydi digerleri nursuz:))

Nasıl sinirleniyorum, nasıl sinirleniyorum, okudukça resmen beynimdeki sinirler geriliyor. Bir de yaşlılar bunu yapıyorlar ya! Yok gerçekten sevmiyorum insanları, hayvana saygısı olmayan hiç bir insanı sevmiyorum. Kalmış şurada az bir ömrün, bari onda da af dileyerek geçir zamanını! Allah'ından bulsunlar, o hayvanları zehirlemeye çalışanlar da, zehirleyenlerde.. Ya bizim evde kedimiz var, kuru mamadan başka mama yemez, ki ucuz bi mama da yemiyor hanımefendi maaşallah aylığı bizden daha kabarık:) kapı da da baktığımız pisicikler var biz kıyamayıp onlara da o mamadan veriyoruz, aman güçlü olsunlar, soğukta aç kalmasınlar diye. Yani çok mu zor bir kap yemek koymak ya çok mu zor? Bu ülkede insanlar kenine müslümanlar, ama sorsan hepsi müslümanlar!

ya ne demek zehir ver ya ağzı yok dili yok ne ister. yaslı bir kadının kediyle köpekle ne alıp veremediği olur da zehirlemeyi düsünebilir pislik bir insanmıs zehiri kendi yutsun seytan adi mahlukat iğrenc yaratık

tam kapının onunde degil zaten balkonun altında apartmanın yan tarafında kalıyor..koku falan hic olmuyor yani apartmanda kimse sikayetci olmadı zaten devamlı apartmanın icinde degiller cok soguklarda..yan apartman yuva yapmıs kendi kedilerine genel olarak kimse rahatsızlık duymuyorda işte bazen cıkıyor birileri

Anneannem çok korkar hayvanlardan
Bikere eziyet ettiğini çekil kenara dediğine şahit olmadım
Bizim evimizde hep oldu kedisi köpeği Tavşanı faresi...v.s.. bikere bile laf etmedi ben korkuyorum elleyemiyorum desede benim yavaştan kafalarını oksadigini görmüşlugum var.. :) esimin babaannesi de evimizdeki kediye laf ederdi bi gece yatiya kaldiginda ayaklarının üstüne yatmış Ayy sıcacık oldum sırnaştı sevdi beni bana bunu verin diye tutturmustu :) bide bu yasadiklarimizi dusununce bu kadar merhametsiz nasıl olabiliyorlar anlamiyorum bu kötülüğü yapan hangi yaşta olursa olsun saygıyı haketmiyodur. .

valla ben de dısarda baktığım köpeklere evimdeki köpeğimin mamasından yedirmeye calısıyorum ama malum coğu zaman gücüm yetmiyor maddi anlamda bes köpekler sitede baktıklarım gücüm yetmedikce ekmekle sosisle vs yemek uydurmaya calısıyorum ne olur bir ekmek de getirip verseler bana kızım bunu da ver deseler artan yemeklerini atmasalar getirseler kapı kapı gezdim köpekleri ilk bulduğımda anne köpek ve 4 yavrusu anlattm herkese sitede artan yemeklerinizi atmayn ekmekleri falan bana getirin yemek yapıyorum yavru köpeklere diye oturduğum sitede gelir düzeyi olarak baya yüksek bir site(benim dısımda)inanır mısınız bir allahın kulu da bir ekmek bir kap yemek getirmedi birkac kisi dısında.kapılarında 500 binlik arabalar ama insanlık yok ya nolur bir kilo mama alıp getirseniz ya hadi onu yapmıyosun okadar kapı kapı dolastm ama kimse oralı olmadı artan yemekler aynen çöpe hala ya ben de ciddi anlamda sevmiyorum hatta nefret ediyorum hayvan sevmeyen insanlardan,insan bile değiller cünkü gözümde

Biz de arada verebiliyoruz işte, genelde tavuk suyuna tirit ya da evdeki artan yemeklerden veriyoruz. Vallahi karşı evden tavuklar bile bizim bahçedeler, kızıyoruz ama inanın bişey demiyoruz yani hayvan sonuçta tavuk ne anlar kışttan:) Yani dünya hepimizin dünyası sadece insanlar yaşamıyorlar, keşke herkes bu bilinçle yaşıyor ve eğitiliyor olsa.. Benim şansıma bulunduğum yerde hayvan seven insanlar çok, sinirlerim çok fazla yıpranmıyor ama okudukça ya da tvden izledikçe moralim bozuluyor. O zengin insanlar çöpe attıkları etleri, kemikleri, ekmekleri apartman görevlilerine bile verseler eminim o görevliler uygun bir yere bırakırlardı..

tam da bahsettiğimz gibi bir sitede oturuyorum iğrenc zengin insanlar dolu.iste sözde hayvan seviyorlar hepsi nasıl zengin ama bir allahın kulundan yardm göremiyoruz apartman görevlisine de söyledim o da tek tek söyledi artan yemekleri ayırıp bana verirseniz sitedeki x kisine götüreceğim hayvanlar icin diye bu yardımı isterken de cok ümitliyim zenginler ya hani sanıyorum yardmcı olurlar ohoo yasadı köpekler diyorum ama sonuc hüsran sitede birkac kisi dısında bir kişi de yardm etmedi işleri gücleri gösteris hava ama insan değiller iste hicbir yardm göremedim ama üzülmüyorum artık sikayetci olup attırmadıklarına sükrediyorum bu da benim icin büyük bisey.

Boşverin siz elinizden geldiği kadarını yapın, düşünmeyin bunları ve zarar vermedikleri için dua edin. Bunu yapmanızdan rahatsız da olabilirlerdi. Hep derim aman zararı olmasın da yararı dokunmasa da olur diye. Siz ve sizin gibiler orada o canlara yeter:)

cok tesekkür ederim tebrik ederim sizi bukadar duyarlı olduğınz icin hersey gönlünüzce olsun:)kedicikleriniz hep sağlıklı hep mutlu olsun:)

Zehir ver mi? artık iyice zıvanadan çıktılar.Bence biraz korkutun.Uydurma bir avukat adıyla hayvanların başına birsey geldiğinde mesuliyetin onda olduğunu falan belirten bir yazı yazın.Altına da Haytap tarzı imza atın.Zaten yaşlılar korkar böyle şeylerden.Evet hiç hoş değil ama yapmak gerekiyor bazen

Üzülmeyin.Sizin gücünüz yeter.Kuru mama olmasa bile onların karnı doyuyor ya.Ucuz yollu makarna ile et bulyonu karıstırabilirsiniz.Veya süt ile bayat ekmekleri karıstırabilirsiniz.Ben genel olarak mahalle kasabı ve fırınla anlastım.Kasap işine yaramayan kısımları kemik vs. ücretsiz sekilde alıyorum.Fırında sekili bozuk olan bayatlamış ekmekleri askıda ekmek kısmına koyuyor bende oradan alıyorum.Sizde bu şekilde birsey yapabilirsiniz.Maalesef bu devirde kimsenin kimseye faydası yok.Bari zararları olmasın.İnanın onlar yerken izlemenin iç huzuru hiçbirşeyde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…