Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bugünkü menüm kızlar sabah kahvaltısı soğanlı menemen bilen varmı bilmiyorum ama çok sağlıklı regl günlerimin ilk gününde çok tercih ediyorum sancı ağrı ödem bişey bırakmıyor 2 bardak çay
Öğle yemeği yemedim misafirim vardı çayın yanında bir şeyler yaptım onları yemek için yemek yemedim kısır muhallebi ıslak kek lokum şekerleme falan ama çok kaçamak yaptım Allah affetsin

Hayırlı geceler
Bugün yediklerim
Sabah mantarlı omlet yeşillik 1dilim tm buğday ekmeği

Öğlen 1 bardak kefir 10 çiğ badem

Ara sade türk kahvesi tuzsuz fıstık bı kaç tane

Akşam kıymalı menemen yeşillik 1 bardak ayran

Spor 30dk leslie
8 dk bölgesel hareket yaptım
Akşam da kardeşimle 1 saat yürüyüş yaptım
Topuklarim ağrıyor ödüm kopuyor dayanilmayacak kadar agrirsa diye
Topuk dikeni var bende

1 ay sonra yani 28 Ağustos'ta ins 3 buçuk kilo vermiş olurum ve 76 kusuru görürüm
Kasım ayında sünnet düğünümüz var ( hiç benlik işler değil eşim çok istediği için yapıyoruz ,) Eylül ayında kıyafetimi almam lazım olmuşken bide dış çekim yapılsın istiyorum
Ama düğün günü değil onuda Ekimin ilk haftasında yapılsın istiyorum çok şey istiyorum işte

1 aya daha fazla verirsin

Papatya çayı içtim İstanbul çok sıcak gece dolanıyorum kalkıp sürekli sıcaktan çareyi klima açık uyumakta Bulduk iki gecedir eşimle bı koltukta o uyuyor digerinde ben dün gece deliksiz uyumuşum ins hasta etmez bizi

Ben vandayim izmir istanbuldan sonra buralara geldik klima derdi yok serin üşüyoruz hatta

Chocolita
Ben menü yazarken hep adım sayımı resimleyip atıyorum ya. Bizde adım yarışı yapmadığımızdan atmasammı? Biri bana dur demeli
Denge Egzersizine kaldıysan resim şart canım onun dışında atmak istemezsen sen bilirsin. Ben iyi adım attıysam yazıyla yetinmek istemiyorum o yüzden gönderiyorum

Bugün bakırköy de epey yürüdük. Oradan oraya. Çok yoruldum
Sabah 1 lahmacun 1 ayran 400 kalori aldım
Dondurmayla 250 kalori daha eklendi
Akşam karpuz peynir yedim
1 lokma ekmek
2 ince dilim sucuk
4 çeri domates

Eklentiler

• 20250728_194236.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 0
3 yemek kaşığına yarım çay bardağı süt (bardak büyük) koyuyorum. Bazen 4 yemek kaşığı koyuyorum. Bayağı tok tutuyor. Eğer ana öğün gibi yiyeceksem içine meyve koymuyorum. Aç yiyorum çünkü hemen şeker almış olmamak için. Bazen keten tohumu da ekliyorum

Gerçekten istersen verirsin canım inan kendine. Ben sana çok inanıyorum. Özellikle bugün o ara üstüne Aylık sonucunu gördükten sonra. Sen bir yoldasın ve bırakmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…