Sabah nerden buluyorsun bu enerjiyi.Sabah yürüyüşü yapıldı
Sabah yürüyüşü ayrıca iyi geliyor gerçekten. Önceden miraç küçüktü okul yok tabi, 7 gibi çıkardım. Kış zamanı hava hala karanlık olurdu. Eşim işe gitmeden dönmüş olurdum. Çok zinde başlıyorsun güneSabah nerden buluyorsun bu enerjiyi.
Ben erken kalkarim. En gec 6 da. Yinede yapamam. Sadece dersim varsa zorlarim kendini
GünaydınGünaydın
GÜnün geri kalanında çok güzel enerji veriyor sabah yürüyüşleriSabah nerden buluyorsun bu enerjiyi.
Ben erken kalkarim. En gec 6 da. Yinede yapamam. Sadece dersim varsa zorlarim kendini
5de kalksam esim ise forneden yururum. Due bakalim bu hafta oni hedefleyimGÜnün geri kalanında çok güzel enerji veriyor sabah yürüyüşleribirde artık alışkanlık olmus canım üniversite iş sonra çalış cocuklar derken
Oh oh otofajiye girmek uzeresin. Cok iyi vallaHenüz ögün yapmadım biraz toksin atımı olsun çünkü zerre açlık hissim yok açıkmadanda yemeyi sevmiyorum
Allahim ya.5de kalksam esim ise forneden yururum. Due bakalim bu hafta oni hedefleyim
Mi bileklikle ilgili bilgim yok canım ama kalori göstergesi yok mu?Merhabalar Arkadaşlar,
Sizlere birşey soracağım. Mi Band 6 akıllı bileklik kullanan var mı?
Mi band 6 bilekliğimi denizde takmaya başladım, dün egzersiz olarak yüzme seçip ölçeyim dedim; ama "havuzda yüzme seçeneği var ve 25 m/50 m arasında seçim yaptırıyor.
Egzersiz olarak "havuzda yüzme" yi seçtim;bu seçenek ama denizde yüzünce ölçüyor mu? Benimki hiçbir ölçüm yapmadı, sadece süre ilerledi. Dolayısıyla verileri göremedim.
Bayramın son günü, yani bugün 30 dak. yüzdüm. Benim dizler sakat ya, yüzme alternatif olarak en iyi spor oldu.
Sabah kahvaltı yaptım. Öğlen acıkmayayım diye özellikle 2 haşlanmış yumurta yedim. İşe yaradı, şu ana kadar öğleden sonra zararlı birşey yemedim. Ice tea içiyorum, kalori değerlerine baktım, şeftalilisi 66kcal, karpuzlusu 111kcal imiş.
Olsun canım sen çok iyi gidiyorsun, bayramdan sonra dikkat edersin.İyi akşamlarr
Bugün halama gitmemle menüm kaydıakşam yemeğinde bir şey yemedim bu arada. Ne olduysa çay arasında oldu. Bütün bayram ikramlıkları mevcuttu
Toplamda 1600 kalori almışım gösteriyor. Ama tabi bana yol su olarak geri dönecek bunlar. Yarın çok hafif tutarsam çarşambaya kadar ödemini atarım. Bakalım neler olacak
Benimki 5 olanından, egzersiz programını ben de anlamadım ama önemli olan yapmak. Yüzmek inanılmaz kalori yaktırıyor, önemli olan o. Yemene de dikkat edersen çok iyi olur.Merhabalar Arkadaşlar,
Sizlere birşey soracağım. Mi Band 6 akıllı bileklik kullanan var mı?
Mi band 6 bilekliğimi denizde takmaya başladım, dün egzersiz olarak yüzme seçip ölçeyim dedim; ama "havuzda yüzme seçeneği var ve 25 m/50 m arasında seçim yaptırıyor.
Egzersiz olarak "havuzda yüzme" yi seçtim;bu seçenek ama denizde yüzünce ölçüyor mu? Benimki hiçbir ölçüm yapmadı, sadece süre ilerledi. Dolayısıyla verileri göremedim.
Bayramın son günü, yani bugün 30 dak. yüzdüm. Benim dizler sakat ya, yüzme alternatif olarak en iyi spor oldu.
Sabah kahvaltı yaptım. Öğlen acıkmayayım diye özellikle 2 haşlanmış yumurta yedim. İşe yaradı, şu ana kadar öğleden sonra zararlı birşey yemedim. Ice tea içiyorum, kalori değerlerine baktım, şeftalilisi 66kcal, karpuzlusu 111kcal imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?