• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır mıyım ?

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar
Uzun bir aradan sonra yine ben .
Tatil , işe başlama falan derken kafamı kaşıyacak vaktim olmadığı gibi çok şükür at deve bir problemim de yoktu . Uğramadım buralara .
Ta ki bu geceye kadar .

Bilen , ilgilenen arkadaşlarım çoğunlukta ben ciddi bir ayrılık sonrası travma yaşadım . haftalar aylarca kendime gelemedim . Hiç olmaz sandım biri , hayat bitti sandım bitmemiş.
Biri çıktı karşıma yıllar önce tanıdığım biri . Neredeyse 8-9 senedir hiç yüzyüze görüşmemiş , hiç konuşmamıştık .
Her şey İnstagramdan fotoğraflarımı beğenmesiyle başladı . Öncelerde dikkatimi çekmedi ama sonradan sonraya DM atmaya falan başladı . İyi bir matematik öğretmeni arıyorduk kardeşime aklıma sen geldin bahanesiyle numaramı aldı . Başlangıçta kardeşi için konuşmaya başladık sonra genel muhabbetlere girdik .
Aklım o kadar ötekindeydi ki dünyanın ENNN adamı da olsa karşımda dönüp bakabilecek durumda değildim .
Derken biz bugün görüştük bi 5 saat kadar birlikteydik .Önce başbaşa oturduk sonra yakınlarda bi yerde benim en yakın arkadaşlarım oturuyordu onların yanına gittik . Onlarla sohbet etti ortak nokta bulmaya falan çalıştı güzeldi yani .
Geçmişte çok hızlı yaşamış bir adam . Baya varlıklı . Bizde Allaha şükür iyiyiz ama o kadar değil onunki benim çenemi yorar . Ha bana karşı en ufak bir fiziksel teması olmadı . Hayatımda biri olduğu anda her şeyi silerim vs dedi . Aklı başında bir adam . Ama dediğim gibi maddi yönden beni tereddüte düşürüyor .
Bir de çok takıyor her şeye . Eve beni o bıraktı . Hep gittiğim yoldan değil daha uzun yoldan gittik .Israrla inatla oranın daha kısa olduğunu idda etti . Gerildik yolda biraz . Eve bıraktıktan sonra mesaj attı gerildim biraz kusura bakma falan diye . Sıkıntı değil dedim geçiştirdim .

Biraz da eskisini düşündüm . O olsaydı keşke dedim . Kokusunu özlemişim . Onu özlemişim farkettim bunu .
Artısıyla eksisiyle yeni bir ilişkiye hazır mıyım bilmiyorum .
Hazır olup olmadığımı nasıl anlarım onu da bilmiyorum .
Sizce nasıl anlaşılır ?

artık onu dusunme bence
bunlada hazır hıssettıgın anda basla
suan hazır degılsın kıyaslamalarla karsılastırmalarla beynını yoruyosun
foto begenıp bı anda ılıskıye gecmek hızlı bı surec zaman ver kendıne ona
arkadas kalın bı sure oyle tanı
uzun zamandır gormemıssın huyunu suyunu ıyce ogren cunku bu sefer ogrenme amacın farklı
ona da tanıman gerektıgını acele etmemen gerketıgını soyle
ama dıgerını tamamen bıtır ıcınde
bu arada cıvı cıvıyı soker
kımse leyla ıle mecnun askı yasamıyo unutulur yeter k ıste

Cok yakın bi durumu ben de yaşadım. Baktım yeni tanistigim insanın yanındayken dahi onları kiyasliyorum, kestim görüşmeyi. Bana göre kiyas varsa aradaki çok basit bi duygudur, ufak bi hoşlantı olabilir belki adı. Kişiden kişiye değişir ama, beni ilişkide ileriye götüren ilk başta hissettiğimdir. Çünkü zaten yeterince mantıklı bi kadınım, ilerde mantığım ayrıl, bitir derken dur diyen bi heyecanım sevgim olmalı, ben böyleyim. Sen nasılsın, zamanla daha çok bağlanabilir misin? Bir de, geçmişi karışık olup da ilişkim olduğunda kendimi sadece ona adapte ederim tarzı konuşan insanlar etrafta inan ki çok fazla ve bence pek güven vermeyen tipler. Tabi ki beş parmagin besi de bir değil ama benim gozlemledigim böyle, belirtmek istedim. Güzel şeyler yaşa, bunu yürekten isterim şahsım adına çünkü yoruldun sen, hissettim ben bunu sadece okuduklarımdan. Ama doğru kişiyle olsun bu, bir kez daha yıpranmayacak kadar çok değer ver kendine. Hakkında hayırlısı olsun

