Allah konu sahibesinden razı olsun.. hemen belediyeye suluk için talepte bulundum ve olası bir durum için gerekli numaraları kaydettim..
Eki Görüntüle 469967
Eki Görüntüle 469968
şurayı okuyan bir Allah ın kulu yok. onun kaşı bunun gözü, benim karnım, görümcemin gıcıklığı, televizyondaki a dizisi vs gibi konular olunca topicleri okuyan okuyana. mübarek ramazan ayında bari biraz olsun duyarlı olun.. diğer konuları okumayın demiyorum ama bunu da okuyun. burda da paylaşım yapın. saçımı ne renge boyatmalıyım diye fikir paylaşımında bulundugunuz saatlerin birkaç dakikasını buraya ayırarak bir can kurtaracaksınız belki de.
Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur Bu linkin altındaki imza kampanyasına katılarak sesimizi duyurabiliriz... İmzalar tc numarasıyla atıldığı için gerçek birer imza niteliğinde...
Şanlıurfa – Akçakale karayolunda motosikletli gencin zincirle bağladıkları bir köpeği peşlerinden koşturduklarını ve köpeğin ayaklarının kanlar içinde kalmış olduğunu gören aynı güzergâhta seyir halinde olan oto sürücüleri isyan etti..
mikerinos ben bu resmi gördüm var ya nasıl içim yandı ve bunu yapanların yaşları 30-35 civarında..bu resmi çeken de gördü bunu..uyardı mı acaba? bu gülen yüzler neyin eğlencesinde orda köpeğin ayakları sıcaktan kanamış,parçalanmışken ..cahilsiniz oğlum cahilsiniz,eğitimsizsiniz,bi işe yaramazsınız umarım denk gelir de okursunuz bu yazıyı..5 para etmezsiniz!!!!!!!!!!
Allah konu sahibesinden razı olsun.. hemen belediyeye suluk için talepte bulundum ve olası bir durum için gerekli numaraları kaydettim..
Eki Görüntüle 469967
Eki Görüntüle 469968
bir de şöyle bir yemlik yapılabilir..
Eki Görüntüle 469969
Bu tahta kaşıklar ne kadar çok işe yarıyor görüyorsunuz değil mi. :) Boş bir pet şişeyi resimdeki gibi iki ayrı yerden delip tahta kaşıklarımızı geçiriyoruz. Daha sonra çocuklarla birlikte pet şişemize kuş yemlerini dolduruyoruz. Kağıttan basit bir huni yaparsak dökmeden doldurabiliriz. Son olarakta şişemizi bahçemizde uygun bir yere asıyoruz ve kuşlara afiyet bal şeker olsun diyoruz. :)
Bu arada ufak bir uyarı, kaşıklar için deldiğimiz deliklerin arka tarafındakiler kaşık sapı kalınlığında uç tarafındaki delikler ise daha geniş. Kuş gelip gagaladığında ufak ufak dökülecek kadar. alıntıdır
Eki Görüntüle 469970
Evet konu sahibinin duyarlılığı için ben de teşekkür ediyorum... Ben de belediyeye dilekçe verdim... Ve kendimce bahçeye su koyuyorum...
mikerinos ben bu resmi gördüm var ya nasıl içim yandı ve bunu yapanların yaşları 30-35 civarında..bu resmi çeken de gördü bunu..uyardı mı acaba? bu gülen yüzler neyin eğlencesinde orda köpeğin ayakları sıcaktan kanamış,parçalanmışken ..cahilsiniz oğlum cahilsiniz,eğitimsizsiniz,bi işe yaramazsınız umarım denk gelir de okursunuz bu yazıyı..5 para etmezsiniz!!!!!!!!!!
arkadaşlar sizin sayenizde bir anlam kazanıyor buradaki paylaşımlar..siz olmasanız ben yazar yazar dururum..ben sadece burda bahsediyorum,siz duyarlılık gösterip katkıda bulunuyorsunuz,harekete geçiyorsunuz..Allah hepinizden razı olsun..
İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu
Hayvanlar için kaygılanıyorsanız, yanınızda daima yapışan post it ve kalem olsun. Her an bir yere, bir kişiye not bırakmanız, uyarıda bulunmanız gerekebilir. Küçük detaylar büyük farklar yaratır. Basit ama önemli.
Eki Görüntüle 470131
adeletine yandığım dünyada en mağdur önce hayvanlar, sonra engellier,çocuklar ve kadınlar.....
tarlada köyde vb. yerlerde tecavüze uğrayan hergün dayak yiyen bir çok at,eşek,köpek,kedi vardır...
aynı şeklide şehirlerde...
Allah bildiği gibi yapsın bunu yapan insanları
evimde 3 köpeğim var canımdır. asla kıyamam. şimdi hamileyim Allah nasip ederse bir oğlum olucak. onunda hayvanları severek koruyarak büyümesini istiyorum. köpeklerim evimin için de YAŞIYOR NE BİR KISITLAMA YAPTIM. NE DE EVDEN GÖNDERİCEM. BAZI HAMİLELERDEN DUYUYORUM BAHÇEDE Kİ KÖPEĞİ BİLE GÖNDERİYORLAR!
bir köpeğin düzenini değiştirmek yerinden yurdundan etmek bile hayati şiddettir bence. onlar bizlere öyle alışıyor öyle güveniyor ki. ama biz insanlar insanlığımızı yapıp güvenlerini boşa çıkarıyoruz.
ilk resimlerinizi hızlıca geçtim bir çok yazınızında hepsini okumadım. 10 senedir köpek besliyorum. o kadar üzüldüm o kadar yoruldum ki bunların gördüğü şiddette haksızlığa... içim kaldırmıyor artık. Allah herkese yaşattığını yaşatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?