- 8 Mart 2020
- 5.614
- 27.535
- 548
Ben sucukları küp küp doğrayıp küçük bir tavada az yağda kızartıyorum, kendisi yağını salıyor zaten. Pişirdiğim sucukları, siyah ve yeşil zeytin, mısır, kornişon turşu. Başka malzemem yok. Zeytinleri de evdekilerden dilimliyorum.Kumpiri neyli seviyorsun
Ayy çok kötü olmuş canım benim ya. Beceremeyen yapmasın bu işi. Benimde damarlarım incedir anlamayan delik deşik ediyor aynı böyle morarıyorum ama bulan da şıp diye buluyor
Tamam canım tatile mi çıkıyorsunİyi geceler cuma menüm
Kahvaltı; omlet, 5-6 zeytin, domates salatalık biber, peynir, 1 parça ince ekmek.
1 muz
Akşam; yoğurtlu kabak sote, 1 parça ekmek
Bu arada ben yarın tartılıp izin alacağım, 2 hafta tartılamam, siteye girebilir miyim bilmiyorum. Adımları hesaplayıp yazacağım geçen haftanın.
Günaydın armincimKızlar gübaydın. Çok geç yattım kızım sabahın 7 sinde uyardıtüm gün zombiyim artık. Şimdi bu halde eliptiğe çıkıyorum
Bu arada bu grubun kilo bildirimi bugün müydü.
Vayyy vayy bacım naptın sen kadın istersenin adlı çalışması olmuş uzaklaş şu 80li rakamlardan kendim görmüş gibi sevindim valla tebriklerYüzdem -1,089
Valla bende hayretler içindeyim biliyor musunVayyy vayy bacım naptın sen kadın istersenin adlı çalışması olmuş uzaklaş şu 80li rakamlardan kendim görmüş gibi sevindim valla tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?