Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sabah nerden buluyorsun bu enerjiyi.
Ben erken kalkarim. En gec 6 da. Yinede yapamam. Sadece dersim varsa zorlarim kendini
Sabah yürüyüşü ayrıca iyi geliyor gerçekten. Önceden miraç küçüktü okul yok tabi, 7 gibi çıkardım. Kış zamanı hava hala karanlık olurdu. Eşim işe gitmeden dönmüş olurdum. Çok zinde başlıyorsun güne

Sabah nerden buluyorsun bu enerjiyi.
Ben erken kalkarim. En gec 6 da. Yinede yapamam. Sadece dersim varsa zorlarim kendini
GÜnün geri kalanında çok güzel enerji veriyor sabah yürüyüşleri birde artık alışkanlık olmus canım üniversite iş sonra çalış cocuklar derken

Merhabalar Arkadaşlar,
Sizlere birşey soracağım. Mi Band 6 akıllı bileklik kullanan var mı?
Mi band 6 bilekliğimi denizde takmaya başladım, dün egzersiz olarak yüzme seçip ölçeyim dedim; ama "havuzda yüzme seçeneği var ve 25 m/50 m arasında seçim yaptırıyor.
Egzersiz olarak "havuzda yüzme" yi seçtim;bu seçenek ama denizde yüzünce ölçüyor mu? Benimki hiçbir ölçüm yapmadı, sadece süre ilerledi. Dolayısıyla verileri göremedim.
Bayramın son günü, yani bugün 30 dak. yüzdüm. Benim dizler sakat ya, yüzme alternatif olarak en iyi spor oldu.
Sabah kahvaltı yaptım. Öğlen acıkmayayım diye özellikle 2 haşlanmış yumurta yedim. İşe yaradı, şu ana kadar öğleden sonra zararlı birşey yemedim. Ice tea içiyorum, kalori değerlerine baktım, şeftalilisi 66kcal, karpuzlusu 111kcal imiş.

26. Saate girecegim ögün yapmadım böyle devam bakalım Chocolita
2 türk kahvesi 2 soda 1 yeşil çay ve 3 litre civarı su içtim

Eklentiler

• 1000098671.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000098649.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 9
Sabah haslanmis yumurta peynir
Öğlen pikniğe gittik ızgara sonrası bir şey yemedim

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-09-22-05-28-051_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 12
İyi geceler hanımlar

Sabah haşlanmış yumurta bir tane peynir 5-6 tane zeytin biraz ekmek kavurması

Ara öğün
Zehir gibi fitre kahve
Akşam
4-5 kaşık makarna salata

Şu miktarı 1lt
Adım 6k

Chocolita

Bugün cezamı bitirdim çok şükür yarında yapacağım ama sonraki gün ne olur bilemiyorum

Eklentiler

• 1000032549.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 13
Mi bileklikle ilgili bilgim yok canım ama kalori göstergesi yok mu?

İyi akşamlarr
Bugün halama gitmemle menüm kaydı akşam yemeğinde bir şey yemedim bu arada. Ne olduysa çay arasında oldu. Bütün bayram ikramlıkları mevcuttu
Toplamda 1600 kalori almışım gösteriyor. Ama tabi bana yol su olarak geri dönecek bunlar. Yarın çok hafif tutarsam çarşambaya kadar ödemini atarım. Bakalım neler olacak

Olsun canım sen çok iyi gidiyorsun, bayramdan sonra dikkat edersin.

Benimki 5 olanından, egzersiz programını ben de anlamadım ama önemli olan yapmak. Yüzmek inanılmaz kalori yaktırıyor, önemli olan o. Yemene de dikkat edersen çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…