Zaten eskiden arkadasmissiniz simdide bu sekilde gorusuyorsunuz yanlis anlmadiysam.bence olucagi varsa bi bakmissiniz olmus...su yolu uzatma sebebi belkide szinle daha fazla vakit gecirmek icin olabilir diye dusundum.benim eski erkek arkadasim hep oyle yapardi..o geldi aklima okurken...bence eskiyi unutun ve sans verin..hazirsiniz bence..;) maddiyat falan bosverin bunlari..5saat gecirmissiniz..sıkılmadan gecmisse o zaman bu bile arti durumdur bence ;)

artık onu dusunme bence
bunlada hazır hıssettıgın anda basla
suan hazır degılsın kıyaslamalarla karsılastırmalarla beynını yoruyosun
foto begenıp bı anda ılıskıye gecmek hızlı bı surec zaman ver kendıne ona
arkadas kalın bı sure oyle tanı
uzun zamandır gormemıssın huyunu suyunu ıyce ogren cunku bu sefer ogrenme amacın farklı
ona da tanıman gerektıgını acele etmemen gerketıgını soyle
ama dıgerını tamamen bıtır ıcınde
bu arada cıvı cıvıyı soker
kımse leyla ıle mecnun askı yasamıyo unutulur yeter k ıste

Süreç yavaş ilerlesin istiyorum bende zaten dediğin gibi .
En az 4 5 kere yüzyüze görmem test etmem gerekiyor .
Tavırları , oturup kalkması , kocaman insanım artık çocuk eğitemem ki .
Diğerini olabildiğince sildim sanıyordum .
Üzerini örtmüşüm sanırım sadece . Saklandığı yerden hortlayıverdi bir anda

Merhaba kızlar
Tatil , işe başlama falan derken kafamı kaşıyacak vaktim olmadığı gibi çok şükür at deve bir problemim de yoktu . Uğramadım buralara .
Ta ki bu geceye kadar .

Bilen , ilgilenen arkadaşlarım çoğunlukta ben ciddi bir ayrılık sonrası travma yaşadım . haftalar aylarca kendime gelemedim . Hiç olmaz sandım biri , hayat bitti sandım bitmemiş.
Biri çıktı karşıma yıllar önce tanıdığım biri . Neredeyse 8-9 senedir hiç yüzyüze görüşmemiş , hiç konuşmamıştık .
Her şey İnstagramdan fotoğraflarımı beğenmesiyle başladı . Öncelerde dikkatimi çekmedi ama sonradan sonraya DM atmaya falan başladı . İyi bir matematik öğretmeni arıyorduk kardeşime aklıma sen geldin bahanesiyle numaramı aldı . Başlangıçta kardeşi için konuşmaya başladık sonra genel muhabbetlere girdik .
Aklım o kadar ötekindeydi ki dünyanın ENNN adamı da olsa karşımda dönüp bakabilecek durumda değildim .
Derken biz bugün görüştük bi 5 saat kadar birlikteydik .Önce başbaşa oturduk sonra yakınlarda bi yerde benim en yakın arkadaşlarım oturuyordu onların yanına gittik . Onlarla sohbet etti ortak nokta bulmaya falan çalıştı güzeldi yani .
Geçmişte çok hızlı yaşamış bir adam . Baya varlıklı . Bizde Allaha şükür iyiyiz ama o kadar değil onunki benim çenemi yorar . Ha bana karşı en ufak bir fiziksel teması olmadı . Hayatımda biri olduğu anda her şeyi silerim vs dedi . Aklı başında bir adam . Ama dediğim gibi maddi yönden beni tereddüte düşürüyor .
Bir de çok takıyor her şeye . Eve beni o bıraktı . Hep gittiğim yoldan değil daha uzun yoldan gittik .Israrla inatla oranın daha kısa olduğunu idda etti . Gerildik yolda biraz . Eve bıraktıktan sonra mesaj attı gerildim biraz kusura bakma falan diye . Sıkıntı değil dedim geçiştirdim .

Biraz da eskisini düşündüm . O olsaydı keşke dedim . Kokusunu özlemişim . Onu özlemişim farkettim bunu .
Sizce nasıl anlaşılır ?
eskiyi unut kardeşim ama yenisine hazır olmadığın her halinden belli...,fakat birde şunu düşün birilerine şans vermezsen hazır olup olmadığını nerden bileceksin..

