İnşallah ödemdir ödem kolay atılıyorDur daha yeni başladın. Tartı korkutmasın seni. Eğer görürsen gördüğünün çoğu ödem olacak. Benim heyecan dediğimde + beklediğim durumda son gün bugün bir hamle yaptım, ne olacak onun merakı
Ayyy humısmaaaEki Görüntüle 3607737 gecen hafta 84 25 tim yüksek olur diye bekledim iyiymiş yüzdem 1.997 olarak buldum umarım doğrudur
-0.688
Valla bende çok sevindimAyyy humısmaaaçok sevindim vallahi
Ay Sabah cektim atmayi unuttum
Geçen hafta geç atım tartıyı kabul edilmedi aaa şimdi hatırladım
Kız ben bu mesajı görmemişim ya. Like atmamışım çünkü listeye de geçmemişim. Senin aldığın Yüzde doğrudur. Buna göre alıcaz yüzdeyi. Tartı geç gelirse uyarı gelir ama tartı geçerlidir
Sende + bekliyordun benim gibi. O yüzden insan extra bir seviniyorValla bende çok sevindim
HuMIsma Buna göre geçen hafta adım atman gerekiyormuş. Adım egzersiz görüntüsü var mı?
Bende özellikle etiket yapmamışım görmediğim için ama yapmasak da biliriz kilo alınca ceza egzersizi yaparız
Ben çok yürüyorum valla ama ispatlıyamiyorum kendime bi saat alıcam galiba telefon her an yanımda olmuyorHuMIsma Buna göre geçen hafta adım atman gerekiyormuş. Adım egzersiz görüntüsü var mı?
Bende özellikle etiket yapmamışım görmediğim için ama yapmasak da biliriz kilo alınca ceza egzersizi yaparız
Ben kesin almışım gibi geliyor du yemin çok sevindim herkesin emeğine ayağına sağlıkSende + bekliyordun benim gibi. O yüzden insan extra bir seviniyorher hafta aynı sevinçleri yaşayalım inşallah
labellevie hele senn sana da ayrıca sevindim
Geçen haftayı hiç olmamış sayıyorumKız ben bu mesajı görmemişim ya. Like atmamışım çünkü listeye de geçmemişim. Senin aldığın Yüzde doğrudur. Buna göre alıcaz yüzdeyi. Tartı geç gelirse uyarı gelir ama tartı geçerlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?