Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hayırlı geceler
Menüm sabah
Menemen yeşillik bir dilim mercimek ekmeği

Öğlen 4 kaşık yoğurt 1 kaşık protein tozu 10 çiğ badem

Hastane dönüşte çok acıktım 17:00 gibi sade türk kahvesi biraz kuruyemiş

18:20 gibi taze fasulye 4 kaşık makarna salata

Güveç kasesinde bol malzemeli aşure, 2 dilim ekmek, kıymalı yumurta (1 yumurta, 2 YK kıyma, 1 TK yağ), 1 dilim yağlı beyaz peynir, 3 çatal karpuz, yarım domates ve salatalık, 4 çatal makarna salatası, 3 YK patatesli tavuk sote (salçalı), 3 YK pilav, 3 YK mantarlı az kremalı makarna, tadımlık çikolata, yarım şişe sade maden suyu

Eklentiler

• 20250710_234826.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 12
  • 20250710_234741.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 10
10 Temmuz, Perşembe günü,
Kahvaltı yapmadım.
14:00'de 1 dilim tulum peynirli çoban salata yedim.
15:00'de Türk kahvesi içtim.
20:00'de, 3 köfte, 4 kaşık zeytinyağlı biber yemeği,3 kaşık yoğurt yedim.
Akşam misafirimiz vardı. İkram ettiğimiz dondurmadan yedim.
Egzersiz yapmadım.
Su:1,5 lt.
Chocolita
İyi geceler

Günaydın kızlar. Nasıl gidiyor. Benim bugün 3. Gün. Dün zorlandım. Minik bir öğün daha yaptım. Yani dün toplam 5 öğün oldu ama şöyle bir şey , karbonhidrat almadığım için sorun olmuyo. Neyse bugün daha dikkat edicem mesela 11.00 veya 12.00 de ilk öğünü yapıcam. O zaman daha az acıkırım. Şimdi eliptiğe çıkıyorum. Yarım saat

Menü iyi görünüyor canım afiyet olsun. Protein tozunu doktorun mu önerdi?
Kızzlar ben malesef bugün diyet dışıyım sporda yapamadım yarın sabah annemlere geçeceğim orda yaparım sporumu tartıya son iki gün kala yapmamalıydım
Chocolita
Oluyor bazen sıkma canını. Genel olarak haftayı iyi geçirdiysen tolere edebilir bunu. Bugünü çok hafif geçirebilirsen güzel olur
Afiyet olsun delficim menü güzel doyurucu
Afiyet olsun canım eğer 1 hafta 10 gün sürecekse sıfır karbonhidrat güzel olur ama bu detoks süreci dışında kas yıkımı olmaması için ufak da olsa almak gerekiyormuş. Ben protein tek başına yeterli sanıyordum kas kaybı olmaması için. Ama değilmiş. Hiç ekmek yemiyordum sırf sebze ve protein. Halsizlik yapıyordu. Kilo vermem yavaşladı. 1 dilimde olsa ekmek eklemek gerekiyormuş
Sende kendine iyi bak Papatyacım. Çabucak iyileşirsin inşallah. İzin almıştın ama menü yazmaya başladın. Dönmüş sayıyorum o halde canım

Merhabalar
İki gündür sabah kahvaltı yapmıyor, 14:00 gibi ilk öğünümü yiyorum.
Bugün 12:00'de Türk kahvesi içtim.
14:00'de peynirli salata yedim.

Yanında 2 dilim ekmek vardı ve 330 ml şeftalili ice tea (66 kalori imiş.)
Deniz dalgalı biraz, denizde 10 dak bisiklet çevirdim egzersizden sayılırsa

Son düzenleme:
Yok kuzum. Kas yıkımı için protein e dikkat edeceksin kilo başına 1 gram proteşn alman gerekiyor. . vücuda karb vermediğinde keton üretimi başlıyor ve hücrelerden yağlar karb gibi kullanılmaya başlıyor.ama karb verirsen o zaman vücut yağ yakmak yerine önce karb yakıyor. Şeker oldugu için. Zayıflama yavaşlıyor. Halsizlik kısmı da vücut keton üretmeye başladığında geçiyor. Fena bir enerji geliyor :))) daha önce diyetisyenle yaptım ben bunu da ordan biliyorum ama 2 hafta sonra yavaş yavaş domates , kapya gibi karbonhidratlar sokucam hayatıma. Umarım o zamana kadar 56 yı görürüm

Kızlar bugünkü listem
Sabah protein lavaş + biber ve kabak airfry
Öğlen protein muffin
Ara öğün kakaolu galeta
Akşam daha yapmadım ama haşlama tavuk düşünüyorum
Spor da eliptik ve 7000 küsur adım

Eklentiler

• 1000261679.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000261494.webp
    51 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000261480.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 8

Sağ ol canım Bugün hafif geçirdim sporu mu yaptım annemlere gelirken özel arabayla gelmedim toplu taşıma kullandığım için bayağı yürüyüş yaptım Sonra eve süpürdüm Bayağı hareketli bir gün geçirdim yarın inşallah tartıda ödemli çıkmam evdeyken ödem çayı yapmak için malzemelerim vardı ama burada maalesef

İyi geceler kızlar

Sabah
Bir tane kaşarla poğaça kendim yapmıştım avuç içi kadar ekmek 1 tatlı kaşığı kaymak 1 tatlı kaşığı vişne reçeli Kaşarlı omlet 5-6 tane de zeytin yedim

Akşam
Bir tane karnıyarık 3 tane çok küçük ama biber dolması yedim
Şu anki su miktarım 2 litre
Adım sayım 12.3k

Chocolita

Eklentiler

• 1000033998.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 7
Diyetisyenim önerdi hücre yenilenmesi için dedi
Bilmiyorum cocom bayaga ilaç kullandım en son hastaneden çıkarken bulantı için kolumdan igne yaptılar sanki kolum ezildi öyle ağrı yaptı hele morluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…