Cok yakın bi durumu ben de yaşadım. Baktım yeni tanistigim insanın yanındayken dahi onları kiyasliyorum, kestim görüşmeyi. Bana göre kiyas varsa aradaki çok basit bi duygudur, ufak bi hoşlantı olabilir belki adı. Kişiden kişiye değişir ama, beni ilişkide ileriye götüren ilk başta hissettiğimdir. Çünkü zaten yeterince mantıklı bi kadınım, ilerde mantığım ayrıl, bitir derken dur diyen bi heyecanım sevgim olmalı, ben böyleyim. Sen nasılsın, zamanla daha çok bağlanabilir misin? Bir de, geçmişi karışık olup da ilişkim olduğunda kendimi sadece ona adapte ederim tarzı konuşan insanlar etrafta inan ki çok fazla ve bence pek güven vermeyen tipler. Tabi ki beş parmagin besi de bir değil ama benim gozlemledigim böyle, belirtmek istedim. Güzel şeyler yaşa, bunu yürekten isterim şahsım adına çünkü yoruldun sen, hissettim ben bunu sadece okuduklarımdan. Ama doğru kişiyle olsun bu, bir kez daha yıpranmayacak kadar çok değer ver kendine. Hakkında hayırlısı olsun

Gerçekten çok çok yoruldum dediğin gibi .
Basit bir duygu sadece etkilendim ama o kadar . Yol konusunda bile o kadar basit meseleden bu kadar gerilmesi kafamı çok kurcaladı ve beni bir anda soğuttu açıkcası . Sonradan kusura bakma demesi benim için çok önemli de değil . İlk kez buluştuk çünkü daha .
Zamanla bağlanabilir miyim ? İşte onu kestiremiyorum bende . Çok yoğun çalışıyorum zaten günde 8 saat derse giriyorum o hengamede bir de bu kaprislerle uğraşamam sanırım diye düşünüyorum .
Geçmişi karanlık evet e tabi adapte ederim diyecek bu aşamada . Yok ben çok hıyarım seni aldatırım falan demez ki bende dediğin gibi güvenmem o sözüne .
İnşallah artık güzel şeyler beklesin beni .
Bir kırık gençlik hikayesine daha takatim yok :(

Zaten eskiden arkadasmissiniz simdide bu sekilde gorusuyorsunuz yanlis anlmadiysam.bence olucagi varsa bi bakmissiniz olmus...su yolu uzatma sebebi belkide szinle daha fazla vakit gecirmek icin olabilir diye dusundum.benim eski erkek arkadasim hep oyle yapardi..o geldi aklima okurken...bence eskiyi unutun ve sans verin..hazirsiniz bence..:KK66: maddiyat falan bosverin bunlari..5saat gecirmissiniz..sıkılmadan gecmisse o zaman bu bile arti durumdur bence :KK66:

Evet eskiden arkadaştık ama samimiyetimiz yoktu .
Fiziksel anlamda dikkatini çektim ben onun başlangıçta
Yok yol konusunda en iyi yol bildiğim yolculardan . İkna edemedim daha kısa olduğunu o yolun . Kanıtlasan da ikna olmam benim yolum en doğru falan dedi . Enteresan bir şekilde egoları var . Bende egosu yüksek biriyim . 1 ipte 2 cambaz oynamaz kendini yontması lazım .
Hiç sıkılmadık evet hatta kendi de defalarca söyledi çok güzeldi gece diye .
Ama işte artık mükemmeli arayınca ne yapsa kulp takıyorum:)

eskiyi unut kardeşim ama yenisine hazır olmadığın her halinden belli...,fakat birde şunu düşün birilerine şans vermezsen hazır olup olmadığını nerden bileceksin..

Ben unuttum sanmıştım ama üstü kapanmış sadece hortladı ilk fırsatta ...
Tekrar üzülmek , yıpranmaktan çok çok korkuyorum

Ben eskisinin etkisinden ciktiniz mi, yeni biri olsa mi durumundan ziyade aranizdaki elektrige takildim.

Yani sizi yipratmis bir gonul meselesi olmadi varsayalim, bu adam ayaklarinizi yerden keser miydi?

Oncekinin sonrasi olmasini bir kenara birakin, ilk olsa dur suna bir bakayim, frekansimiz tuttu der miydiniz?

Ben anlattiginiz kadariyla sizin yerinize koydum kendimi, sevimsiz buldum adami.

Ama tabii ki sizin hisleriniz onemli.

Ve bence hislerinizi eskisinin etkisinden kurtulmaya degil bu adami basli basina degerlendirseniz hayatiniza dahil etmek icin yanip tutusur muydunuz kismina yoneltmek yerinde olur.

