Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Neler yapiyorsunuz kizlar?
Ben crossfit i ne kadar ozledigimi fark ettim.
Salona yazilmistim, diyetisyen/coach dan spor ve yemek listeleri almistim.
Fakta sporundan cok skldigim icin ilk ay guzel yaptim sonra saldim.
Bosuna para saymissim.
Crossfit e versem daha iyiydi
Bu ay haftada 3 derse gidiyorum. Guzel olan ise sadece kadinlar icin.
Bu ay ki uyelik bitince devam ettirmeyi dusunuyorum

Bayram koşturması canım oradan oraya geçtik çok yoğundu. Egzersiz yürüyüş yapamadım hiç.
Crossfit iyiymiş sana da iyi gelmiş keyifli sporlar canım
2 günlük bitmiş oldu 🏋‍

iyi akşamlar bal kızlar

Sabaha yağsız susamsız simit biraz omlet biraz zeytin

Öğlen bir kaç çatal makarna

Akşam bir kase soslu pilav salata adım 4.6 K

Hava hala kötü ben kılımı kıpırdatamıyorum tatil dönüşü yorgunlugu ya da bunalım sanırım

Eklentiler

• IMG_5604.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 9
Ben simdi yuruyuse cikacagim. Saat 22 e geliyor ama gunes batmadi daha
Arrietty_ İskandinav ülkelerinden birinde yaşıyordunuz;değil mi canım? Nasıl, güzel mi oralar? Eminim doğası çoook güzeldir. Finlandiyalı mektup arkadaşlarım vardı ortaokuldayken, çok hoşuma giderdi onların paylaşımları. Ne güzeldi. Birbirimize hediye stickerlar, kurutulmuş çiçekten kitap ayıraçları vs hediye ederdik, mektuplarımızı güzel bir yazı ile özenerek yazar ve renkli kalemlerle süslerdik.

Gunun ozeti

Klassisk pazar kahvaltisi
Biraz fazla kacirdim

Aksam
Tavuk kanadi
Kimchi
Nohut
Pilav

Spor
1 saat crossfit (saati gec calistirdim )
1 saat yuruyuse
Su 1,5L

Chocolita

Eklentiler

• IMG_20250608_225855.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20250608_195631.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 4
Evet canim
Güzel,baska yerde yasayamam dogasini seviyorum,yesillik cok. Türkiyenin dogasi kadar güzel olmasada güzel. Sehir disina cikmak gerekmiyor temiz hava icin.
Ne güzel aniymis. Irtibatiniz koptu mu?

İyi geceler hanımlar

Sabah
Haşlanmış yumurta 1 adet bir kare peynir 1 kare helva 2 dilim ekmek
Ara öğün
Dondurma
Akşam
Bir avuç haşlanmış et 5 tane sarma 1 kase mercimek çorbası

Şu miktarı 1lt
Adım 4k

Chocolita

Bugün çok hareket edemedim. Yarın cezamın 2. Sini yapacağım

Evet canim
Güzel,baska yerde yasayamam dogasini seviyorum,yesillik cok. Türkiyenin dogasi kadar güzel olmasada güzel. Sehir disina cikmak gerekmiyor temiz hava icin.
Ne güzel aniymis. Irtibatiniz koptu mu?
Finlandiyalı arkadaşlarla irtibatımız koptu maalesef. Ben ortaokuldayken internet kullanımı yoktu o senelerde, belki internet olsaydı ne güzel devam ederdi.
5 yıl süren ilkokul eğitimi bitince, yine sınavla Anadolu lisesine giriliyordu ve hazırlık sınıfında 1 yıl İngilizce öğreniyorduk.
Finlandiyalı,Avustralyalı mektup arkadaşlarım vardı o dönem. Suomi, Finlandiya merkezli bir İngilizce mektup arkadaşlığı uygulaması idi.
Arrietty_ Ne güzel, doğanın güzelliği benim için de yaşanılacak yeri vazgeçilmez kılan bir özellik.

Son düzenleme:
Evet internet olsa ozamanlar kesin baglantiniz kopmazdi.
Ya evet. Hani secenek cok. Bugun cocuklari alip göl etrafinda yuruyuse cikmayi dusunuyorum. Eve 2 km uzakda. Göl diyince ufak bir yer degil. Foto atayim yuruyusumuzden insallah

Evet internet olsa ozamanlar kesin baglantiniz kopmazdi.
Ya evet. Hani secenek cok. Bugun cocuklari alip göl etrafinda yuruyuse cikmayi dusunuyorum. Eve 2 km uzakda. Göl diyince ufak bir yer degil. Foto atayim yuruyusumuzden insallah
Ay çok sevinirim gölün fotoğrafını paylaşırsan, iyi yürüyüşler Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…