Gerçekten çok çok yoruldum dediğin gibi .
Basit bir duygu sadece etkilendim ama o kadar . Yol konusunda bile o kadar basit meseleden bu kadar gerilmesi kafamı çok kurcaladı ve beni bir anda soğuttu açıkcası . Sonradan kusura bakma demesi benim için çok önemli de değil . İlk kez buluştuk çünkü daha .
Zamanla bağlanabilir miyim ? İşte onu kestiremiyorum bende . Çok yoğun çalışıyorum zaten günde 8 saat derse giriyorum o hengamede bir de bu kaprislerle uğraşamam sanırım diye düşünüyorum .
Geçmişi karanlık evet e tabi adapte ederim diyecek bu aşamada . Yok ben çok hıyarım seni aldatırım falan demez ki bende dediğin gibi güvenmem o sözüne .
İnşallah artık güzel şeyler beklesin beni .
Bir kırık gençlik hikayesine daha takatim yok :KK43:

Evet eskiden arkadaştık ama samimiyetimiz yoktu .
Fiziksel anlamda dikkatini çektim ben onun başlangıçta
Yok yol konusunda en iyi yol bildiğim yolculardan . İkna edemedim daha kısa olduğunu o yolun . Kanıtlasan da ikna olmam benim yolum en doğru falan dedi . Enteresan bir şekilde egoları var . Bende egosu yüksek biriyim . 1 ipte 2 cambaz oynamaz kendini yontması lazım .
Hiç sıkılmadık evet hatta kendi de defalarca söyledi çok güzeldi gece diye .
Ama işte artık mükemmeli arayınca ne yapsa kulp takıyorum:)
Mukemmel insan yok be canim..eger oluru varsa icinde bence her an herseye hazirdir insan..yeterki istesin...1-2kez daha olc tart bence oluru varsa gecmisi sil...ve yeni bi baslangica hazirlan derim ;)

Ben eskisinin etkisinden ciktiniz mi, yeni biri olsa mi durumundan ziyade aranizdaki elektrige takildim.

Yani sizi yipratmis bir gonul meselesi olmadi varsayalim, bu adam ayaklarinizi yerden keser miydi?

Oncekinin sonrasi olmasini bir kenara birakin, ilk olsa dur suna bir bakayim, frekansimiz tuttu der miydiniz?

Ben anlattiginiz kadariyla sizin yerinize koydum kendimi, sevimsiz buldum adami.

Ve bence hislerinizi eskisinin etkisinden kurtulmaya degil bu adami basli basina degerlendirseniz hayatiniza dahil etmek icin yanip tutusur muydunuz kismina yoneltmek yerinde olur.

Son arabadaki aptalca inatlaşma olmasaydı evet bende etkilenmiştim ama dediğiniz gibi illa da hayatımda olsun diye çıldırır mıydım ? Onu bilemiyorum bende .
Çiviyi çiviye söktürmek yersiz onu biliyorum ama sanırım şu anda bu yoğunlukta kimsenin kaprisleriyle uğraşacak halimde yok .
Kusura bakma gergindim ben demesi güzel ama ilk buluşmada 3 kez dikkat etmeliydi bu kadar aptalca bir sebepten gerilecekse ilerde daha sıkıntılı durumlarda nasıl tepki verir bilmiyorum .

Haklısın . Baktım adam da pozitif yönde ilerliyor sonraki buluşmalarda bugünkü gibi eşeklik etmiyor o zaman yeni bir sayfaya hazırlanırım bende .
Egolarımı bir kenara koyabilirsem tabi..

Son arabadaki aptalca inatlaşma olmasaydı evet bende etkilenmiştim ama dediğiniz gibi illa da hayatımda olsun diye çıldırır mıydım ? Onu bilemiyorum bende .
Çiviyi çiviye söktürmek yersiz onu biliyorum ama sanırım şu anda bu yoğunlukta kimsenin kaprisleriyle uğraşacak halimde yok .
Kusura bakma gergindim ben demesi güzel ama ilk buluşmada 3 kez dikkat etmeliydi bu kadar aptalca bir sebepten geri

Merhaba kızlar
Ta ki bu geceye kadar .

Sizce nasıl anlaşılır ?

her "yeni" "eski"yi düşündürür.. bi kıyas muhakkak olur.. ama "o olsaydı keşke" biraz farklı.. onunla yaşamak istediklerini başkası ile doldurmak acı olur.. zaman geçer yeni sevgilinle mutlu sanarsın kendini birgün özne ile yüklem uyuşmuyor bunu anlarsın.. bence acele etme.. madem iyi biri hoş biri arkadaş olun önce.. zamana yay.. gerçek birşeyler varsa o da böyle ister zaten..
basit bir inatlaşmadır hemen fikir yürütülmez çok tanımıyorsun ama "inatçı" insanlar çok zordur.. eşimi 14 senedir tanıyorum herşey değişti bir inadı aynı:) iş yerinde ailesinde bile meşhurdur inadı.. ama iyi insandır merhametlidir bir şekil idare ediyorum ama çok zor.. o kısma da dikkat et tanıma aşamasında..
sevgiler..

Tabiki gorusup vakit gecirmedikce yeni bi ilişkiye hazir misin, ilerde ondan etkilenir misin belli olmaz
Ama simdi bu adam da deneme tahtasi değil dimi şahsen bana yapılsa cok ağrima giderdi
Zaten siz daha ilk bulusmadan kiyaslamaya basladiginiza gore fikrimce hazir falan degilsiniz

Back
X